header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Cognac en Brandy markt wordt gedreven door de toenemende vraag van consumenten naar premium en luxe alcoholische dranken met een gezonde CAGR van 5,70 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Jul 12, 2023 10:00 AM ET

Cognac en Brandy marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde cognac- en brandymarkt naar verwachting een CAGR van 5,70 per 2023 tot 2032 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 19,9 miljard vertegenwoordigen.

De wereldwijde cognac- en brandymarkt verwijst naar de industrie die de productie, distributie en consumptie van cognac en brandy op wereldwijde schaal omvat. Cognac en brandy zijn soorten gedistilleerde dranken die worden gemaakt van gegiste druiven of andere vruchten.

Cognac and Brandy Market

Factoren die van invloed zijn op de wereldwijde cognac- en brandymarkt zijn onder andere consumentenvoorkeuren, economische omstandigheden, marketingstrategieën, regelgevingsbeleid en de dynamiek van de wereldhandel. De markt wordt ook beïnvloed door trends in de alcoholische drankenindustrie in het algemeen, zoals de groeiende vraag naar premium en ambachtelijke sterke dranken, veranderende smaken van consumenten en veranderende drinkgewoonten.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde cognac- en brandymarkt. De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen, waaronder de productie en distributie van cognac en brandy. Beperkingen op verplaatsingen en tijdelijke sluitingen van productiefaciliteiten resulteerden in een verminderde productiecapaciteit en vertragingen bij verzendingen.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11788

Regionale analyse

De grootste regio op de wereldmarkt voor cognac en cognac brandy is Europa, met name West-Europa. Europa heeft een lange geschiedenis en traditie in het produceren en consumeren van cognac en brandy, en het blijft een belangrijke markt voor deze sterke dranken.

Binnen Europa heeft Frankrijk een dominante positie op de cognacmarkt. Cognac wordt uitsluitend geproduceerd in de Cognacstreek in Frankrijk en wordt algemeen erkend als de bakermat en de referentie voor brandy van hoge kwaliteit. Franse cognachuizen zoals Hennessy, Rémy Martin en Martell zijn wereldwijd sterk vertegenwoordigd en dragen aanzienlijk bij aan de markt.

Markt Segmentatie

De wereldwijde Cognac en Brandy markt is onderverdeeld in type en distributiekanaal.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Value, Premium, High-end Premium en Super Premium,

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in On Trade en Off Trade.

Bekijk de details van het rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/cognac-brandy-market-11788

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Remy Martin
  • Hennessy LVMH
  • Pernod Ricard
  • Radico Khaitan Ltd.
  • Naud Spirts & Distilleerderij
  • Emperador Distilleerders Inc.
  • Suntory
  • Meukow Cognac
  • Thomas Hine & Co.
  • Maison Ferrand

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Voeding, door Market Research Future:

OnderzoeksrapportCocktail Mixers Markt Informatie Per Product Type (Tonic Water, Club Soda, Gember en Anderen), Per Distributiekanaal (On-Trade en Off-Trade) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling Tot 2030

Craft Beer Market Research Report Informatie per type (Ale, Lager en Stouts), per ingrediënt (Mout, Gist, Enzymen, Hop en anderen), per distributiekanaal (Store-Based, Non-Store-Based) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Cognac and Brandy Market,Cognac and Brandy Market Size,Cognac and Brandy Market Share,Cognac and Brandy Market Type,Cognac and Brandy Market Application,Cognac and Brandy Market Region,Cognac and Brandy Market Research,Cognac and Brandy Market Industry