header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vulmachines breidt zich uit met een gezonde CAGR van 4,60 tijdens de prognose 2023-2032

Jul 11, 2023 4:00 PM ET

Er wordt voorspeld dat de markt voor vulmachines tijdens de beoordelingsperiode van 2022 tot 2032 aanzienlijk zal groeien met een gezonde CAGR van ongeveer 4,60%. In de rapporten worden zelfs voorspellingen gedaan over het groeiende aandeel in de omzet van de markt, die tegen het einde van 2032 waarschijnlijk 13,79 miljard dollar zal bedragen. Volgens de rapporten was de markt in 2022 bijna 9,2 miljard dollar waard.

Segmentanalyse

Van alle producttypes vulmachines heeft het aseptische segment de toppositie ingenomen op de wereldwijde markt voor vulmachines met een maximale bijdrage van ongeveer 35%. Omdat aseptische vulmachines flexibel zijn en minder afval en productverlies veroorzaken dan handmatige processen, groeit de vraag ernaar. Aseptische vulmachines zorgen voor een uniforme productkwaliteit, uitstekend behoud van voedingsstoffen en andere wenselijke prestatievoordelen, waardoor de totale omzet van de markt toeneemt.

Van alle werkwijzen heeft de halfautomatische categorie het grootste marktaandeel van bijna 70,4 procent op de wereldwijde markt voor vulmachines. Een halfautomatische vulmachine is een hybride van geautomatiseerde en halfautomatische machines. Sommige taken, zoals het sluiten en vullen van flessen, zijn volledig geautomatiseerd of vereisen handmatige tussenkomst in bepaalde stadia.

Van alle toepassingsgebieden had de categorie dranken het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor vulmachines in 2022. De drankenindustrie richt zich op vloeistoffen, waaronder zuivelproducten, fruitpulp, alcoholische dranken, sappen, frisdranken en niet-alcoholische dranken. De drankenmarkt biedt briljante kansen voor fabrikanten om hun bedrijf te laten groeien door hun productaanbod te diversifiëren met behulp van technologische innovatie.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11542

Regionale analyse

Per regio biedt het onderzoek inzicht in de markt van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR geven aan dat de Noord-Amerikaanse regio de leidende positie inneemt in de wereldwijde vulmachinesector in 2022. In deze regio zijn Mexico, Canada en de VS de belangrijkste ontwikkelingslanden. Verder had de Amerikaanse markt voor vulmachines het grootste marktaandeel en was Canada de snelst groeiende Noord-Amerikaanse regio. Het belangrijkste aspect dat de expansie van de regionale markt ondersteunt, zijn de veranderingen in de voedselvoorkeuren van consumenten, de versnelde industrialisatie, het stijgende gezinsinkomen, de hoge koopkracht en de verstedelijking. Bovendien zullen factoren zoals de ontwikkeling van de infrastructuur, technologische vooruitgang en gunstige overheidsvoorschriften in de regio de ontwikkeling van de regionale markt de komende jaren naar verwachting positief beïnvloeden.

De Europese regio verwacht de komende jaren de tweede plaats in de wereldwijde vulmachine-industrie in te nemen. In deze regio zijn Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de belangrijkste ontwikkelingslanden. Verder had de Duitse markt voor vulmachines het grootste marktaandeel en was het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende markt in Europa. Het belangrijkste aspect dat de expansie van de regionale markt ondersteunt, is de gemakkelijke beschikbaarheid van grondstoffen. Verder zullen factoren zoals de beschikbaarheid van de meest geavanceerde productietechnologie en de lage arbeidskosten naar verwachting een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van de regionale markt in de komende jaren.

De Aziatisch-Pacifische regio zal naar verwachting de komende jaren in het hoogste tempo groeien in de wereldwijde vulmachinesector. De regionale markt zal naar verwachting het hoogste groeipercentage laten zien in de beoordelingsperiode. India, China en Indonesië leveren de grootste bijdrage aan de ontwikkeling in de regio. Verder had China het grootste marktaandeel in de markt voor vulmachines en was India de snelst groeiende markt in de Aziatisch-Pacifische regio. Het belangrijkste aspect dat de expansie van de regionale markt ondersteunt, is de wereldwijde expansie van de verpakkingsindustrie gesteund door ecologische productie, industrie 4.0, technologische vooruitgang en andere factoren. Bovendien zullen factoren zoals de toenemende middenklasse, het grote aantal jongeren dat verwerkte, verpakte voedingsmiddelen waardeert, hun vermogen om producten te kopen, de toenemende belangstelling van buitenlandse investeerders en een groeiend gezondheidsbewustzijn in de hele regio naar verwachting ook een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van de regionale markt in de komende jaren.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11542

Behandelde markt USP

Markt Drivers

De wereldwijde vulmachine-industrie heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt. De belangrijkste aspecten die een stijging van de marktprestaties veroorzaken zijn de toenemende geautomatiseerde verpakking in veel industrieën, de toegenomen vraag naar verpakte voedingsmiddelen, een verschuiving in levensstijlen en een hoger besteedbaar inkomen.

Beperkingen in de markt

Sommige aspecten kunnen de prestaties van de markt echter beperken. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de markt beperkt, zijn de hoge kosten. Bovendien zal de toegenomen technologie, die volatiliteit in de prijzen van voertuigen veroorzaakt, waarschijnlijk ook de groei van de wereldwijde markt afremmen.

Analyse van de concurrentie

De catalogus van de topleiders in de wereldwijde markt voor vulmachines bevat spelers zoals:

  • Barry Wehmiller Companies, Inc.
  • Coesia S.P.A.
  • Ronchi Mario S.P.A.
  • JBT Corporation
  • KHS Groep
  • Krones Ag
  • Accutek Packaging Equipment Companies, Inc.
  • Tetra Laval International S.A.
  • Gea Groep Ag
  • Robert Bosch GmbH

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11542

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, waardoor uw belangrijkste vragen beantwoord kunnen worden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de chemische en materiaalindustrie, door Market Research Future:

Verwacht wordt datde markt voor polyalkyleenglycol tijdens de prognoseperiode met USD 2,62 miljard zal groeien met een CAGR van 11,7

De waarde vande markt voor diepdrukinkten wordt geschat op ongeveer 6 miljard dollar in 2030 met een CAGR van ongeveer 3,70%.

De markt voor siliconenolie werd in 2030 geschat op 2,43 miljard dollar en zal naar verwachting een CAGR van 4,54 registreren tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2030.

De markt voor bouwtextiel zal tegen 2027 naar verwachting USD 5,79 miljard waard zijn, met een CAGR van 7,8 tijdens de voorspellingsperiode (2021 – 2027).

De markt voor natriumsulfide zal tegen 2027 naar verwachting 672 miljoen dollar waard zijn, met een CAGR van 3,4 tijdens de prognoseperiode (2020-2027).

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Filling Machines,Filling Machines Market,Filling Machines Market Size