header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor autoservice zal naar verwachting USD 1126,6 miljard bereiken, met een CAGR van 5,51 tot 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 11, 2023 4:49 PM ET

Marktoverzicht Automotive Service

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor autoservice naar verwachting een CAGR van ~5,51rom 2022 tot 2032 registreren en een waarde van meer dan USD 1126,6 miljard vertegenwoordigen in 2032.

De markt voor autoservice verwijst naar het aanbod van onderhouds-, reparatie- en after-salesdiensten voor voertuigen. Het omvat diensten zoals routineonderhoud, olie verversen, banden verversen, remreparaties, motordiagnostiek en garantiereparaties. De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de autoservicemarkt. De tijdelijke sluiting van dealers en servicecentra, het verminderde autogebruik en de economische onzekerheid leidden aanvankelijk tot een daling van de vraag naar autoservice.

Gratis voorbeeldrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11730

Toen de beperkingen afnamen en autobezitters hun voertuigen wilden onderhouden, begon de markt zich echter te herstellen. De verschuiving naar het contactloos en online boeken van onderhoudsbeurten, de grotere nadruk op het schoonmaken van voertuigen en veiligheidsmaatregelen, en de opkomst van diagnostiek op afstand en telematica geven de autoservice-industrie een nieuwe vorm in het post-pandemische tijdperk. Serviceproviders passen zich aan de veranderende verwachtingen van de klant aan en implementeren innovatieve oplossingen om aan de veranderende behoeften van voertuigeigenaren te voldoen.

Belangrijkste spelers

  • Asbury Automotive Group, Inc.
  • Carmax Autocare Center
  • com, Inc.
  • Europart
  • Firestone
  • Hance’s Europees
  • Inter Cars S.A.
  • Jiffy Lube International, Inc.
  • LKQ Corporation
  • M & M Automotive
  • MEKO
  • Mobivia Groep
  • MyTVS Accessoires
  • Safelite Groep
  • Sun Auto Service
  • Auto’s USA
  • Wrench, Inc.

Omvang van het rapport – Automotive Service Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 695,2 miljard

CAGR in 2023-2032

5.51%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu het beste onderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11730

Regionale analyse

Noord-Amerika en Europa zijn de belangrijkste regio’s in de markt, gedreven door een grote voertuigpopulatie, gevestigde dealernetwerken en een sterke cultuur van voertuigonderhoud. Deze regio’s hebben een goed ontwikkelde infrastructuur voor autoservice en een grote vraag naar zowel routineonderhoud als reparatiediensten. Azië-Pacific, met name China en India, is getuige van een aanzienlijke groei in de markt, gestimuleerd door een groeiend autobezit en een toenemende voorkeur voor professionele autoservice. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten zijn opkomende markten, met stijgende besteedbare inkomens en een groeiende vraag naar onderhoud en reparatie van auto’s. De regionale groei van de autoservice markt wordt beïnvloed door factoren zoals trends in autobezit, economische omstandigheden, regelgevende kaders en het bewustzijn van consumenten ten aanzien van onderhoudspraktijken.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor autoservice is onderverdeeld in type, serviceprovider en aandrijvingstype

Gebaseerd op type: Onderhoudsdiensten, Mechanisch, Exterieur & Structureel

Gebaseerd op Service Provider: Franchise algemene reparaties, OEM geautoriseerde service centra, lokale garages, bandenwinkels & reparatie ketens en anderen

Gebaseerd op voertuigtype: Personenauto’s, Lichte Bedrijfsvoertuigen, Zware Bedrijfsvoertuigen en Tweewielers

Gebaseerd op aandrijvingstype: Interne Verbrandingsmotor (ICE) en Elektrisch

Doorblader diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Automotive Service Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-service-market-11730

Automotive Service markt Beperking

Een belangrijke beperking in de autoservicemarkt is de toenemende complexiteit van de voertuigtechnologie. Moderne voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde elektronica, sensoren en computersystemen die gespecialiseerde kennis en apparatuur vereisen voor diagnose en reparatie. Deze complexiteit vormt een uitdaging voor serviceproviders die moeten investeren in voortdurende training en duur gereedschap om de evoluerende technologie bij te houden.

Bovendien vormt de proliferatie van elektrische voertuigen (EV’s) een andere beperking voor de autoservicemarkt. EV hebben andere onderdelen en systemen dan traditionele voertuigen met verbrandingsmotor. Serviceproviders moeten nieuwe vaardigheden, tools en infrastructuur verwerven om EV-onderhoud en -reparaties effectief uit te voeren. Deze overgang kan kostbaar en tijdrovend zijn voor veel serviceproviders, vooral kleinere met beperkte middelen.

Daarnaast vormt het toenemende gebruik van geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) in voertuigen een uitdaging voor serviceproviders. ADAS-technologieën, zoals adaptieve cruisecontrol, waarschuwingssystemen voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook en automatische noodremmen, vereisen gespecialiseerde training en kalibratieapparatuur voor nauwkeurige diagnose en reparatie. Serviceproviders die niet over de nodige expertise en hulpmiddelen beschikken, kunnen aarzelen om ADAS-gerelateerde diensten aan te bieden, wat hun marktpotentieel beperkt.

Bovendien kan de groeiende trend van doe-het-zelf reparaties en onderhoud onder autobezitters een impact hebben op de markt voor autoservice. Veel consumenten hebben nu toegang tot online tutorials, reparatiehandleidingen en betaalbaar autogereedschap, waardoor ze zelf basisreparaties en -onderhoud kunnen uitvoeren. Dit kan leiden tot een afname van de vraag naar professionele autoservice, vooral voor routinetaken zoals olie verversen en filters vervangen.

Gerelateerde artikelen:

Onderzoeksrapport over de markt voor bumperbalken – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor bedrijfsvoertuigen – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor op afstand bediende voertuigen – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Service,Automotive Service Market,Automotive Service Market Share,Automotive Service Market Research Report,Automotive Service Market Size,Automotive Service Market Trends,Automotive Service Industry