header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor bakstenen kartonnen verpakkingen zal van 2023 tot 2032 een CAGR van 4,80 procent bedragen

Jul 12, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde markt voor bakstenen kartonverpakkingen kent een robuuste groei als gevolg van de stijgende vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen in verschillende industrieën. Bakstenen kartonverpakkingen, die bekend staan om hun duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en veelzijdigheid, hebben de voorkeur gekregen voor verpakkingstoepassingen, wat de expansie van de markt stimuleert. Volgens een nieuw marktonderzoeksrapport zal de markt voor bakstenen kartonverpakkingen tijdens de prognoseperiode naar verwachting aanzienlijk groeien.

De omvang van de markt voor bakstenen kartonverpakkingen werd in 2022 geschat op USD 10,1 miljard. De markt voor baksteenverpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 10,6 miljard in 2023 tot USD 15,4 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,80 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Een van de belangrijkste drijfveren van de markt voor bakstenen kartonverpakkingen is de toenemende bewustwording en bezorgdheid over milieuduurzaamheid. Met de groeiende voorkeur van consumenten voor milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, hebben baksteendozen aan populariteit gewonnen als alternatief voor plastic verpakkingen. Deze kartonnen verpakkingen worden voornamelijk gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals karton, waardoor ze recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn. De nadruk op het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzame verpakkingspraktijken heeft geleid tot de wijdverspreide toepassing van baksteendoosverpakkingen door industrieën, waaronder voedingsmiddelen en dranken, gezondheidszorg en persoonlijke verzorging.

Download een PDF-voorbeeldkopie: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11846

De voedingsmiddelen- en drankensector heeft een aanzienlijk aandeel in de markt voor bakstenen kartonverpakkingen. Baksteendozen bieden een uitstekende bescherming tegen licht, vocht en zuurstof, waardoor de versheid en langere houdbaarheid van voedingsmiddelen wordt gegarandeerd. Bovendien zijn deze dozen gemakkelijk te hanteren, stapelen en op te slaan, waardoor ze ideaal zijn voor logistiek en transport. Door de stijgende vraag naar handige en duurzame verpakkingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zal de markt voor bakstenen kartonverpakkingen naar verwachting aanzienlijk groeien.

De gezondheidszorg levert ook een belangrijke bijdrage aan de markt voor bakstenen kartonnen verpakkingen. Baksteendozen worden op grote schaal gebruikt voor het verpakken van farmaceutische producten, medische apparatuur en gezondheidsproducten. Deze dozen bieden een steriele en veilige omgeving, beschermen de inhoud tegen externe besmetting en zorgen voor productintegriteit. Bovendien vergroot de mogelijkheid om extra functies toe te voegen, zoals verzegeling en kindveilige sluitingen, hun geschiktheid voor de gezondheidszorg.

In de afgelopen jaren hebben opkomende economieën een snelle verstedelijking doorgemaakt, wat heeft geleid tot hogere besteedbare inkomens en een veranderende levensstijl van de consument. Dit heeft de vraag naar verpakte producten aangewakkerd, wat de groei van de markt voor bakstenen kartonverpakkingen verder stimuleert. Fabrikanten investeren steeds meer in geavanceerde technologieën om het ontwerp en de functionaliteit van baksteendozen te verbeteren, waardoor ze visueel aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker worden. Daarnaast stellen innovatieve druktechnieken en aanpassingsopties bedrijven in staat om hun producten te differentiëren en hun merkaanwezigheid op de markt te versterken.

De markt voor baksteendozen kent echter een aantal uitdagingen. De hoge productiekosten die gepaard gaan met de productie van baksteendozen, in vergelijking met conventionele verpakkingsmaterialen, vormen een rem op de groei van de markt. Daarnaast blijft de beschikbaarheid van alternatieve verpakkingsoplossingen, zoals plastic en glas, concurrentie opleveren voor de markt voor bakstenen dozen.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11846

De belangrijkste spelers op de markt voor bakstenen kartonverpakkingen richten zich op strategische partnerschappen, overnames en productinnovaties om hun marktpositie te versterken. Samenwerkingen met eindgebruikers en duurzaamheidsinitiatieven dragen verder bij aan hun groeistrategieën. Enkele van de prominente bedrijven die actief zijn op de markt zijn Tetra Pak International S.A., Shanghai Skylong Aspetic Package Material Co., Ltd., International Paper, Nippon Paper Industries Co. Ltd., Elopak AS, Reynolds Group Holdings, Sealed Air en Saxon Packaging Limited.

Concluderend kan worden gesteld dat de wereldwijde markt voor bakstenen kartonnen verpakkingen een aanzienlijke groei doormaakt, gestimuleerd door de toenemende vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen. Het gebruik van baksteendozen in verschillende industrieën, gedreven door hun milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en veelzijdigheid, zal de expansie van de markt naar verwachting stimuleren. Aangezien de nadruk op milieuduurzaamheid en de voorkeur van consumenten voor milieuvriendelijke verpakkingen blijft toenemen, is de markt voor bakstenen kartonnen verpakkingen klaar voor een veelbelovende toekomst.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11846

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Vergelijkbaar rapport

De markt voor kunststof riemen zal tegen 2030 naar verwachting USD 7,89 miljard waard zijn, met een verbazingwekkende CAGR van 16,40 tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Verwacht wordt datde markt voor productverpakkingen tegen 2027 een waarde van USD 39,45 miljard zal bereiken, met een CAGR van ongeveer 5,1 tijdens de prognoseperiode.

De vrachtvervoersmarkt zal naar verwachting groeien van USD 2844,5 miljard in 2022 tot USD 4000,12 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,35%.

De markt voor drankkartons zal naar verwachting groeien van USD 18,0 miljard in 2023 tot USD 25,6 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,50%.

Demarkt voor knijptubes zal naar verwachting groeien van 35,0 miljard dollar in 2023 tot 61,0 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,20%.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Brick Carton Packaging,Brick Carton Packaging Market,Brick Carton Packaging Market Size