header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor HR Payroll Software zal tegen 2030 naar verwachting USD 15,43 miljard bereiken met een AGR van 11,20 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 11, 2023 4:00 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), HR Payroll Software Market Information By Application, End Users, and Region – Forecast till 2030, zou de markt voor HR Payroll Software kunnen groeien met een snelheid van 11,20 tussen 2022 en 2030. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 15,43 miljard USD bedragen.

Marktsamenvatting

HR Payroll Software verwijst naar de technologische oplossingen die het proces van loonadministratie binnen organisaties automatiseren en stroomlijnen. Deze software helpt HR-afdelingen bij het effectief afhandelen van payroll-taken zoals het berekenen van salarissen van werknemers, inhoudingen, belastinginhoudingen en het genereren van salarisstroken. HR Payroll Software biedt efficiëntie, nauwkeurigheid en compliance, waardoor bedrijven hun payrollprocessen effectiever kunnen beheren.

Het gebruik en de toepassingen van HR Payroll Software zijn essentieel voor organisaties van alle groottes en industrieën. Het vereenvoudigt salarisadministratie, vermindert handmatige fouten, zorgt voor tijdige en accurate betaling aan werknemers en automatiseert belastingberekeningen en belastingaangifte. Belangrijke spelers op de markt van HR Payroll Software zijn onder andere SAP, Oracle, ADP, Sum Total Systems Inc, Epicore, Sage, Patriot Payroll, Ascentis en Vibe HCM. Deze bedrijven bieden uitgebreide payroll software-oplossingen op maat van de specifieke behoeften van organisaties.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3076

Concurrentielandschap:

De toonaangevende bedrijven in de HR Payroll Software zijn onder andere

  • SAP
  • Oracle
  • ADP
  • Som Totaal Systemen Inc.
  • Epicore
  • Sage
  • Patriot Payroll
  • Ascentis
  • Vibe HCM
  • Succesfactoren

Mei 2023

Oracle lanceerde een verbeterde versie van zijn HR Payroll Software. Deze upgrade introduceerde geavanceerde functies zoals intelligente automatisering, verbeterde rapportagemogelijkheden en verbeterde compliance-functionaliteiten. Met deze ontwikkeling wil Oracle organisaties een robuustere en gebruiksvriendelijkere oplossing voor salarisbeheer bieden, zodat HR-teams hun processen kunnen stroomlijnen en de nauwkeurigheid van de salarisadministratie kunnen garanderen.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Drie belangrijke drijvende factoren voor de markt van HR Payroll Software zijn de toenemende adoptie van cloud-gebaseerde oplossingen, de behoefte aan compliance en gegevensbeveiliging en de vraag naar geïntegreerde HR- en payroll-systemen. Ten eerste stappen organisaties steeds vaker over op cloud-gebaseerde HR Payroll Software-oplossingen vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit die ze bieden. Cloud-gebaseerde software maakt toegang op afstand, naadloze updates en eenvoudige integratie met andere HR-systemen mogelijk. Ten tweede zijn compliance en gegevensbeveiliging van cruciaal belang voor bedrijven, en HR Payroll Software helpt bij het garanderen van nauwkeurige belastingberekeningen, naleving van regelgeving en gegevensbescherming. Tot slot zijn organisaties op zoek naar geïntegreerde HR- en payroll-systemen om processen te stroomlijnen, dubbele gegevens te elimineren en de algehele efficiëntie te verbeteren.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Beperkingen in de markt:

De markt voor HR Payroll Software wordt ook geconfronteerd met bepaalde beperkingen. Een belangrijke beperking is de weerstand tegen verandering en de terughoudendheid om nieuwe technologieën te implementeren. Sommige organisaties hebben verouderde payroll-systemen of aarzelen om over te stappen van handmatige of traditionele processen. Daarnaast kunnen de complexiteit van de loonreglementering en de verschillende arbeidswetten in verschillende landen en regio’s uitdagingen vormen bij de ontwikkeling van software die voldoet aan de verschillende compliance-eisen. Bovendien kunnen de hoge implementatie- en onderhoudskosten van HR Payroll Software kleinere organisaties met beperkte budgetten ervan weerhouden om in deze oplossingen te investeren.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor HR Payroll Software. Toen organisaties overschakelden op modellen voor werken op afstand en te maken kregen met economische onzekerheden, werd de behoefte aan efficiënt loonbeheer nog crucialer. HR Payroll Software speelde een cruciale rol om bedrijven in staat te stellen hun payroll accuraat en op tijd te verwerken, ondanks de werkomgeving op afstand. De pandemie benadrukte ook het belang van digitale transformatie en automatisering in HR-processen, wat leidde tot een grotere adoptie van HR Payroll Software. In het post-COVID-scenario zullen organisaties naar verwachting prioriteit blijven geven aan salarisautomatisering en investeren in softwareoplossingen die de efficiëntie en bereikbaarheid op afstand verbeteren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over HR Payroll Software Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/hr-payroll-software-market-3076

Segmentatie van de markt

Naar toepassing

Per toepassing omvat het segment salarisadministratie, uitkeringen, belastingaangiften en werknemersadministratie

Naar component

Per component omvat het segment grote, middelgrote en kleine organisaties

Regionaal inzicht

Noord-Amerika heeft de leidende positie in de markt door een aantal belangrijke factoren. Ten eerste is de regio de thuisbasis van grote spelers in de HR-technologie-industrie, waaronder SAP, Oracle en ADP. Deze bedrijven zijn sterk vertegenwoordigd en hebben een breed klantenbestand in Noord-Amerika, wat bijdraagt aan het marktleiderschap. Ten tweede beschikt Noord-Amerika over een geavanceerde technologische infrastructuur en een hoge mate van digitalisering van HR-processen. Bedrijven in de regio hebben automatisering en cloud-gebaseerde oplossingen omarmd, waaronder HR Payroll Software, om hun salarisadministratie te stroomlijnen en de operationele efficiëntie te verbeteren. Bovendien wordt in Noord-Amerika veel nadruk gelegd op compliance en gegevensbeveiliging, wat de adoptie van HR Payroll Software-oplossingen verder stimuleert. Door de strenge arbeidswetgeving en de focus op de bescherming van werknemersgegevens zijn organisaties in Noord-Amerika op zoek naar robuuste payroll software die zorgt voor nauwkeurigheid, naleving van de regelgeving en gegevensbescherming.

Europa volgt Noord-Amerika op de voet wat betreft de markt voor HR Payroll Software. De regio wordt gedreven door de uiteenlopende arbeidswetgeving en de behoefte aan nauwkeurig salarisbeheer in meerdere landen. Europese landen hebben verschillende arbeidswetten, belastingregels en rapportagevereisten, wat salarisbeheer complex maakt. Daarom geven organisaties in Europa prioriteit aan nauwkeurige loonberekeningen, naleving van de belastingwetgeving en rapportage. HR Payroll Software-oplossingen bieden de nodige tools om deze complexiteit efficiënt aan te pakken. Bovendien heeft Europa een sterke focus op gegevensprivacy en -beveiliging, met regelgeving zoals de General Data Protection Regulation (GDPR). Deze regelgeving zet organisaties ertoe aan om HR Payroll Software te implementeren die compliance garandeert en gevoelige werknemersgegevens beschermt.

Vraag om aanpassing – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aanpassingsverzoek in te dienen.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor HR Payroll Software. De regio is getuige van een aanzienlijke toename in het gebruik van HR-technologieoplossingen, digitale transformatie-initiatieven en een toenemende focus op HR-praktijken waarbij de werknemer centraal staat. Landen in Azië en de Stille Oceaan, zoals India, China en Japan, hebben een bloeiende sector van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s), die zich uitbreidt en HR Payroll Software-oplossingen adopteert om hun payrollprocessen te stroomlijnen. Bovendien is de regio zich steeds meer bewust van de voordelen van HR Payroll Software, waarbij organisaties de voordelen van automatisering, nauwkeurigheid en compliance inzien. De stijgende behoefte aan efficiënt en effectief salarisbeheer in het kader van digitale transformatie-initiatieven stimuleert de groei van de markt voor HR Payroll Software in Azië-Pacific.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Gerelateerde rapporten

AI CCTV-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over zelfhelende netwerken – Wereldwijde prognose tot 2032

AI in IoT-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

AI in Cybersecurity-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Investment Banking-marktonderzoeksrapport Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  HR Payroll Software Market,HR Payroll Software Market Size,HR Payroll Software Market Share,HR Payroll Software Market Trends