header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De zeeën van mogelijkheden bevaren: Een overzicht van de markt voor drogebulkvervoer Prognose tot 2030

Jul 11, 2023 12:34 PM ET

Inzichten uit toekomstig marktonderzoek

In 2022 werd de markt voor het transport van droge bulkgoederen geschat op USD 4,1 miljard. Volgens de prognoses zou de markt voor het vervoer van droge bulkgoederen stijgen van 42 miljard USD in 2023 tot 5,3 miljard USD in 2030, met een jaarlijkse groei van 40 ompound (CAGR) in de loop van de prognoseperiode (2023-2030). De belangrijkste marktfactoren die de expansie van de sector versnellen, zijn onder meer de toenemende handel over zee, het vervoer van kolen en staal en beide.

Industrialisatie, verstedelijking en economische expansie zijn de belangrijkste factoren die de behoefte aan droge transportmaterialen beïnvloeden. Door de uitgebreide bouwactiviteiten in de industriële, woning- en utiliteitsbouwsector is de vraag naar staal gestegen. Het vervoer van meer staal en kolen heeft geleid tot een dramatische verschuiving in het marktaandeel van de drogebulkvaart. Verbeteringen in het systeem voor het beheer van de toeleveringsketen hebben de automatisering van de planningsystemen voor de autoproductie versneld. Een toename van het zeevervoer, de goedkoopste manier van transport, en technische ontwikkelingen zoals de mogelijkheid om specifieke onderdelen van scheepsladingen op te sporen en te identificeren, zullen naar verwachting gunstig zijn voor de sector van de drogebulkvaart.

Vraag een gratis PDF-voorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8308

waardoor de CAGR van de markt zal stijgen.

De recente toename van de verstedelijking heeft de vooruitzichten voor groei vergroot. Toen de uitbraak begon, daalde de marktwaarde van de droge lading. Toen de situatie echter weer normaal werd, was er sprake van een gestage groei. Naarmate de infrastructuurprojecten toenemen, is er veel vraag naar staal. Fabrikanten gebruiken daarom een aantal tactieken en concepten om de waarde van hun productie te verhogen in een poging om te veranderen hoe consumenten de waarde van hun producten zien. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de markt voor droog bulktransport een aanzienlijke groei zal doormaken.

Regionale perspectieven

Het rapport splitst de markten op per regio, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Een van ‘s werelds snelst groeiende markten voor het transport van droge bulk is de regio Azië-Pacific. Dit is het gevolg van de grote behoefte aan meststoffen, voedingssupplementen voor dieren en voedselconservering. Er is een aanzienlijke vraag naar droge bulklading in de regio Azië-Pacific omdat fosfaatgesteente wordt gebruikt voor de productie van waterzuivering, cosmetica en chemicaliën.

De VS, Canada, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn andere belangrijke landen die in de marktstudie aan bod komen. China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea, Brazilië, Italië, Spanje en andere landen.

De markt voor droge bulkvracht in Europa heeft het op één na grootste marktaandeel als gevolg van de groeiende behoefte aan transport in dit gebied. De ontwikkeling van de drogebulkvaartindustrie in Europa zal worden gestimuleerd door de omvangrijke productiesectoren van het continent.

Bovendien was de Britse markt voor drogebulkvervoer de snelst groeiende markt in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor drogebulkvervoer het grootste marktaandeel had.

De markt voor droge bulkvaart in Noord-Amerika zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR tussen 2022 en 2030. Dit is het gevolg van de stijgende productie-industrie. Daarnaast had de markt voor droge bulkvaart in de regio Azië-Pacific in China het grootste marktaandeel, terwijl de markt in India de snelste groei kende.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8308

Inzichten in marktsegmenten voor de drogebulkvaart

Op basis van type is de markt voor drogebulkvervoer onderverdeeld in Capesize, Panama, Supramax, Handysize en andere categorieën.

De Capesize sector domineerde de markt als gevolg van de stijgende vraag naar het vervoer van staal, ijzererts en basisgrondstoffen. De grootste bulkcarrier ter wereld, de Capesize, wordt meestal gebruikt om erts te vervoeren.

Droog bulktransport IJzererts, steenkool, granen, bauxiet/aluminiumoxide en fosfaatgesteente behoren tot de marktsegmenten opgesplitst per toepassing. Omdat ijzererts de grondstof is die het vaakst wordt uitgewisseld tussen ontwikkelingslanden en geïndustrialiseerde landen, wordt verwacht dat het de markt zal domineren.

Ga naar de details van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/dry-bulk-shipping-market-8308

Belangrijkste leveranciers:

Belangrijke spelers zijn onder andere Scorpio Bulkers, Inc (Monaco), Star Bulk Carriers Corporation (Griekenland), Pacific Basin Shipping Limited. (Hong Kong), Golden Ocean (Bermuda)

Bladeren door gerelateerde rapporten:

Rigid Packaging Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor opstaande zakken – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorvoorgevormde vezelverpakkingen – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorvezeltrommels – Wereldwijde voorspellingen tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor flexibele verpakkingslijm – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Dry Bulk Shipping,Dry Bulk Shipping Market,Dry Bulk Shipping Industry,Dry Bulk Shipping Market Size,Dry Bulk Shipping Market Share