header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De conventionele brandstoffen voorbij: De voordelen van biobrandstofadditieven in een veranderend energielandschap

Jul 12, 2023 8:00 PM ET

Markt Overzicht

De omvang van de markt voor biobrandstofadditieven werd in 2021 geschat op 13,2 miljard USD. De markt voor biobrandstofadditieven zal naar verwachting groeien tot 27,2 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,90 tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Biobrandstofadditieven zijn gespecialiseerde chemicaliën die worden gebruikt om de motorprestaties te verbeteren, het remspecifieke brandstofverbruik (BSFC) te verlagen en de eigenschappen van biobrandstoffen te verbeteren. Ze worden gesynthetiseerd uit conventionele of lignocellulosehoudende grondstoffen en spelen een essentiële rol bij het voldoen aan de internationale brandstofnormen. Biobrandstofadditieven zoals methanol, diethylether, ethanol en n-butanol worden over het algemeen gebruikt als biodieseladditieven vanwege het hoge zuurstofgehalte. Biobrandstofadditieven in biodieselmengsels helpen de verbrandingsstabiliteit en -eigenschappen te verbeteren, en de vermindering van NOX-emissies is te danken aan de toevoeging van antioxidantadditieven.

De belangrijkste factoren die de groei van de markt voor biobrandstofadditieven bevorderen, zijn de vraag naar schone en zuinige brandstof, de afnemende kwaliteit van ruwe olie en de groeiende auto-industrie, die kiest voor schonere en groenere brandstofbronnen vanwege de strenge regelgeving op het gebied van uitstoot, voornamelijk uit Europa en China. De primaire bronnen van broeikasgassen zijn methaan (CH4), zwavelhexafluoride) en distikstofoxide (N2O). De transportsector van de wereldwijde markt draagt ook bij aan de uitstoot van CO2 door de verbranding van fossiele brandstoffen, waaronder aardgas, olie en kolen.

De Europese Unie heeft in haar richtlijnen, waaronder 98/69/E.C., 91/441/EEG, 94/12/E.C. en 2006/120/E.C., talrijke verordeningen opgenomen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Op dezelfde manier hebben de California Air Resources Board en de US EPA hun regelgeving toegepast op de uitstoot van broeikasgassen in de staten van de California Air Resources Board (CARB), waaronder Delaware, Connecticut, Maryland, Maine, New Jersey, Massachusetts, New York, New Mexico, Pennsylvania, Oregon, Vermont, Rhode Island, Washington DC en de staat Washington.

Download hier de link naar het voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10626

Segmentatie van de markt

De markt voor biobrandstofadditieven is gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing en regio.

Producttype heeft de markt gesegmenteerd in antioxidanten, reinigingsmiddelen, smeermiddelverbeteraars, corrosieremmers, octaan, cetaan & koude stroming verbeteraars, kleurstoffen & markers, en anderen. Het segment antioxidanten was in 2023 goed voor het grootste marktaandeel door het brede gebruik ervan in benzinetoevoegingen.

De toepassing heeft de markt onderverdeeld in additieven voor dieselbrandstof, additieven voor zware stookolie, additieven voor scheepsbrandstof, additieven voor benzinebrandstof en andere. Het segment dieseladditieven kwam tijdens de huidige evaluatieperiode naar voren als het snelst groeiende segment.

Regionale analyse

De markt voor biobrandstofadditieven is bestudeerd voor Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten & Afrika en de Benelux. De regio Azië-Pacific was in 2023 goed voor meer dan 35% van het marktaandeel in biobrandstofadditieven. De spelers die actief zijn in de regio Azië-Pacific omarmen tal van bedrijfsstrategieën, waaronder R & D, uitbreidingen, nieuwe productlanceringen, joint ventures, overnames en overeenkomsten om hun aanwezigheid te versterken. In december 2018 kondigde BASF bijvoorbeeld de investering aan in de nieuwe productiefaciliteit voor katalysatoren voor mobiele emissies in Shanghai, China, waardoor de vraag binnen de Chinese markt naar verwachting zal toenemen.

NU KOPEN Rpeorts Hier @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10626

Enkele prominente marktspelers zijn

  • LUBRIZOL
  • BASF SE
  • Fuel Quality Services
  • Chemiphase Ltd.
  • Clariant
  • Afton Chemisch
  • E-ZOIL
  • Eastman
  • Evonik
  • TotalEnergies
  • Chevron
  • Biobrandstof Systemen
  • NALCO en anderen

Nieuws uit de industrie

In september 2021 introduceerde Novozymes zijn biologisch afbreekbare wasmiddeladditief Pristine, een enzym met fosfodiësterase dat vuil, vuil en geur afbreekt. Het biobrandstofadditief zorgt er ook voor dat deze elementen zich niet hechten aan de stoffen. New pakt belangrijke consumentenkwesties aan die zich voordoen in de wascategorie en pakt geurtjes en verkleuringen direct bij de bron aan.

Blader door meer actuele marktrapporten:

Messingfolie markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/brass-foils-market-4221

Polyfenolmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyphenol-market-5844

Staalvezelmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-fiber-market-7296

Balsahoutmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/balsa-wood-market-4473

Aluminium Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/aluminum-market-2031

Markt voor betonvezels https://www.marketresearchfuture.com/reports/concrete-fiber-market-2085

Katoengaren markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/cotton-yarn-market-11512

Market Research Future® 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Biofuel Additives Market share,Biofuel Additives Market size,Biofuel Additives Market demand,Biofuel Additives Market growth,Biofuel Additives Market analysis,Biofuel Additives Market overview,Biofuel Additives Market forecast,Biofuel Additives,Biofuel Additives Market trends