header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De OEM-markt voor auto’s wordt gedreven door de snel stijgende verkoop van elektrische voertuigen met een gezonde CAGR van ~4,3 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Jul 11, 2023 5:10 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Automotive OEM-markt naar verwachting een CAGR van ~4,3 laten zien in 2022 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 50,5 miljard in 2032.

De OEM-markt (Original Equipment Manufacturer) voor auto’s verwijst naar de productie en levering van voertuigen door fabrikanten die ze ontwerpen en assembleren onder hun eigen merknaam.

Deze OEM’s zijn verantwoordelijk voor het volledige productieproces, inclusief motor, chassis, carrosserie, interieur en elektrische onderdelen. De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de OEM-markt voor auto’s. De tijdelijke sluiting van productiefaciliteiten, verstoringen in de toeleveringsketen en een verminderde consumentenvraag leidden aanvankelijk tot een daling van de productie en verkoop.

Gratis Premium rapport ontvangen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11536

Toen de sluitingsmaatregelen afnamen en de economische activiteiten hervatten, begon de markt zich echter te herstellen. De verschuiving naar elektrische en autonome voertuigen, de toegenomen aandacht voor duurzaamheid en de behoefte aan geavanceerde veiligheidsvoorzieningen stuwen de vraag naar OEM’s in de auto-industrie. Fabrikanten passen zich ook aan veranderende voorkeuren van klanten aan, integreren digitale technologieën en leggen de nadruk op duurzame praktijken om door het post-pandemische landschap te navigeren.

Belangrijkste spelers

  • Toyota
  • Volkswagen AG
  • Nissan
  • Honda Motor Co.
  • Magna International Inc.
  • Continental AG
  • CIE auto
  • Siemens
  • BMW AG
  • Exide Industries Limited
  • Denso Corp
  • Robert Bosch, GMbH.
  • Valeo
  • Aptiv
  • Ford Motor Company
  • Mitsubishi Motors Corp

Regionale analyse

Noord-Amerika en Europa zijn de belangrijkste regio’s in de markt, gedreven door de aanwezigheid van gevestigde autofabrikanten en een sterke consumentenbasis. Deze regio’s hebben een goed ontwikkelde auto-industrie met een focus op technologische vooruitgang en naleving van de regelgeving.

Koop nu het beste onderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11536

Azië-Pacific, met name China, India en Japan, is getuige van een aanzienlijke groei in de markt als gevolg van de toenemende productie van voertuigen, het stijgende besteedbare inkomen en een groeiende middenklasse. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten zijn opkomende markten met een groeiende vraag naar auto’s en investeringen in de auto-industrie. De regionale groei van de OEM-markt voor auto’s wordt beïnvloed door factoren zoals economische omstandigheden, overheidsbeleid, ontwikkeling van de infrastructuur en consumentenvoorkeuren.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde OEM-markt voor de auto-industrie is onderverdeeld in componenten, voertuigtypen en distributiekanalen.

Gebaseerd op componenten: Aandrijflijn, Chassis, Elektronica en Elektriciteit, Externe Carrosserie en Autointerieur

Gebaseerd op Voertuigtype: Bedrijfsvoertuigen, Personenauto’s en Elektrische auto’s

Op basis van distributiekanaal: Detailhandelaren, Groothandelaren en Distributeurs

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Automotive OEM Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-oem-market-11536

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive OEM,Automotive OEM Market,Automotive OEM Market Share,Automotive OEM Market Research Report,Automotive OEM Market Size,Automotive OEM Market Trends,Automotive Original Equipment Manufacturer Market