header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AR and VR in Healthcare Market and Impact of COVID-19 Analyseverslag 2022-2030 met gedetailleerd TOC, profiel van de belangrijkste spelers, kansen voor de industrie en investeringsoverzicht

Jul 12, 2023 11:00 AM ET

MRFR_Logo

AR en VR in Healthcare Market Research Report Information Per Technologie (AR- en VR-technologie), Per Aanbod (Hardware en Software), Per Toepassing (Fitness, Patiëntenzorg, Farmaciebeheer en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde AR en VR in de gezondheidszorg naar verwachting een CAGR van ~ 42,42 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6,94 miljard in 2030.

De wereldwijde AR (Augmented Reality) en VR (Virtual Reality) markt in de gezondheidszorg verwijst naar de markt voor de toepassing en het gebruik van augmented reality en virtual reality technologieën in de gezondheidszorg wereldwijd. AR- en VR-technologieën bieden meeslepende en interactieve ervaringen door virtuele elementen te mengen met de echte wereld (AR) of volledig virtuele omgevingen te creëren (VR).

Ontvang een gratis voorbeeld van de PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7208

De groei van de markt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar geavanceerde medische trainingstechnieken, de behoefte aan verbeterde chirurgische procedures, de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de vraag naar patiëntbewaking op afstand en de toenemende nadruk op patiëntgerichte zorg.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de wereldwijde AR en VR in de gezondheidszorgmarkt. Met beperkingen op persoonlijke bijeenkomsten en reisbeperkingen wendde de gezondheidszorg zich tot training en opleiding op afstand. AR- en VR-technologieën stelden professionals in de gezondheidszorg in staat om deel te nemen aan meeslepende trainingsprogramma’s, virtuele conferenties en educatieve sessies op afstand, waardoor de voortdurende ontwikkeling van medische vaardigheden en kennis werd gegarandeerd.

Marktsegmentatie

De wereldwijde AR en VR in de gezondheidszorg markt is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in hardware en software.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in fitness, patiëntenzorg en apotheekbeheer.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Daqri
  • Atheer
  • Augmedix
  • Medische realiteiten
  • Firsthand Technologie
  • Google
  • EchoPixel Inc
  • Osso VR Inc
  • Microsoft
  • Mindmaze Oculus VR
  • Orka Gezondheid Inc

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde AR en VR in de gezondheidszorg is Noord-Amerika. Noord-Amerika beschikt over een goed ontwikkelde infrastructuur voor gezondheidszorg, waaronder geavanceerde ziekenhuizen, medische centra en onderzoeksfaciliteiten. Dit biedt een gunstige omgeving voor de toepassing en implementatie van AR- en VR-technologieën in de gezondheidszorg.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over AR en VR in de gezondheidszorg:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ar-vr-in-healthcare-market-7208

De Verenigde Staten hebben een van de hoogste uitgaven voor gezondheidszorg ter wereld. Deze investering in middelen en technologieën voor de gezondheidszorg, in combinatie met de bereidheid om gebruik te maken van geavanceerde oplossingen, heeft bijgedragen aan de groei van de AR en VR in de gezondheidszorgmarkt in de regio.

Marktomvang, groei en trendanalyse vanoplossingen voor patiëntentoegang per service (ondersteuning, onderhoud en implementatie), software (software voor geschiktheidscontrole en software voor medisch-noodzakelijkheidsbeheer), eindgebruiker en regio – wereldwijde prognose tot 2030.

Urinekatheters marktrapport: Informatie; per product (intermitterende katheters, verblijfskatheters), type (gecoate katheters & ongecoate katheters), geslacht (mannelijke urinekatheters), indicatie (algemene chirurgie), eindgebruiker – voorspelling voor 2030

Digital Diabetes Management Market Research Report Information per Type (Draagbare apparaten, Handheld apparaten), Product & Diensten (Apparaten, Digital Diabetes Management Apps, Diensten), Eindgebruiker (Thuiszorg, Academische & Onderzoeksinstellingen)- Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  AR and VR in Healthcare Market,AR and VR in Healthcare Market Size,AR and VR in Healthcare Market Trends,AR and VR in Healthcare Market Growth,AR and VR in Healthcare Market Overview