header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een sterke basis gieten: Belangrijkste drijfveren en groeipotentieel in de metaalgieterij tot 2030

Jul 11, 2023 5:00 PM ET

Inzichten uit toekomstig marktonderzoek

In 2022 werd de omvang van de markt voor metaalgietwerk geschat op 345,5 miljard dollar. Van USD 372,44 miljard in 2023 tot USD 584,49 miljard in 2030 zal de marktsector voor metaalgieten naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,80%. (2022 – 2030). De ontwikkeling van de primaire eindgebruiksectoren en de toenemende vraag naar aluminium vanuit de auto-industrie zijn de primaire marktfactoren die de marktgroei versnellen.

Elke gewenste 3D metaalvorm kan worden geproduceerd voor een verscheidenheid aan producten door gebruik te maken van uitgesneden mallen en metaalgieten. Naast het maken van treinwielen en auto-onderdelen, wordt het ook gebruikt om lichtmasten, buspedalen en andere voorwerpen te produceren. De top drie leveranciers van metaalgietwerk zijn China, India en de Verenigde Staten. Een veel voorkomende en belangrijke fase in de productie van veel producten is gieten. Ongeveer 90% van alle duurzame artikelen wordt geproduceerd door het gieten van meerdere stukken. Naast de automobiel-, bouw- en mijnbouwsector maken ook enkele andere industrieën, zoals defensie, landbouw, olie, lucht- en ruimtevaart, spoorwegen, gezondheidszorg en transport, uitgebreid gebruik van metaalgieten bij de productie van verschillende onderdelen.

Bovendien zal het opkomende gebied van additive manufacturing, ook wel 3D-printen genoemd, een aantal van de huidige spuitgiettechnieken verdringen. Investeringen in 3D-printen leveren resultaten op die krachtiger en realistischer zijn dan die van het spuitgieten van metaal. Met behulp van technologieën in op vermogen gebaseerde additieve productie kan nu elk type silicone, composietmateriaal, metaal, kunststof en zand worden geprint. De vraag naar metaalgieten wordt beperkt omdat het producenten de flexibiliteit biedt voor flexibel ontwerpen, snel prototypen maken, afval minimaliseren, lichtgewicht en robuuste componenten, eenvoudige toegang en kosteneffectiviteit.

Vraag een gratis PDF-voorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8114

Vandaar dat de stijgende vraag van de verwerkende industrie de CAGR van de wereldwijde metaalgietmarkt in de afgelopen jaren heeft verhoogd.

Niettemin wordt verwacht dat de wereldwijde omzetgroei voor de metaalgietmarkt zal worden gedreven door technologische doorbraken, verstoringen, veranderende smaak van de consument en een snelle stijging van het besteedbaar inkomen.

Regionale perspectieven op metaalgieten

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De markt voor metaalgietwerk in Azië-Pacific zal zich naar verwachting ontwikkelen met een aanzienlijke CAGR tijdens de onderzoeksperiode en zal naar verwachting 145,23 miljard USD bereiken in 2022. Ik controleerde 45,70% van de markt. Azië-Pacific is de beste locatie voor bedrijven om productiefaciliteiten op te zetten, omdat er competente arbeidskrachten zijn tegen redelijke prijzen.

Bovendien kende de metaalgieterij in de regio Azië-Stille Oceaan de grootste groei in India, terwijl China het grootste marktaandeel had. De Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië zijn andere belangrijke landen in de marktanalyse.

Het op één na grootste marktaandeel voor metaalgietwerk is in handen van Europa. De groeiende industriële sector en de ontwikkeling van bedrijfsactiviteiten in de logistiek drijven de vraag naar bedrijfsvoertuigen in heel Europa op. Dit is op zijn beurt een van de belangrijkste krachten achter de groei van de markt. Bovendien groeide de Britse markt voor metaalgietwerk het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse metaalgietindustrie het grootste marktaandeel had.

De Noord-Amerikaanse markt voor metaalgietwerk zal in de loop van het voorspelde jaar naar verwachting een gestage groei van de inkomsten laten zien. voertuigen en zware apparatuur die in de bouw en landbouw worden gebruikt. Gieten van metaal wordt gebruikt om van alles te maken, van voertuigen tot motoren tot treinwagons. Dit is belangrijk voor de procedure. Bovendien had de markt voor metaalgietwerk in de VS het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor metaalgietwerk in Canada het snelst groeide.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8114

Inzicht in de sector van de metaalgietmarkt

Soorten metaalgietmateriaal: Informatie: Gietijzer, aluminium, roestvrij staal, zink en magnesium zijn de verschillende materiaalsoorten die gebruikt worden om de metaalgietindustrie te segmenteren. Het grootste deel van de totale inkomsten kwam uit de gietijzeren sector.

Gietijzer is een combinatie van koolstof, silicium, mangaan en andere onzuiverheden zoals fosfor en zwavel die worden gebruikt bij verloren schuimgieten of zandgieten. Gietijzer wordt ook gebruikt in machines, pijpen, industriële onderdelen voor auto’s, versnellingsbakbehuizingen en cilinderkoppen; deze leveren de grootste bijdrage aan de omzet van de metaalgietmarkt vanwege het lagere smeltpunt, de gietbaarheid, goede vloeibaarheid, bewerkbaarheid, vervormingsweerstand, slijtvastheid en andere eigenschappen.

Details van het metaalgietproces: Zandgieten, spuitgieten, mallen gieten, zwaartekracht gieten en hoover gieten behoren tot de procesgebaseerde marktsegmenten voor metaalgieten. Zandgieten stond bovenaan in 2021 wat betreft aandeel in de inkomsten. Het gietproces verlaagt de gereedschapskosten, maakt het recyclen van afval mogelijk en maakt het gebruik van verschillende maten metalen onderdelen mogelijk om ingewikkelde vormen te creëren. Zuigers voor luchtcompressoren, waaiers, blowers, lagers, nokken, motoroliepannen, tandwielen, kleppen, schroefmoeren en onderdelen voor mijnbouwapparatuur worden allemaal gemaakt met behulp van zandgieten. Deze programma’s zullen waarschijnlijk helpen bij de verwachte stijging van de inkomsten voor het segment. Voor de categorie spuitgieten wordt een bescheiden stijging van de inkomsten voorspeld in de loop van de voorspellingsperiode. Gedurende de voorspelde periode zal de markt voor hogedrukgietwerk naar schatting matig groeien in termen van inkomsten. In de autosector wordt deze gietprocedure vaak gebruikt. Dit gietproces resulteert in een klein aantal bruikbare onderdelen. Daarom heeft de toenemende ontwikkeling in deze categorieën een gunstig effect op de marktexpansie.

Inzicht in de eindgebruiker voor metaalgietwerk

De eindgebruiksectoren voor auto’s & transport, bouw &, mijnbouw, apparatuur & machine, en consumptiegoederen zijn opgedeeld in de marktstatistieken voor metaalgieten. De categorie voor auto’s en transport had het hoogste omzetaandeel in 2021. De wereldwijde auto-industrie is de grootste markt voor metaalgietonderdelen. Lichtgewicht spuitgietwerk wordt steeds populairder in de automobielsector vanwege de groeiende behoefte aan de productie van talloze kleine onderdelen voor bussen, auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen. Bovendien vereist de luchtvaartindustrie ingewikkelde, lichte en structurele onderdelen met een hoge treksterkte. De productie van lichte, brandstofefficiënte vliegtuigen wordt gestimuleerd door spuitgieten met aluminium en magnesium.

De snelle expansie van de automobielsector en de grote verscheidenheid aan toepassingen zullen naar verwachting de omzetgroei van dit segment stimuleren.

Bekijk de details van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-casting-market-8114

Belangrijkste verkopers:

Alcast Technologies, Dynacast, ArcelorMittal, POSCO, Reliance Foundry Co. Ltd zijn enkele van de belangrijkste spelers.

Bladeren door gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Metal Casting,Metal Casting Market,Metal Casting Industry,Metal Casting Market Size,Metal Casting Market Share,Metal Casting Market Growth