header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De erwteneiwtenmarkt wordt gedreven door een snel toenemende vraag naar plantaardige eiwitbronnen met een gezonde CAGR van 12,1 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Jul 12, 2023 10:00 AM ET

Erwteneiwit marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de Erwteneiwitmarkt naar verwachting een CAGR van 12,1 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3,1 miljard in 2030.

De erwteneiwitmarkt verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop van erwteneiwit als voedselingrediënt of voedingssupplement. Erwteneiwit is afkomstig van gele erwten en wordt beschouwd als een hoogwaardige plantaardige eiwitbron. Het is rijk aan essentiële aminozuren, waaronder lysine, arginine en vertakte-keten aminozuren.

Pea Protein Market

De markt wordt gedreven door de toenemende vraag van consumenten naar plantaardige eiwitbronnen, omdat erwteneiwit verschillende voordelen biedt, zoals het feit dat het allergeenvrij, glutenvrij en duurzaam is. Het wordt ook gezien als een gezonder en milieuvriendelijker alternatief voor dierlijke eiwitten.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de erwteneiwitmarkt. De pandemie benadrukte het belang van een gezond en duurzaam dieet, wat leidde tot een toename in de vraag naar plantaardige eiwitbronnen zoals erwteneiwit. Consumenten zochten naar alternatieven voor vleesproducten en erwteneiwit werd een populaire keuze vanwege zijn voedingsprofiel en veelzijdigheid.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10843

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de erwteneiwitmarkt. In de Verenigde Staten en Canada is de vraag naar plantaardige eiwitproducten, waaronder erwteneiwit, aanzienlijk gestegen.

Noord-Amerika loopt voorop in de beweging voor plantaardig voedsel, met een groeiend aantal mensen dat vegetarisch, veganistisch en flexitarisch eet. Erwteneiwit, als veelzijdige plantaardige eiwitbron, heeft enorm aan populariteit gewonnen onder consumenten die op zoek zijn naar alternatieven voor dierlijke eiwitten.

Er ligt een sterke nadruk op gezondheid en welzijn in Noord-Amerika, waarbij consumenten zich meer bewust worden van de voordelen van een uitgebalanceerd dieet en op zoek gaan naar eiwitrijk voedsel. Erwteneiwit is een compleet eiwit met een goed aminozuurprofiel en sluit aan bij de gezondheidsbewuste voorkeuren van de bevolking.

Segmentatie van de markt

De Erwteneiwitmarkt is onderverdeeld in erwtensoorten en toepassingen.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in concentraat, isolaat en getextureerd.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in voedingssupplementen, bakkerijproducten & snoepgoed en vleesproducten & alternatief.

Krijg toegang tot de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/pea-protein-market-10843

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • A & B Ingredients
  • Axiom Foods Inc.
  • Ingredion Corporation
  • Cosucra Groupe Warcoing
  • GEMEF Industries
  • Glanbia Plc
  • Green Labs
  • Roquette Frères
  • AGT Voedingsmiddelen en ingrediënten
  • Yantai Shuangta Food Co. Ltd

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Pea Protein Ingredients Market Global Research Report per Type (Isolaten, Concentraten en Textuur), Toepassing (Voeding & Dranken [Vleesvervangers, Bakkerij & Snoepgoed, Dranken, Voedingssupplementen, Zoete & Hartige Snacks, Zuigelingenvoeding, en Andere], Diervoeding, en Persoonlijke Verzorging), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportPlant Protein Ingredients Market Information per bron (Soja, Tarwe, Erwt, Rijst, Aardappel en andere), vorm (Droog en Vloeibaar), toepassing [Voedingsmiddelen & Dranken (Bakkerij & Snoepgoed, Zuivel & Diepvriesdesserts, Dranken, Vleesvervangers, Voedingssupplementen en andere), Farmaceutica & Nutraceuticals, Diervoeding en Persoonlijke Verzorging] en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en RoW) – Voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Pea Protein Market Size,Pea Protein Market Share,Pea Protein Market Type,Pea Protein Market Application,Pea Protein Market Region,Pea Protein Market Research,Pea Protein Industry,Pea Protein Market