header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor eetbare films en coatings zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 8,50 gedurende 2023-2032

Jul 11, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor eetbare folies en coatings maakt een opmerkelijke groei door nu consumenten steeds meer het belang inzien van duurzame verpakkingsoplossingen. Eetbare films en coatings bieden een levensvatbaar alternatief voor traditionele plastic verpakkingsmaterialen, waarbij milieukwesties worden aangepakt en de voedselveiligheid wordt bevorderd. Volgens een recente marktanalyse zal de markt voor eetbare films en coatings naar verwachting een aanzienlijke samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) doormaken van 8,50 vanaf 2023 tot 2032.

Het toenemende bewustzijn over de schadelijke impact van niet biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen op het milieu heeft geleid tot een toename in de vraag naar duurzame opties. Eetbare films en coatings zijn afgeleid van natuurlijke bronnen zoals fruit, groenten en eiwitten, waardoor ze biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. Deze innovatieve materialen vormen een effectieve barrière tegen vocht, zuurstof en microbiële besmetting, waardoor de houdbaarheid van voedingsproducten wordt verlengd.

Een van de belangrijkste drijfveren achter de toenemende populariteit van eetbare folies en coatings is de toenemende voorkeur van consumenten voor clean-label en natuurlijke producten. Eetbare verpakkingsmaterialen sluiten aan bij deze trend, omdat ze vrij zijn van synthetische additieven, conserveringsmiddelen en chemicaliën die vaak worden aangetroffen in traditionele verpakkingen. Fabrikanten maken gebruik van deze vraag door eetbare films en coatings te ontwikkelen met verbeterde functionaliteit, zoals verbeterde mechanische sterkte, waterdampweerstand en smaakbehoud.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11843

Bovendien heeft de strenge regelgeving van de voedingsindustrie met betrekking tot voedselveiligheid en -kwaliteit ook bijgedragen aan de groei van de markt. Eetbare films en coatings bieden een extra beschermingslaag en voorkomen fysieke en microbiële besmetting tijdens transport en opslag. Door als fysieke barrière te fungeren, waarborgen ze de integriteit van het voedselproduct en zorgen ze ervoor dat de voedselveiligheidsnormen worden nageleefd.

De markt voor eetbare films en coatings is getuige van aanzienlijke vooruitgang op het gebied van technologie en productinnovatie. Onderzoekers onderzoeken nieuwe materialen en productietechnieken om de prestaties en veelzijdigheid van eetbare verpakkingen te verbeteren. Nanotechnologie wordt bijvoorbeeld toegepast om nanocomposiet eetbare folies te ontwikkelen met superieure mechanische eigenschappen en verbeterde barrièrefuncties.

Noord-Amerika en Europa domineren momenteel de markt voor eetbare folies en coatings vanwege de aanwezigheid van strenge regelgeving en een goed gevestigde voedingsmiddelenindustrie. Er wordt echter verwacht dat de regio Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode aanzienlijk zal groeien. Snelle verstedelijking, veranderende levensstijlen en stijgende besteedbare inkomens stimuleren de vraag naar gemaksvoedsel, waardoor er lucratieve mogelijkheden ontstaan voor eetbare films en coatings in de regio.

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor eetbare films en coatings investeren actief in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te introduceren en een voorsprong op de concurrentie te krijgen. Samenwerkingen en partnerschappen met voedingsmiddelenfabrikanten en verpakkingsbedrijven worden ook steeds gebruikelijker om het marktbereik uit te breiden en distributienetwerken te versterken.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11843

Enkele prominente spelers op de markt zijn Bayer AG, H.C. Starck GmbH, AGC SEIMI CHEMICAL CO., LTD., BASF SE, DuPont, Merck & Co., Inc., Evonik Industries AG, Sumitomo Chemical Co., Ltd., Heliatek GmbH, Novaled GmbH, AU Optronics Corp, Graphic Packaging International, LLC, WestRock Company, Smurfit Kappa, Krones AG, Amcor plc, Graham, Packaging Company, Sonoco Products Company, Parker Hannifin Corp en Berry Global Inc.

Omdat consumenten de voorkeur blijven geven aan duurzame verpakkingsopties en overheden strengere regels invoeren voor het gebruik van plastic, is de markt voor eetbare folies en coatings klaar voor een aanzienlijke groei. Deze milieuvriendelijke materialen verminderen niet alleen plastic afval, maar bieden ook functionele voordelen die de voedselveiligheid en -kwaliteit verbeteren. Met de voortdurende technologische vooruitgang en toenemende toepassing in verschillende industrieën, is de markt voor eetbare films en coatings klaar om een revolutie teweeg te brengen in het verpakkingslandschap.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11843

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Vergelijkbaar rapport

Poreuze keramische markt

Markt voor materialen voor halfgeleiderfabricage

Markt voor keramische membranen

Markt voor waterbehandelingspolymeren

Draad- en kabelmaterialenmarkt

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Edible Films and Coatings,Edible Films and Coatings Market,Edible Films and Coatings Market Size