header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het potentieel van ammoniak ontsluiten: Innovaties en technologische vooruitgang

Jul 11, 2023 6:00 PM ET

Overzicht ammoniakmarkt

De omvang vande ammoniakmarkt werd in 2021 geschat op 68,5 miljard USD. De ammoniakmarkt zal naar verwachting groeien van 73,04 miljard dollar in 2022 tot 114,5 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,64 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De ammoniakmarkt is sterk in opkomst door de toenemende vraag. Het massale verbruik van ammoniak in de productie van meststoffen zorgt voor een groot marktaandeel. Daarnaast wordt de groei van de markt gestimuleerd door de stijgende vraag van verschillende snelgroeiende industrieën, zoals agrochemicaliën, vezels & kunststoffen, farmaceutische producten en pulp & papier. Bovendien zorgen massale investeringen in de landbouwsector wereldwijd voor een escalatie van de marktgroei naar nog grotere hoogten.

Bovendien zal de gestaag groeiende vraag naar ammoniak als alternatieve brandstof voor energieopwekking & en transport naar verwachting aanzienlijke groeikansen genereren voor de marktspelers. Aan de andere kant zullen strenge emissieregels voor ammoniakkoelsystemen de groei van de markt de komende jaren belemmeren.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/2405

Ammoniak Markt – Segmenten

Ammoniak Toepassing

Meststoffen

Chemicaliën

Koeling

Vezels en kunststoffen

Farmaceutische

Pulp en papier en andere

Vooruitzichten ammoniakvormen

Vloeibaar

Poeder en gas

Per Regio

Europa

Amerika

Azië-Pacific

Midden-Oosten & Afrika

Rest van de wereld

Ammoniakmarkt – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde ammoniakmarkt, voornamelijk door de groeiende ammoniaktoepassingen in de regio. Daarnaast heeft het stijgende verbruik van ammoniak in verschillende sectoren, zoals kunstmest, chemicaliën, koeling, vezels & kunststoffen, farmaceutische producten, pulp & papier en andere, een positieve invloed op de groei van de regionale markt.

Tegelijkertijd zal de hoge productie en export van agrochemische capaciteiten in China, Indonesië, Thailand en India de marktgroei naar verwachting positief beïnvloeden. De alsmaar groeiende bevolking en de snelle industrialisatie in de regio geven de marktgroei een flinke stimulans en leiden tot een grotere vraag naar voedsel. Daarnaast vormen de kostenconcurrerende logistiek (land& arbeidskrachten) en het voordeel van grondstoffen in de regio een belangrijke drijvende kracht achter de marktgroei, waardoor buitenlandse investeerders worden aangetrokken.

Dit rapport kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2405

Noord-Amerika staat op de tweede plaats in de wereldwijde ammoniakmarkt vanwege het uitgebreide gebruik van kunstmest en de snel groeiende landbouwsector in de regio. Bovendien dragen factoren zoals de constante expansie van de F & B-sector bij aan de uitstekende groei van de regionale markt. De VS, gesteund door 25 ammoniakfabrieken en meer dan 15 ammoniakproducenten, levert de belangrijkste bijdrage aan de groei van de regionale markt.

De Europese ammoniakmarkt kent een langzame maar gestage groei. De groei van de markt wordt belemmerd door de strenge regelgeving en het gezamenlijke voorstel van het ESPP voor de meststoffenverordening in de EU, dat strenge regels oplegt voor de terugwinning van struvieten, as, biochars en pyrolyseproducten.

Er wordt echter verwacht dat het stijgende verbruik van ammoniak in kunstmest, chemicaliën, koeling, vezels & plastics en pulp & papiertoepassingen de regionale marktgroei zal ondersteunen. Ook het toenemende gebruik van ammoniak in Frankrijk, België, Italië en Duitsland voor verschillende doeleinden zal naar verwachting bijdragen aan de groei van de regionale markt.

Ammoniakmarkt – Analyse van de concurrentie

De ammoniakmarkt is zeer competitief en lijkt goed gevestigd door de aanwezigheid van veel grote spelers. Om een groter concurrerend aandeel in de markt te verwerven, nemen deze spelers strategische initiatieven zoals fusies & overnames, samenwerkingen, uitbreiding en de lancering van technologie. Fabrikanten die actief zijn op de ammoniakmarkt streven ernaar om de beste kwaliteitsproducten te leveren die ontwikkeld zijn met innovatieve technologieën en de beste praktijken. De markt vertoont een aanzienlijk groeipotentieel, waardoor de concurrentie naar verwachting verder zal toenemen en veel nieuwkomers op de markt zullen worden aangetrokken.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/ammonia-market-2405

Grote spelers:

Yara (Noorwegen)

CF Industries Holdings Inc. (VS)

Nutrien Ltd. (Canada)

Group DF (Oekraïne)

OCI NV (Nederland)

EuroChem Group AG (Zwitserland)

SABIC (Saoedi-Arabië)

Acron (Rusland)

Orica Limited (Australië)

Uralchem JSC (Rusland)

AB “Achema” (Litouwen)

Togliattiazot (Rusland)

Indian Farmers Fertiliser Cooperative Limited (India)

Qatar Fertiliser Company (Qatar)

Koch Kunstmest

Bladeren door gerelateerd rapport

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/ion-exchange-resins-market-6033

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/non-phthalate-plasticizer-market-6233

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/functional-textile-finishing-agents-market-8061

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/phenolic-resins-market-1114

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  Ammonia Market,Ammonia Market Size,Ammonia Market Trends,Ammonia Market Share