header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Restaurant Delivery Robots Marktomvang, Aandeel zal groeien met 24,1% van de CAGR in 2032

Jul 11, 2023 4:00 PM ET

Inzicht in de marktvoor restaurantbestelrobots

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Restaurant Delivery Robots naar verwachting een CAGR van 24,1 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 99,3 miljard in 2032.

De wereldwijde markt voor restaurantbestelrobots verwijst naar de wereldwijde industrie die zich richt op de ontwikkeling, productie en inzet van autonome robots die speciaal zijn ontworpen voor het bezorgen van eten en drinken aan klanten in restaurants en andere eetgelegenheden.

De groeiende populariteit van voedselbezorgdiensten, gedreven door factoren zoals gemak, veranderende consumentenvoorkeuren en de opkomst van online voedselbezorgingsplatforms, heeft de vraag naar restaurantbezorgingsrobots aangewakkerd. Deze robots bieden verschillende voordelen, zoals een hogere leveringssnelheid, lagere arbeidskosten, een hogere operationele efficiëntie en een betere klantervaring.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11031

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor restaurantbestellingsrobots. Met lockdowns, sociale distantiëringsmaatregelen en zorgen over de verspreiding van het virus, is er een toename geweest in de vraag naar contactloze bezorgdiensten. Bezorgrobots voor restaurants worden gezien als een levensvatbare oplossing voor het minimaliseren van menselijk contact tijdens het bezorgproces, waardoor het risico op overdracht afneemt.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Robby Technologies
  • Boston
  • Eliport
  • Starship Technologieën
  • Cleveron
  • Miso Robotics
  • Keuken Robotica
  • Bear Robotics Inc
  • Cyan Robotics

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/restaurant-delivery-robot-market-11031

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde markt voor Restaurant Delivery Robots was Noord-Amerika. De regio nam een aanzienlijk deel van de markt voor zijn rekening door verschillende factoren, waaronder de aanwezigheid van technologisch geavanceerde landen, een robuust ecosysteem voor voedselbezorging en een hoge mate van consumentenacceptatie van nieuwe technologieën.

In Noord-Amerika lopen landen als de Verenigde Staten en Canada voorop bij het invoeren van robots voor restaurantbezorging. De regio heeft een sterke vraag naar contactloze bezorgopties gekend, vooral tijdens de COVID-19 pandemie, wat de adoptie van bezorgrobots verder heeft versneld.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor restaurantbestelrobots is onderverdeeld in type en eindgebruik.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in semi-autonoom en volledig autonoom.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in onafhankelijk en geketend.

Lees meer artikelen-

De markt voor barcodeprinters zal tegen 2032 USD 4,14190 miljard bereiken met een AGR van 5,31 – Market Research Future (MRFR)

De markt voor organische elektronica zal naar verwachting 195,7 miljard dollar bereiken met een CAGR van 21,00 in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Next-Generation Memory-markt zal 15 miljard dollar overschrijden met een CAGR van 31 jaar 2030-rapport van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Restaurant Delivery Robots Market,Restaurant Delivery Robots Market Share,Restaurant Delivery Robots Market Size