header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biocomposieten Markt 2023 Wereldwijde Industrie Analyse, Toekomstige Vraag en Prognose tot 2030

Jul 12, 2023 4:05 PM ET

De markt voor biocomposieten zal tegen 2030 naar schatting 61,04 miljard USD waard zijn, met een AGR van 14,2 tijdens de voorspellingsperiode (2022-2030).

Biocomposieten worden geïnterpreteerd als afbreekbaar, hernieuwbaar, niet-schurend en niet-toxisch, met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van synthetische vezelcomposieten. Ze worden gebruikt op verschillende gebieden met talrijke toepassingen. Het zijn biocompatibele en milieuvriendelijke composieten. Bio-composieten bestaan uit een enorme verscheidenheid aan organische en anorganische componenten, waaronder natuurlijke en synthetische polymeren, suikers, polysacchariden, eiwitten, metalen, keramiek en nanokoolstof. Biocomposieten bestaan in talloze vormen zoals films, membranen, mallen, coatings, deeltjes, vezels en schuim.

Het groeiende milieubewustzijn en de groeiende wereldwijde afvalproblemen stimuleren de groei van de markt voor biocomposieten. De verwerking van kunststof composieten is een ernstig probleem geworden en glasvezels hebben ook nadelen voor de gezondheid, waardoor Biocomposieten zijn opgedoken als een populaire vervanging. Daarom zullen strenge milieuwetten en een groeiend bewustzijn over het gebruik van duurzame bouwmaterialen de marktgroei voor biocomposieten stimuleren. Daarom zullen factoren zoals de groeiende penetratie van houtplastic composieten in zich ontwikkelende regio’s, de versterking van de markt voor zachte magnetische composieten en de implementatie van strenge regelgeving voor het gebruik van producten op basis van aardolie de groei van de biocomposietenmarkt in de toekomst stimuleren.

Ontvang een gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4433

Het rapport over de wereldmarkt voor biocomposieten biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport biedt een uitgebreide analyse van de belangrijkste segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, het concurrentielandschap en factoren die een belangrijke rol spelen in de markt.

Regionale analyse
De wereldwijde markt voor biocomposieten is onderverdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in de komende jaren en dit zal de grootste markt zijn als gevolg van de toename van de bevolking. Bovendien neemt de vraag naar Biocomposieten toe door de stijgende autoverkoop en de uitbreiding van de auto-industrie in China, India, Japan en Zuid-Korea. De toenemende kennis over de milieuvoordelen van Biocomposieten en de groeiende geletterdheid zullen de groei van de markt verder aanwakkeren.

De Noord-Amerikaanse markt heeft het op één na grootste marktaandeel in de wereldwijde Biocomposietenmarkt. De ruimtevaart-, bouw- en auto-industrie zijn de belangrijkste vraag genererende industrieën.

Europa, met een goede basis voor de auto- en vliegtuigindustrie, heeft een aanzienlijk marktaandeel in de wereldwijde Biocomposietenmarkt.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten zijn ook een stimulerende markt voor Biocomposieten vanwege de vraag naar luxueuze producten in het hogere segment.

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4433

Belangrijke spelers
De belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor biocomposieten zijn MCG BioComposites LLC (VS), Anhui Guofeng Wood Plastic Composite Co. Ltd. Ltd. (China), en A.B.COMPOSITES PVT.LTD. (India), Green Dot Holding LLC (VS), Yixing Hualong New Material Lumber Co. Ltd. (China), Advanced Environmental Recycling Technologies Inc.(VS), Bcomp Ltd.(Zwitserland), Nanjing Xuha Sundi New Building Materials Co. Ltd. (China), TTS (Canada) en Lingrove LLC. (VS).

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor biocomposieten is onderverdeeld in de volgende typen;

Naar vezeltype

  • Houtvezel composieten
  • Niet-houtvezelcomposieten
  • Jutevezel
  • Vlasvezel
  • Kenaf vezel
  • Hennepvezel
  • Overige

Per polymeertype

  • Synthetische polymeren
  • Natuurlijke polymeren

Op product

  • Hybride
  • Groen

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4433

Op procestype

  • Persen
  • Spuitgieten
  • Harsoverdracht spuitgieten
  • Extrusie vormen
  • Andere

Per eindgebruiker

  • Vervoer
  • Consumptiegoederen
  • Bouw en constructie
  • Elektriciteit en elektronica
  • Overige

Gerelateerde rapporten @

  1. Markt voor bleekchemicaliën https://www.marketresearchfuture.com/reports/bleaching-chemicals-market-2502
  2. Vlamvertragers Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/flame-retardants-market-2506
  3. Markt voor nylonvezels https://www.marketresearchfuture.com/reports/nylon-fiber-market-2628

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Biocomposites market size,Biocomposites market growth,Biocomposites market trends,Biocomposites market drivers,Biocomposites market challenges,Biocomposites applications