header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De dextrose markt wordt gedreven door de groeiende vraag naar dextrose als zoetstof en energiebron met een gezonde CAGR van 3,7 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jul 12, 2023 10:00 AM ET

Dextrose marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde dextrose markt naar verwachting een CAGR van 3,7 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 5.056,24 miljoen in 2030.

De wereldwijde dextrose markt verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie, distributie en consumptie van dextrose, een eenvoudige suiker afgeleid van maïs, tarwe of ander zetmeel. Het wordt op grote schaal gebruikt in verschillende industrieën zoals voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica, diervoeding en persoonlijke verzorgingsproducten.

Dextrose Market

De wereldwijde dextrose markt wordt beïnvloed door factoren zoals de bevolkingsgroei, het stijgende besteedbare inkomen, de veranderende voorkeur van consumenten voor gezondere voedingsmiddelen en dranken en de vooruitgang in de farmaceutische industrie.

Tijdens de pandemie was er een toename in de vraag naar dextrose in de farmaceutische sector. Dextrose wordt gebruikt bij de productie van intraveneuze (IV) oplossingen en orale rehydratatietherapieën, die essentieel zijn voor de behandeling van COVID-19-patiënten en het beheersen van hun symptomen. Deze toegenomen vraag naar dextrose in de gezondheidszorg heeft de markt positief beïnvloed.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11716

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde dextrose markt is Azië-Pacific. Deze regio omvat landen als China, India, Japan en Zuid-Korea. Azië-Pacific heeft de grootste bevolking ter wereld en landen als China en India hebben een aanzienlijke consumentenbasis. De groeiende bevolking en het stijgende besteedbare inkomen in de regio dragen bij aan de grote vraag naar voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische producten, de belangrijkste sectoren voor eindgebruik van dextrose.

Azië-Pacific heeft een bloeiende voedingsmiddelen- en drankenindustrie, gedreven door veranderende levensstijlen, verstedelijking en een diverse culinaire cultuur. Dextrose wordt op grote schaal gebruikt als zoetstof, textureringsmiddel en fermentatiesubstraat bij de productie van verschillende voedingsmiddelen en dranken, zoals bakkerijproducten, snoepgoed, zuivelproducten en dranken.

Markt Segmentatie

De wereldwijde dextrose markt is gesegmenteerd in type baan, toepassing en vorm.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in watervrij druivensuiker en druivensuikermonohydraat.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in Voedingsmiddelen, Dranken, Farmaceutische producten en Persoonlijke verzorging.

Op basis van de vorm is de markt onderverdeeld in poeder, vloeistof en kristallijn.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/dextrose-market-11716

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Cargill Incorporated
  • Ingredion Incorporated
  • Archer Daniels Midland Co
  • Tate & Lyle
  • Tereos
  • AGRANA Beteiligungs-AG
  • Roquette Freres
  • Fooding Groep Limited
  • Gulshan Polyols Ltd.
  • Foodchem internationale corporatie

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Sugar Substitutes Market Research Report Information Per Type (Stevia, Xylitol, Erythritol, Sacharine, Sucralose en Honing), Per Categorie (Natuurlijk, Synthetisch en Andere), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En De Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Onderzoeksrapport informatie overde koekjesmarkt per type (crackers, hartige koekjes en zoete koekjes), per distributiekanaal (onafhankelijke bakkerijen, online kanalen, buurtwinkels, supermarkten en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Dextrose Market Size,Dextrose Market Share,Dextrose Market Type,Dextrose Market Application,Dextrose Market Region,Dextrose Market Research,Dextrose Industry