header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


VSAT-markt voor ondernemingen zal naar verwachting USD 14,39 miljard bereiken met een AGR van 9,24 tegen 2032

Jul 11, 2023 7:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Enterprise VSAT Market: By Type, By Organization Size, By Region – Forecast till 2032″, wordt voorspeld dat de markt aanzienlijk zal groeien tijdens de beoordelingsperiode van 2023 tot 2032 met een gezonde CAGR van ongeveer 9,24% om tegen het einde van 2032 een waarde van ongeveer USD 14,39 miljard te bereiken.

Marktanalyse

Volgens het huidige Market Research Future-rapport zal de wereldwijde VSAT-markt voor bedrijven tegen 2032 USD 14,39 miljard bereiken met een AGR van 9,24%.

Concurrentieanalyse van de ondernemings VSAT-markt

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de wereldwijde VSAT-markt voor ondernemingen worden geprofileerd, zijn onder andere:

  • Omniaccess (Spanje)
  • Skycaster LLC (VS)
  • Gigasat (VS)
  • Comtech Telecommunications Corporation (VS)
  • Global Eagle (VS)
  • Viasat Inc (VS)
  • Newtec (België)
  • VT iDirect (VS)
  • Gilat Satellite Networks (Israël)
  • Singtel (Singapore),
  • Hughes Network Systems LLC (VS)

Gratis voorbeeld van PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8146

Drivers

Toenemend gebruik in de maritieme sector stimuleert de marktgroei

VSAT-systemen worden vaak geïnstalleerd op schepen om snelle breedbandverbindingen te bieden voor zowel commerciële als persoonlijke communicatie. Het wordt gebruikt in videoconferenties & ERP voor zakelijke doeleinden, terwijl e-mail, streaming en videobellen worden gebruikt voor persoonlijke communicatie. Enterprise VSAT worden ook gebruikt in surveillance-apps, om het leger te helpen kustgebieden te beschermen en marineoperaties te ondersteunen die draagbare, lichtgewicht en kleine technologie nodig hebben. Langeafstandsschepen moeten sterke verbindingen met de buitenwereld hebben zodat passagiers en bemanning in contact kunnen blijven met geliefden en weerinformatie over de haven kunnen ontvangen. VSAT-systemen zijn nuttig in deze situatie. Dit zal de markt binnen het verwachte tijdsbestek ondersteunen.

Kansen

Groeiende behoefte aan breedband dataverbindingen biedt robuuste kansen

De groeiende behoefte aan breedband dataverbindingen, met name vanuit zakelijke sectoren en de overheid, zal robuuste kansen bieden voor de markt in de prognoseperiode.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over de ondernemings VSAT-markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-vsat-market-8146

Beperkingen en uitdagingen

Problemen met zeeverbindingen die de markt zullen beperken

Problemen met zeeverbindingen, hoge kosten om satellieten te vervangen, hoge installatiekosten voor VSAT-apparatuur en een complex installatieproces kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde VSAT-markt voor bedrijven is onderverdeeld op basis van organisatiegrootte en -type.

Per type zullen diensten de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per organisatiegrootte zullen grote ondernemingen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 analyse

De huidige COVID-19 pandemie heeft een schaduw verspreid over de hele planeet en heeft slachtoffers gemaakt in een breed scala van industrieën in verschillende sectoren, waaronder de wereldwijde VSAT-markt voor bedrijven. De verspreiding van dit dodelijke virus in het APAC-gebied, de VS en Europa heeft geresulteerd in een daling van de vraag naar VSAT-oplossingen voor bedrijven wereldwijd, met een overeenkomstige daling van de inkomsten voor verschillende serviceproviders en leveranciers van VSAT. De expansie van de wereldwijde VSAT-markt voor bedrijven is negatief beïnvloed door tekorten aan apparatuur, personeelstekorten in productiefaciliteiten, productiestops en late leveringen als gevolg van sociaal isolement en wereldwijde lockdown. Maar tegen 2022 zal het naar verwachting weer normaal zijn.

Vraag naar korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8146

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt VSAT-markt voor ondernemingen

In de loop van de voorspellingsperiode zal Noord-Amerika het grootste deel van de markt in handen hebben. De regio is de thuisbasis van bekende marktspelers zoals Skycaster LLC, VT iDirect, Gigasat en Hughes Network Systems LLC. Satellietdiensten worden op grote schaal gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals rampenbeheer, het monitoren van vulkanen tijdens orkanen en stormen, het identificeren van vegetatie en het inspecteren van historische locaties. Het toenemende gebruik van mobiele breedband, de technische vooruitgang en de toenemende toepassing in de ruimtevaart- en defensie-industrie zijn enkele factoren die de marktgroei in dit gebied stimuleren. De Verenigde Staten hebben het grootste marktaandeel.

APAC heeft een bewonderenswaardige groei in de VSAT-markt voor ondernemingen

De wereldwijde markt zal naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben in de APAC-regio tijdens de verwachte periode. De aanwezigheid van grote marktspelers zoals Shanghai VSAT Network Systems Co, Ltd, Nelco, ABS, Asia Satellite Telecommunications Co. Ltd, Inmarsat PLC, & Syntelix Avances Tecnológicos SL vergroot het wereldwijde zakelijke VSAT-aandeel van de regio, samen met de groei van het MKB en de vooruitgang in digitale technologie zoals IoT en Machine-to-Machine (M2M). Andere groeifactoren voor de VSAT-markt voor bedrijven zijn het toenemende gebruik in de maritieme sector, positieve overheidsmaatregelen om het gebruik van VSAT-diensten aan te moedigen en hogescholen en universiteiten in Australië, China, & India aan te sluiten, en verschuivende politieke omgevingen.

De markt zal worden gedomineerd door China, met de volgende grootste aandelen voor Zuid-Korea, Japan, Zuidoost-Azië en India. Terwijl andere regionale markten een vertragende groei laten zien, bevindt de markt zich stevig in de groeifase. & zal naar verwachting het nieuwe strijdtoneel worden voor grote wereldwijde VSAT-operators. De voortdurende opkomst van zakelijke VSAT-netwerken, die ook de voorbode is van de volgende groeifase voor de satellietdiensten, heeft de acceptatie van VSAT-diensten door het MKB vergroot. De uitbreiding van gezondheidszorg op afstand, telegeneeskunde en initiatieven voor leren op afstand zullen de ontwikkeling van de regio naar verwachting stimuleren. De meeste regeringen in de regio hebben initiatieven voor universele toegang die naar verwachting geld opzij zullen zetten en subsidies zullen verstrekken om het gebrek aan toegang tot moderne telecommunicatie in de regio aan te pakken. De ontwikkelingssubsidies zijn ondersteunend om de initiële kapitaalkosten te compenseren, die essentieel zijn om draadloze & satellietinfrastructuren op te zetten.

De VSAT-markt voor bedrijven is gefragmenteerd en competitief door de aanwezigheid van talrijke nationale en internationale spelers. Deze spelers hebben een reeks innovatieve strategieën gebruikt, waaronder overeenkomsten, partnerschappen, joint ventures, samenwerkingsverbanden, de lancering van nieuwe producten, geografische uitbreidingen en meer, om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van de klant en toch voorop te blijven lopen. Ze ondersteunen ook tal van onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven.

Vraag het aan Expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8146

Update industrie

Februari 2023- Door nauw samen te werken aan de grondsysteeminfrastructuur voor de satellietvloot van Kacific, heeft Kacific Broadband Satellites Group (Kacific) & ST Engineering iDirect, de grootste TDMA-onderneming VSAT-fabrikant ter wereld, hun langdurige technologische alliantie versterkt.

Gerelateerde rapporten:

Omvang en trends vande markt voor transformatie van toepassingen – 2032

Task Management Software Marktomvang Trends – 2032

Media Gateway Marktomvang, Aandeel Voorspelling 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Enterprise VSAT Industry,Enterprise VSAT Market Opportunities,Enterprise VSAT Market Application,Enterprise VSAT Market,Enterprise VSAT Market Review,Enterprise VSAT,Enterprise VSAT Industry Growth