header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bouwen aan sterke funderingen: De rol van metalen buizen in de bouw en ontwikkeling van infrastructuur

Jul 12, 2023 10:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor metalen buizen naar verwachting een CAGR van 5,1 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan 59 miljard USD in 2030.

De expansie van de markt voor metalen buizen is het gevolg van de aanleg van nieuwe pijpleidingen voor olie en gas, water en afvalwater, en de vervanging van bestaande pijpleidingen en de ontwikkeling van infrastructuur. De behoefte aan transport van olie en gas in veel regio’s stimuleert de groei van de markt. De uitbraak van het coronavirus heeft echter geleid tot een tekort aan transport en onbeschikbaarheid van grondstoffen, wat drastische veranderingen in de groei van de markt heeft veroorzaakt.

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific is toonaangevend in de markt voor metalen buizen door landen als China, Japan, India en Zuid-Korea. De grote productiebedrijven concentreren zich op het voldoen aan de vraag in de regio Azië-Pacific vanwege de aanwezigheid van productiebedrijven in de petroleum- en petrochemische sector. De Noord-Amerikaanse regio volgt op de voet vanwege landen als de VS. De hoge activiteit van productiebedrijven die geconcentreerd zijn in de olie- en gasindustrie is een van de belangrijkste redenen voor deze groei.

Download hier de link naar het gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7740

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor metalen buizen is onderverdeeld in producten, technologieën en toepassingen.

Op basis van product is de markt onderverdeeld in stalen buizen, nodulair gietijzeren buizen en koperen buizen. Het segment stalen buizen groeit in de markt voor metalen buizen als gevolg van de toegenomen vraag naar stalen buizen van verschillende industrieën, zoals olie en gas, bouw en andere.

Op basis van technologie is de markt onderverdeeld in Naadloos, ERW en SAW. Het SAW-segment groeit in de markt voor metalen buizen. Het SAW-segment groeit ook in de markt voor metalen buizen. Deze groei kan worden toegeschreven aan de stijgende vraag naar SAW-buizen vanuit verschillende eindgebruikerssectoren, zoals olie, gas, water en bouw. SAW-buizen worden veel gebruikt in deze industrieën vanwege hun superieure sterkte en duurzaamheid. Daarnaast bieden SAW-buizen een kosteneffectieve oplossing voor pijptoepassingen met een grote diameter.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in olie en gas, chemie en petrochemie, auto en transport, machinebouw, energiecentrales, bouw, water- en afvalwatertransport, HVAC en elektriciteit. Het olie- en gassegment is het grootste in de markt voor metalen buizen. Het olie- en gassegment is het grootste in de markt voor metalen buizen vanwege de toegenomen vraag naar olie- en gasbuizen vanuit verschillende industrieën.

NU KOPEN Rapport Link hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7740

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn ArcelorMittal S.A. (Luxemburg), Compagnie de Saint-Gobain SA (Frankrijk), Kaiser Aluminum Corporation (VS), Northwest Pipe Company (VS), Saudi Arabian Amiantit Company (Saudi-Arabië), Muller Industries, Inc. (VS), Narsk Hydro ASA (VS), Nippon Steel and Sumitomo Metals (Japan), TMK Group (Rusland) en Tenaris SA (Luxemburg).

Blader door meer actuele marktrapporten:

Wereldwijde markt voor bouwstenen https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-stone-market-3894

Noord-Amerikaanse markt voor zwaar bouwmaterieel https://www.marketresearchfuture.com/reports/north-america-heavy-construction-equipment-market-680

Markt voor portaalkranen op rubberbanden https://www.marketresearchfuture.com/reports/rubber-tyre-gantry-crane-market-8636

Markt voor boomtrucks https://www.marketresearchfuture.com/reports/boom-truck-market-8111

Markt voor bovenloopkranen https://www.marketresearchfuture.com/reports/overhead-cranes-market-8265

Markt van gelaste buizen https://www.marketresearchfuture.com/reports/welded-pipes-market-7976

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Metal Pipes Market,Metal Pipes Market share,Metal Pipes Market size,Metal Pipes Market trends,Metal Pipes Market analysis,Metal Pipes Market forecast,Metal Pipes Market growth,Metal Pipes Market demand,Metal Pipes industry,Metal Pipes Market research,Metal Pipes Market type,Metal Pipes