header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Opti Wave: Meedrijven op de golf van de Expanded Beam-kabeltechnologie

Jul 11, 2023 1:00 PM ET

Inzicht in de markt van geëxpandeerde bundelkabels

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor Expanded Beam Cable naar verwachting een CAGR van ~ 23,7 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 6.357,7 miljoen in 2030. De markt voor geëxpandeerde bundelkabels verwijst naar het industriële segment dat zich bezighoudt met de productie, distributie en het gebruik van geëxpandeerde bundelkabels. Expanded beam kabels zijn een type glasvezelkabel dat gebruikmaakt van expanded beam-technologie om gegevens en signalen over lange afstanden te verzenden. Traditionele glasvezelkabels maken gebruik van gepolijste connectoren die nauwkeurig moeten worden uitgelijnd voor een succesvolle overdracht. Daarentegen gebruiken expanded beam kabels een lens of microlens systeem bij de connector interface, die het optische signaal uitzet en collimeert voor transmissie.

Volledige PDF downloaden op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10952

Belangrijkste spelers

  • TE CONNECTIVITY LTD.
  • Harting Technology Group
  • Smiths Interconnects (Smith Group Plc)
  • Neutrik
  • Tech Optics
  • X-Beam Technologie
  • Warren & Brown Networks
  • Radiall
  • Bel Fuse Inc.
  • Foss glasvezel
  • 3M Bedrijf
  • Sumitomo Electric Industries.
  • Molex LLC
  • Amphenol Corporation,
  • Glenair

Regionale analyse

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, loopt van oudsher voorop als het gaat om technologische vooruitgang. De regio heeft een aanzienlijke aanwezigheid van belangrijke marktspelers en een sterke nadruk op onderzoek en ontwikkeling. De markt voor geëxpandeerde bundelkabels in Noord-Amerika zal naar verwachting gestaag groeien door de toenemende vraag naar snelle datatransmissie in verschillende industrieën, waaronder telecommunicatie, defensie en ruimtevaart.

Europa is een andere prominente regio in de markt voor geëxpandeerde bundelkabels. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben een sterke industriële basis en een geavanceerde infrastructuur, wat bijdraagt aan de adoptie van expanded beam technologie. De Europese markt wordt gedreven door de groeiende vraag naar datatransmissie met hoge bandbreedte in sectoren zoals telecommunicatie, datacenters en de auto-industrie.

Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor kabels met geëxpandeerde bundels. Landen als China, Japan en Zuid-Korea leveren een belangrijke bijdrage aan de marktgroei in deze regio. De toenemende investeringen in de ontwikkeling van infrastructuur, de toenemende toepassing van cloud computing en de uitbreiding van 5G-netwerken stimuleren de vraag naar snelle en betrouwbare optische connectiviteitsoplossingen, waaronder expanded beam kabels.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/expanded-beam-cable-market-10952

Marktsegmentatie geëxpandeerde bundelkabels

De markt voor expanded beam kabels is onderverdeeld in grootte, technologie, type, éénkanaals- vs meerkanaalsconnector en toepassing per lensgrootte: 0,8 mm, 1,25 mm, 2,0 mm, 2,5 mm, 3,0 mm

Op technologie: Enkelvoudige modus, multimode, hybride

Op Type Aansluiting: Enkelkanaals connector met uitgebreide bundel, meerkanaals connector met bundel

Op een- vs meerkanaalsconnector: Rack & paneel, paneel gemonteerde connectoren, in-line rond, snelkoppeling

Op toepassing: Militaire communicatie, olie & gas, medisch, robotica, energie & macht, omroepsystemen, productie & industrieel, geofysische exploratie

Lees meer artikel-

Golfgeleider marktoverzicht, dynamiek, belangrijke spelers, kansen en prognose tot 2032

Stickerprinter marktomvang, trends, groei, marktanalyse, aandeel en prognose tot 2032

AC DC Voedingsadapter marktontwikkeling, doelgroep, groeivooruitzichten en segmentatie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Het doel van Market Research Future is het leveren van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Expanded Beam Cable Market,Expanded Beam Cable Market Size,Expanded Beam Cable Market Trends