header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water- en afvalwaterpijpmarkt exclusief rapport met prognose tot 2032

Jul 11, 2023 1:59 PM ET

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor water- en afvalwaterleidingen naar schatting groeien met een AGR van 6,50 van 2023 tot 2032 (prognoseperiode). Dit rapport geeft een volledige en nauwkeurige beschrijving van de impact van COVID-19 op de wereldwijde markt voor water- en afvalwaterleidingen.

De markt voor water- en afvalwaterleidingen is een integraal onderdeel van de industriële en commerciële sectoren. Naarmate de ontwikkeling van de infrastructuur toeneemt, groeit ook de vraag naar water- en afvalwaterleidingen. Meer onderhoud maakt ook effectieve waterbeheersystemen mogelijk. Met de toename van de wereldbevolking en de verstedelijking is ook de vraag naar water gestegen, wat resulteert in een snelle groei van deze markt. Industrieel giftig afval vervuilt drinkwaterbronnen, waardoor de behoefte aan goede waterkanalen toeneemt.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7997

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor water- en afvalwaterbuizen is onderverdeeld in materiaalsoorten en toepassingen.

Per materiaaltype is de wereldwijde markt voor water- en afvalwaterbuizen onderverdeeld in betonnen buizen, kunststof buizen, metalen buizen en kleipijpen. Vanwege het lichte gewicht, de flexibiliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid zal het segment kunststofbuizen naar verwachting de wereldmarkt domineren. De buizen in deze categorie zijn gemaakt van thermoplastische en thermohardende kunststoffen.

Naar toepassing is de wereldwijde markt voor water- en afvalwaterleidingen onderverdeeld in gemeentelijk, industrieel en agrarisch. Als gevolg van de stijging van de overheidsuitgaven voor water- en afvalwaterinfrastructuur heeft het gemeentelijke segment het grootste marktaandeel, waarbij de vraag naar water- en afvalwaterbuizen naar verwachting aanzienlijk zal toenemen. Overheden en lokale overheden in alle regio’s concentreren zich op het verbeteren van hun investeringen om bestaande pijpleidingen die verslechteren te moderniseren.

Marktdynamiek

De toenemende bouwactiviteiten in de woning- en utiliteitsbouw wereldwijd is een cruciale factor die naar verwachting de groei van de wereldmarkt zal stimuleren. Water- en afvalwaterleidingen spelen een belangrijke rol in de adequate drainage of riolering en waterdistributie. Daarom zal de verbeterde vraag naar een betere distributie van water en rioleringssystemen naar verwachting de omzetgroei van de wereldmarkt stimuleren. Deze buizen zijn verkrijgbaar in tal van materialen, waaronder kunststof, staal, klei, beton, enz. Kunststof buizen worden veel gebruikt vanwege hun duurzaamheid, kosteneffectiviteit en lichte gewicht.

Niettemin behoren variaties in de kosten van grondstoffen tot de belangrijkste factoren die naar verwachting de groei van de wereldmarkt tijdens de prognoseperiode zullen belemmeren.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7997

Regionale analyse

De regiospecifieke analyse van de wereldwijde markt voor water- en afvalwaterbuizen Inkomstengroei omvat Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Azië-Pacific (APAC) en het Midden-Oosten & Afrika.

Voorspeld wordt dat Azië-Pacific de markt voor water- en afvalwaterleidingen tijdens de prognoseperiode zal leiden. De uitbreiding van de infrastructuur en de bouwsector en de verbetering van de financiële omstandigheden in Azië en de Stille Oceaan hebben bijgedragen aan de groei van de bouwsector en, als gevolg daarvan, de markt voor water- en afvalwaterbuizen. Bovendien stimuleren de snelle industrialisatie en verstedelijking in opkomende economieën, zoals China, India en Japan, de vraag naar water- en afvalwaterleidingen in de regio. Daarnaast hebben activiteiten zoals het opknappen en renoveren van oude gebouwen geleid tot meer investeringen in de infrastructuur en de bouw, waardoor de water- en afvalwaterbuizenindustrie in Azië en de Stille Oceaan een impuls heeft gekregen. Volgens het Chinese Nationaal Bureau voor de Statistiek zal de toegevoegde waarde van de bouwsector in 2022 31,5 miljard dollar bedragen, vergeleken met 2,1 miljard dollar in 1978, met een jaarlijkse groei van 16,6 verage. Het land heeft een snelle groei van de industrialisatie en een stijgende bevolking doorgemaakt, wat de vraag naar betaalbare huisvesting heeft aangewakkerd. De snelle expansie van de bouwsector zal de markt voor water- en afvalwaterbuizen tijdens de prognoseperiode naar verwachting stimuleren.

Noord-Amerika had in 2018 het op een na grootste marktaandeel in de water- en afvalwaterbuizenindustrie.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-and-wastewater-pipe-market-7997

Belangrijkste spelers

Saint-Gobain Groep

Aliaxis Groep SA/NV

Mexichem S.A.B. de CV

Tyman plc.

Tenaris

CEMEX SAB de CV

Future Pipe Industries

JM EAGLE INC.

China Lesso

AMERIKA

Nationale Pijp & Kunststoffen

Blader door meer rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-aggregate-market-1545

https://www.marketresearchfuture.com/reports/barrier-systems-market-1414

https://www.marketresearchfuture.com/reports/composite-doors-windows-market-2764

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Water and Wastewater Pipe Market,Water and Wastewater Pipe Market Demand,Water and Wastewater Pipe Market Share,Water and Wastewater Pipe Market Size