header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toepassingen van vloeispaat Ken de onaangeboorde groeikansen tot 2032

Jul 11, 2023 1:38 PM ET

Markt Overzicht

In 2022 zal de wereldwijde vloeispaatmarkt 2,2 miljard dollar waard zijn. De markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van meer dan 5,10 tijdens de voorspelde periode. Vloeispaat is een halogenide mineraal dat kristalliseert in een isometrische kubische vorm. Dit is de vaste vorm van calciumfluoride. Vloeispaat is transparant in ultraviolet en zichtbaar licht als het zuiver is, maar imperfecties veranderen het in een kleurrijke steen die wordt gebruikt in decoratieve en lapidaire toepassingen.

Andere minder belangrijke toepassingen van vloeispaat in van fluorkoolstof afgeleide goederen zijn de productie van weglassen, aluminium en staal. Bovendien werden op fluorkoolstof gebaseerde verbindingen vroeger gebruikt bij de productie van chloorfluorkoolwaterstoffen (CFK’s). Niettemin heeft HCFK op basis van fluorspaat (chloorfluorkoolwaterstof) onlangs de plaats ingenomen van CFK’s vanwege de milieubeperkingen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6032

Segmentatie van de markt

Naar vorm:

De wereldwijde vloeispaatmarkt is afhankelijk van de vorm onderverdeeld in droog poeder, kanaalkoek, stoot en andere. In 2022 nam droog poeder een aanzienlijk deel van de wereldmarkt voor zijn rekening, vanwege het wijdverspreide gebruik van corrosiebestendige middelen met een hoge smetteloosheid, die beschikbaar zijn in poedervorm voor samengestelde assemblage en metallurgische toepassingen in ontwikkelde regio’s zoals Noord-Amerika en Europa, en zal dus naar verwachting gestaag groeien tijdens de prognoseperiode.

Per Zuiverheid:

De wereldwijde vloeispaatmarkt is afhankelijk van de zuiverheid onderverdeeld in een corrosief gevecht, een aardewerk gevecht, een met gevecht en andere. Corrosieve gevechten worden onderverdeeld in laspalen, fluorwaterstofcorrosief (HF), geproduceerd kryoliet, aluminiumfluoride en andere toepassingen. Fluorwaterstofcorrosie wordt verder onderverdeeld in andere categorieën op basis van het gebruik in fluorkoolwaterstoffen, tandpasta, alkylering van olie en een etsmiddel voor halfgeleiders, Li-deeltjesbatterijen, beitsen van staal en andere toepassingen. De keramiekbestrijding is onderverdeeld in secties op basis van het gebruik in glas, email, keramiek of andere materialen. De metalen strijd is onderverdeeld in subsecties op basis van of het wordt gebruikt in beton, metaal (ijzer, staal en andere metalen), fluoriet gesneden ambachtelijke, en andere materialen.

Naar eindgebruiker:

De wereldwijde vloeispaatmarkt is onderverdeeld in metallurgie, aardewerk, elektriciteit, stof, optiek en hardware, lapidair, individuele overweging en andere, afhankelijk van de eindgebruikerindustrie. Vanwege de toenemende infrastructuurprojecten en de auto- en transportindustrie wereldwijd, nam de metallurgische industrie in 2022 een groot deel van de taart voor haar rekening.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6032

De belangrijkste bedrijven op de vloeispaatmarkt zijn

  • Tertiaire Mineralen Plc
  • Mexichem S.A.B. de C.V
  • Masan Groep
  • Centralfluor Industries Group Inc.
  • Kenya Fluorspar Company Ltd.
  • MINERSA GROEP
  • Seaforth Mineral & Ore Co. Inc.
  • Brits vloeispaat Ltd
  • China Kings Resources Group Co. Ltd.
  • Mongolrostsvetmet LLC

Regionale indeling

De belangrijkste districten die zijn opgenomen tijdens het samenvoegen van het Fluorspar Market Report zijn het Midden-Oosten en Afrika (MEA), Azië-Pacific (APAC), Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Vanwege de belangstelling voor het mineraal in verschillende initiatieven voor eindgebruik, zal de APAC-regio naar verwachting het snelst groeien in het voorspelde tijdsbestek. Als een van de belangrijkste producenten en exporteurs van het mineraal en zijn derivaten, heeft China het potentieel om de lokale marktgroei tot 2030 te stimuleren. Meerdere drijvende krachten achter het district zijn

  • Snelle industrialisatie en verstedelijking.
  • Stijgende besteedbare lonen onder klanten.
  • De terugkeer van de auto-industrie.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fluorspar-market-6032

Nieuws uit de industrie

De toegenomen vraag naar vloeispaat van vloeispaat afgeleide chemicaliën is een van de belangrijkste redenen die de vraag stimuleren. Aan de andere kant wordt verwacht dat milieuregelgeving voor de winning van chemische stoffen uit vloeispaat de ontwikkeling van de markt zal afremmen.

De groeiende vraag naar uit vloeispaat gewonnen chemicaliën en de toegenomen staalproductie zijn factoren voor het marktonderzoek. Aan de andere kant heeft de milieuregelgeving voor de winning van chemische stoffen uit vloeispaat de groei van de markt sterk vertraagd.

Het toenemende gebruik van uit vloeispaat gewonnen fluorpolymeren in lithiumbatterijen zal waarschijnlijk kansen bieden voor de industrie in kwestie.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/silico-manganese-market-9584

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mercaptan-market-10817

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ocean-bound-plastics-market-10906

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Fluorspar Market,Fluorspar Industry,Fluorspar Market Size,Fluorspar Market Share