header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide zal van 2022-2030 naar verwachting ongeveer 6,72 AGR registreren

Jul 11, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde markt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide maakt een significante opleving door, voornamelijk als gevolg van de stijgende vraag naar geavanceerde keramiek in diverse industrieën. Niet-metallurgisch aluminiumoxide, een zeer zuivere vorm van aluminiumoxide, vindt uitgebreide toepassingen in de productie van geavanceerde keramiek, schuurmiddelen, vuurvaste materialen en polijstmiddelen. De markt vertoont een gestage groei, aangedreven door toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling en technologische vooruitgang in productieprocessen.

De omvang van de markt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide werd geschat op USD 1.885,00 miljoen in 2021. De markt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide zal naar verwachting groeien van USD 2.009,41 miljoen in 2022 tot USD 3.380,43 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,72 tijdens de voorspellingsperiode.

De vraag naar geavanceerde keramiek in industrieën zoals elektronica, ruimtevaart, auto’s en de medische sector stuwt de markt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide vooruit. Geavanceerde keramiek biedt uitzonderlijke eigenschappen zoals hoge sterkte, hardheid en weerstand tegen slijtage, corrosie en thermische schokken. Deze eigenschappen maken ze ideaal voor toepassingen in elektronische componenten, snijgereedschappen, motoronderdelen en biomedische implantaten. Als sleutelingrediënt in geavanceerde keramiek speelt niet-metallurgisch aluminiumoxide een vitale rol in het mogelijk maken van deze hoogwaardige toepassingen.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11831

Met name de elektronische industrie is een belangrijke afnemer van niet-metallurgisch aluminiumoxide. De snelle groei van elektronische apparaten, waaronder smartphones, tablets en draagbare gadgets, heeft de vraag naar keramische substraten, isolatoren en verpakkingsmaterialen doen toenemen. De uitstekende elektrische isolatie-eigenschappen van niet-metallurgisch aluminiumoxide en de compatibiliteit met elektronische componenten hebben het onmisbaar gemaakt in de elektronische industrie.

Bovendien ziet de luchtvaartsector de vraag naar niet-metallurgisch aluminiumoxide toenemen vanwege het gebruik in de productie van lichtgewicht componenten en coatings. De behoefte aan lichtgewicht materialen om de brandstofefficiëntie te verbeteren en de uitstoot in vliegtuigen te verlagen heeft de toepassing van geavanceerde keramiek gestimuleerd, waardoor de vraag naar niet-metallurgisch aluminiumoxide is toegenomen.

Op medisch gebied wordt niet-metallurgisch aluminiumoxide toegepast in tandheelkundige implantaten, gewrichtsprothesen en chirurgische instrumenten. De biocompatibiliteit, hoge sterkte en slijtvastheid maken het een ideale keuze voor deze toepassingen. Met de toenemende vergrijzing en toenemende uitgaven aan gezondheidszorg wereldwijd zal de vraag naar niet-metallurgisch aluminiumoxide in de medische sector naar verwachting aanzienlijk groeien.

Om aan de toenemende vraag te voldoen, richten fabrikanten in de markt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide zich op het uitbreiden van hun productiecapaciteit en investeren ze in geavanceerde productietechnologieën. Er worden voortdurend inspanningen verricht om de zuiverheid en de deeltjesgrootteverdeling van aluminiumoxide te verbeteren, waardoor fabrikanten oplossingen op maat kunnen bieden voor specifieke toepassingen.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11831

Azië-Pacific domineert de markt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide en heeft een groot aandeel door de aanwezigheid van grote keramiekfabrikanten in landen als China, Japan en Zuid-Korea. De groeiende elektronica- en auto-industrie in de regio en de groeiende ontwikkeling van de infrastructuur stimuleren de vraag naar niet-metallurgisch aluminiumoxide.

Tot de belangrijkste spelers op de markt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide behoren Alcoa Corporation, Almatis GMBH, Alteo Alumina, Alumina D.O.O – Zvornik, Dadco Alumina and Chemicals Limited, Hindalco Industries Ltd, Aluminum Corporation of China Limited, Atlantic Alumina Company (ATALCO), RUSAL en PT Indonesia Chemical Alumina (ICA). Deze bedrijven investeren actief in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve aluminiumoxideproducten te ontwikkelen met verbeterde eigenschappen en kosteneffectiviteit.

Concluderend kan gesteld worden dat de wereldmarkt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide gestaag groeit, aangedreven door de toenemende vraag naar geavanceerd keramiek in diverse industrieën. Er wordt verwacht dat de markt zijn opwaartse trend zal voortzetten, omdat industrieën op zoek zijn naar hoogwaardige materialen om aan de veranderende technologische behoeften te voldoen. Met de voortdurende vooruitgang in productieprocessen en investeringen in onderzoek en ontwikkeling is de markt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide klaar voor verdere expansie in de komende jaren.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11831

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de chemische en materiaalindustrie, door Market Research Future:

De polystyreenmarkt zal naar verwachting groeien van 32 miljard USD in 2023 tot 40 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De markt voor propyleencarbonaat zal naar verwachting groeien van USD 0,45 miljard in 2023 tot USD 0,62 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,05 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

Demarkt voor technische vloeistoffen zal naar verwachting groeien van USD 1,39 miljard in 2022 tot USD 2,21 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,86%.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Non-Metallurgical Alumina,Non-Metallurgical Alumina Market,Non-Metallurgical Alumina Market Size