header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Action Cameramarkt wordt gedreven door een snel evoluerende technologie met een gezonde CAGR van ~16,3 y 2022 tot 2030

Jul 12, 2023 1:21 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor actiecamera’s naar verwachting een CAGR van ~16,3 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 13,8 miljard in 2030.

De markt voor actiecamera’s verwijst naar de markt voor compacte, robuuste en draagbare camera’s die zijn ontworpen voor het vastleggen van video’s en foto’s van hoge kwaliteit in extreme of avontuurlijke omgevingen. Actiecamera’s worden meestal gebruikt bij activiteiten zoals sport, buitenavonturen en onderwaterverkenning, en bieden functies zoals waterdichtheid, beeldstabilisatie en groothoeklenzen. De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de actiecamera markt. Aan de ene kant hebben reisbeperkingen en beperkingen op buitenactiviteiten de vraag naar actiecamera’s verminderd, vooral onder avonturiers en reizigers. De sluiting van sportevenementen en annulering van buitenactiviteiten hebben ook bijgedragen aan een tijdelijke daling van de verkoop. De pandemie heeft echter ook geleid tot een verschuiving in het consumentengedrag. Nu mensen meer tijd thuis doorbrengen, was er meer interesse in fitness binnenshuis, doe-het-zelfprojecten en virtuele ervaringen. Dit creëerde kansen voor fabrikanten van actiecamera’s om zich te richten op nieuwe gebruiksmogelijkheden, zoals training thuis, livestreaming en vloggen.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4582

Belangrijkste spelers op de markt voor actiecamera’s

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • GoPro
  • DJI
  • Nikon
  • Sony
  • Panasonic
  • Olympus
  • Garmin Ltd
  • Akaso
  • Insta360
  • SJCAM

Verslag reikwijdte:

Rapportkenmerk/Metricum

Details

Marktomvang 2030

USD 13,8 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

16.3% (2022-2030)

Historische gegevens

2018-2020

Prognose Eenheden

Waarde (miljard USD)

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Bestreken geografieën

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika

Belangrijkste marktkansen

Integratie van VR met 360-graden camera’s

Belangrijkste marktdynamiek

Toenemend gebruik van slimme gadgets en bloeiende consumentenelektronica Groeiende trend van het delen van inhoud op sociale netwerksites Toenemend aantal extreme sportevenementen, vakanties en muziekfestivals

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (113 pagina’s) over Action Camera Market:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/action-camera-market-4582

Segmentatie van de markt voor actiecamera’s

De wereldwijde markt voor actiecamera’s is onderverdeeld in type, resolutie, distributiekanaal en eindgebruiker.

Gebaseerd op Type: Box Style, Cube Style, Bullet Style, Periscope & 360 graden

Gebaseerd op resolutie: Full HD, Ultra HD, HD en SD

Gebaseerd op distributiekanaal: Online, bakstenen & mortelwinkels

Gebaseerd op Eindgebruiker: Professioneel en Persoonlijk

Gebaseerd op toepassing: Sport, Recreatie, Hulpdiensten en Andere

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft een belangrijk aandeel in de markt, gedreven door de populariteit van outdooractiviteiten, sportevenementen en avontuurlijk toerisme in de regio. Europa speelt ook een prominente rol, met een sterke vraag naar actiecamera’s onder outdoorliefhebbers en reizigers.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4582

De regio Azië-Pacific, met name landen als China en Japan, is getuige van een snelle groei van de markt, aangewakkerd door het stijgende besteedbare inkomen, de groeiende belangstelling voor avontuurlijke sporten en de aanwezigheid van grote fabrikanten van actiecamera’s. Daarnaast hebben het Midden-Oosten en Afrika potentie voor marktexpansie, gedreven door de toenemende interesse in buitenactiviteiten en de ontwikkeling van toeristische infrastructuur. Latijns-Amerika biedt ook kansen voor marktgroei, gedreven door de stijgende populariteit van sport en buitenavonturen.

Gerelateerde rapporten:

Blader door meer onderzoeksrapporten overhalfgeleiders en elektronica .

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Action Camera Market,Action Camera Market Trends,Action Camera Market Growth,Action Camera Market Analysis,Action Camera Industry,Action Camera Market Overview,Action Camera Trends