header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De 3D-printmarkt voor auto’s zal naar verwachting USD 9,7 miljard bereiken met een CAGR van 15,94 tijdens de prognose van 2023 – 2030

Jul 12, 2023 5:44 PM ET

De wereldwijde Automotive 3D Printing Market zal naar verwachting een CAGR van ~ 15,94rom 2023 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 9,7 miljard in 2030.

De groei van de markt is te danken aan de noodzaak om het gewicht van voertuigen te verlagen, de productiekosten te verlagen & en de ontwikkelingstijd te verkorten, de toename in het gebruik van 3D-printing voor snelle prototyping & en de ontwikkeling van complexe onderdelen, en de grotere vraag naar aangepaste auto-onderdelen.

Gratis Premium rapport aanvragen:

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/4207

De COVID-19 crisis heeft geleid tot onzekerheid in de markt, massale vertraging van de toeleveringsketen en tijdelijke sluiting van industrieën. De automobielmarkten kenden een zwakke vraag in Europa en Azië na zwakke printerverzendingen. De meeste 3D-printbedrijven verlegden hun focus op diensten om bij te dragen aan het printen van medische apparatuur tijdens de pandemie.

Sommige autofabrikanten accepteerden echter additive manufacturing om problemen met de toeleveringsketen te overwinnen en lokale & gedecentraliseerde productie aan te bieden. Veel marktspelers zijn intern gaan 3D-printen voor de on-demand productie van gereedschappen, mallen en opspanmiddelen.

Belangrijkste spelers

  • Autodesk
  • 3D Systems, Inc,
  • Stratasys Ltd
  • Arcam AB
  • EnvisionTEC, Inc
  • Exone
  • Voxeljet AG
  • Lokale motoren
  • Ponoko Ltd

Regionale analyse

Europa en Azië-Pacific domineerden de markt voor 3D Printing in Automotive en namen het grootste deel van de inkomsten voor hun rekening. De aanwezigheid van ontwikkelingslanden zoals China, India en Japan zal de marktgroei in deze regio naar verwachting stimuleren.

Nu kopen Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4207

Groeianalyse van de 3D-printmarkt voor de auto-industrie

De auto-industrie is getuige geweest van aanzienlijke vooruitgang in de technologie, en een gebied dat veel aandacht heeft gekregen is 3D-printen. Met 3D-printen, ook bekend als additive manufacturing, kunnen driedimensionale objecten worden gemaakt door materialen in lagen aan te brengen op basis van een digitaal model. De afgelopen jaren heeft deze technologie zijn weg gevonden naar de automobielsector en een revolutie teweeggebracht in verschillende aspecten van de industrie.

De 3D-printmarkt voor auto’s heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt en zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien. Verschillende factoren zijn de drijvende kracht achter deze groei:

Aanpassing en personalisatie: 3D-printen stelt fabrikanten in staat om aangepaste en gepersonaliseerde onderdelen en componenten voor voertuigen te produceren. Deze mogelijkheid om unieke ontwerpen en op maat gemaakte oplossingen voor klanten te creëren is een belangrijke drijfveer voor de toepassing van 3D-printen in de auto-industrie.

Kostenbesparing: 3D-printen maakt dure gereedschappen en mallen overbodig, waardoor de productiekosten voor autobedrijven dalen. Het maakt ook productie op aanvraag mogelijk, waardoor de voorraad- en opslagkosten tot een minimum worden beperkt. Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt en efficiënter wordt, zullen de kostenvoordelen de groei van de markt verder stimuleren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (135 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Automotive 3D Printing Market -.

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-automotive-market-4207

Markt Segmentatie

De wereldwijde 3D-printmarkt voor auto’s is onderverdeeld in componenten, materialen en toepassingen.

Op basis van de componenten is de wereldwijde 3D-printingmarkt voor auto’s onderverdeeld in materiaalextrusie, poederbedfusie, fotopolymerisatie in vaten, materiaalstralen, directe energiedepositie en bindmiddelstralen.

Op basis van het materiaal is de wereldwijde 3D-printingmarkt voor auto’s onderverdeeld in polymeren, metaal en andere.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde 3D-printingmarkt voor auto’s onderverdeeld in prototypen, gereedschappen, kalibers en opspaninrichtingen.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D Printing in Automotive,3D Printing in Automotive Market,Automotive 3D Printing,Automotive 3D Printing Market,Automotive 3D Printing Market Share,Automotive 3D Printing Market Research Report,Automotive 3D Printing Market Size,Automotive 3D Printing Market Trends