header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De VPX SBC-markt zal naar verwachting een groei doormaken van 185,15 miljoen US$ in 2021 | CAGR van 13,5%.

Jul 11, 2023 7:00 PM ET

VPX SBC-marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde VPX SBC-markt naar verwachting een CAGR van ~13,5 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 185,15 miljoen in 2021.

De VPX SBC-markt verwijst naar de markt voor single board computers (SBC’s) gebaseerd op de VPX (VITA 46) standaard. VPX SBC’s zijn robuuste, krachtige computerplatforms die zijn ontworpen voor gebruik in missiekritieke toepassingen zoals defensie, luchtvaart en industrie. Ze bieden geavanceerde verwerkingsmogelijkheden, snelle connectiviteit en een verbeterde betrouwbaarheid. De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de VPX SBC-markt. Aan de ene kant heeft de pandemie de wereldwijde toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot materiaaltekorten en vertragingen in de productie. De beperkingen op de internationale handel en de sluiting van productiefaciliteiten hebben de beschikbaarheid en levering van VPX SBC’s beïnvloed. De pandemie heeft echter ook de vraag naar VPX SBC’s in bepaalde sectoren doen toenemen. In de defensie-industrie wordt bijvoorbeeld voortdurend geïnvesteerd in kritieke infrastructuur en geavanceerde technologieën. De verschuiving naar werken op afstand en virtuele communicatie heeft ook de behoefte aan veilige en betrouwbare computerplatforms, waaronder VPX SBC’s, gestimuleerd.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11060

Belangrijkste spelers:

  • Abaco Systems (VS)
  • Extreme Engineering Solutions Inc (VS)
  • Aitech (VS)
  • Mistral Solutions Pvt Ltd (India),

zijn de belangrijkste verkopers op de VPX SBC-markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/vpx-sbc-market-11060

Regionale analyse van de VPX SBC-markt:

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, heeft een aanzienlijk aandeel in de markt vanwege de sterke defensie- en luchtvaartsectoren, die sterk afhankelijk zijn van robuuste computerplatforms zoals VPX SBC’s. Europa is ook een prominente markt, gedreven door de sterke concurrentie. Europa is ook een prominente markt, gedreven door zijn robuuste defensie- en industriële sectoren. De regio Azië-Stille Oceaan, met name landen als China en India, is getuige van groei als gevolg van toenemende investeringen in de modernisering van defensie en industriële automatisering. Daarnaast hebben het Midden-Oosten en Afrika potentie voor marktexpansie, met groeiende defensie-uitgaven en infrastructuurontwikkeling. Latijns-Amerika biedt ook kansen voor marktgroei, gedreven door de behoefte aan geavanceerde computeroplossingen in verschillende industrieën.

VPX SBC-marktsegmentatie:

De wereldwijde VPX SBC-markt is onderverdeeld in Rack-eenheden, toepassingen en eindgebruiken

In racks: 6U en 3U, per processor, Intel, NXP Power Architecture en ARM

Op toepassing: Radar, elektronische oorlogsvoering, ISR, missiecomputers en andere

Op eindgebruik: Defensie {land, marine en luchtmacht} Ruimtevaart en Industrie, Commerciële & Overige

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11060

Lees meer artikel-

Flashgeheugen Marktonderzoek Rapport – Voorspelling 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme verlichting – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overIoT in consumentenelektronica – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme wegen – Wereldwijde prognose tot 2030

Ambient Assisted Living marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  VPX SBC Market,VPX SBC Market Size,VPX SBC Market Share,VPX SBC Market Trends,VPX SBC Market Growth