header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De batterijmarkt voor elektrische voertuigen wordt aangedreven door de groeiende vraag naar elektrische voertuigen met een gezonde CAGR van ~33,60 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Jul 12, 2023 5:09 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor batterijen voor elektrische voertuigen van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~33,60 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan 192,55 miljard USD vertegenwoordigen.

De ontwikkeling van lithium-iontechnologie heeft de groei van batterijen versneld. Hoewel Li-ion-batterijen de belangrijkste keuze zijn voor fabrikanten om plug-in hybride elektrische voertuigen (PHEV’s) en batterij-elektrische auto’s van energie te voorzien, gebruikten de eerste hybride voertuigen nikkel-metaalhydride (NiMH) batterijen (BEV’s).

Gratis Premium rapport ontvangen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4810

De voordelen van Li-ion als batterijtechnologie hebben de uitbreiding ervan gestimuleerd. Enkele van deze voordelen zijn een hoge energiedichtheid, laadcapaciteit en minimaal onderhoud. De technologie wordt verbeterd door autofabrikanten die BEV’s en PHEV’s op de EV-batterijmarkt brengen, en er wordt verwacht dat zij Li-ion-gevoede oplossingen zullen leveren als de belangrijkste energiebron in hun auto’s.

Belangrijkste spelers

  • Automotive Energy Supply Corporation (Japan)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • BYD Company Limited (China)
  • Quallion (VS)
  • LG Chem Ltd (Zuid-Korea)
  • Boston-Power (VS)
  • Johnson Controls International (VS)
  • Narada Power Source (China)
  • GS Yuasa Corporation (Japan)
  • Crown Battery Corporation (VS)
  • Tianneng Power International (China)
  • en Hitachi Chemical Company (Japan)

Koop nu Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4810

Regionale analyse

De markt voor batterijen voor elektrische voertuigen wordt naar verwachting gedomineerd door de regio Azië-Pacific. Dit is vooral te danken aan landen in deze regio, zoals India, China, Zuid-Korea en Japan.

De VS en Canada vormen de tweede divisie van Noord-Amerika. Als gevolg hiervan zal deze regio in de komende jaren het op één na grootste aandeel hebben. Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Europa en andere landen vallen ook onder de definitie van Europa. Er wordt dus verwacht dat dit gebied tijdens de onderzochte prognoseperiode goed zal zijn voor het op twee na grootste aandeel. De exponentiële toename van de verkoop van elektrische voertuigen is hiervan de belangrijkste oorzaak. Het onderzoek naar en de verkoop van batterijen voor elektrische auto’s zal bijgevolg stijgen.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor batterijen voor elektrische voertuigen is onderverdeeld in batterijtype, voertuigtechnologie en eindmarkt.

Op basis van het accutype is de markt onderverdeeld in lithium-ionaccu’s, nikkelhybride accu’s en loodaccu’s.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (187 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Accu’s voor elektrische voertuigen markt -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicles-battery-market-4810

Op basis van de voertuigtechnologie is de markt onderverdeeld in Plug-In hybride elektrische voertuigen, batterij-elektrische voertuigen en hybride elektrische voertuigen.

Op basis van de eindmarkt is de markt onderverdeeld in aftermarkets en OEM’s.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Electric Vehicle Battery,Electric Vehicle Battery Market,Electric Vehicle Battery Market Share,Electric Vehicle Battery Market Research Report,Electric Vehicle Battery Market Size,Electric Vehicle Battery Market Trends,EV Battery,EV Battery market