header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De agrochemische markt wordt gedreven door een wereldwijd snel groeiende vraag naar voedsel met een gezonde CAGR van ~4,50 y 2022 tot 2030.

Jul 12, 2023 10:00 PM ET

Agrochemicaliën Marktonderzoek Future Insights

DeAgrochemische markt werd in 2022 gewaardeerd op 336,9 miljard USD. De Agrochemische markt zal naar verwachting groeien van 352,06 miljard USD in 2023 tot 458,47 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,50 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

De agrochemische markt verwijst naar de industrie die verschillende chemische producten produceert en levert die in de landbouw worden gebruikt. Deze chemicaliën omvatten meststoffen, pesticiden, herbiciden, insecticiden en andere landbouwchemicaliën. Agrochemicaliën worden gebruikt om de opbrengst van gewassen te verhogen, gewassen te beschermen tegen plagen en ziekten en de algehele productiviteit van de landbouw te verbeteren. De COVID-19 pandemie heeft aanzienlijke gevolgen gehad voor de agrochemicaliënmarkt. Hoewel de landbouwsector als essentieel werd beschouwd en zijn activiteiten heeft voortgezet, heeft de pandemie geleid tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens, personeelstekorten en logistieke uitdagingen, wat de productie en distributie van agrochemicaliën heeft beïnvloed.

De economische impact van de pandemie, zoals een lager besteedbaar inkomen en verstoorde handel, heeft de koopkracht van boeren en hun beslissingen over agrochemische inputs beïnvloed. Onzekerheid over de marktvraag en financiële beperkingen hebben geleid tot veranderingen in het gedrag van boeren, wat mogelijk van invloed is op de verkoop en consumptie van landbouwchemicaliën.

Gratis proefexemplaar – Krijg toegang tot een gratis exemplaar van ons rapport om de inhoud en inzichten te verkennen.

Positief is dat de pandemie het bewustzijn over voedselzekerheid en het belang van duurzame landbouw heeft vergroot. Dit heeft geleid tot meer aandacht voor de toepassing van geavanceerde landbouwtechnieken, precisielandbouw en geïntegreerde bestrijding van plagen, wat de vraag naar specifieke soorten agrochemicaliën zou kunnen stimuleren.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn The Mosaic Company (VS), Bayer CropScience Limited (Duitsland), The Dow Chemical Company (VS), BASF SE (Duitsland), Monsanto Company (VS), Syngenta AG (Zwitserland), Adama Agricultural Solutions Ltd (Israël), Nufarm Limited (Australië), Arysta Lifescience Corporation (Japan) en Crystal Crop Protection Pvt. Ltd. (India). (India), onder anderen

Segmentatie van de markt

De wereldwijde Agrochemische markt is onderverdeeld in type, producttype en gewastype.

Op basis van type: Pesticiden en Meststoffen

Gebaseerd op producttype: Kaliumhoudend, stikstofhoudend en fosfaathoudend

Gebaseerd op gewastype: Voedselgranen, Handelsgewassen, Plantagegewassen en Tuinbouwgewassen

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt is aanzienlijk en wordt gedreven door geavanceerde landbouwpraktijken, de toepassing van genetisch gemodificeerde gewassen en de aanwezigheid van grote agrochemische bedrijven. Europa heeft een gevestigde agrochemische markt met strenge regelgeving voor het gebruik van pesticiden. Er is een groeiende vraag naar biopesticiden en biologische landbouwpraktijken in deze regio. De regio Azië-Pacific is een belangrijke consument en producent van agrochemicaliën.

De snelle bevolkingsgroei, de toenemende vraag naar voedsel en de toepassing van moderne landbouwtechnieken dragen bij aan de groei van de markt in deze regio. Latijns-Amerika staat bekend om zijn uitgebreide landbouwindustrie. Brazilië en Argentinië zijn belangrijke spelers op de markt van agrochemicaliën, met grootschalige teelt van sojabonen, maïs en andere gewassen. De regio heeft groeipotentieel vanwege de noodzaak om de landbouwproductiviteit te verhogen, landbouwgrond uit te breiden en woestijnvorming tegen te gaan.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Agrochemicals Market,Agrochemicals Market Size,Agrochemicals Market Share,Agrochemicals Market Growth,Agrochemicals Market Trend,Agrochemicals Market Analysis,Agrochemicals Market Outlook,Agrochemicals Industry,Agrochemicals Market Overview