header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De ijsmarkt zal in 2030 een omvang hebben van US$ 1.11754,3 miljoen, met een groeipercentage (CAGR) van 5,47%.

Jul 12, 2023 4:30 PM ET

Overzicht ijsmarkt:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde ijsmarkt naar verwachting een CAGR van ~5,74rom 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 1.11.754,3 miljoen vertegenwoordigen.

De IJsmarkt verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van ijs en aanverwante bevroren desserts. IJs is een populaire diepvrieslekkernij waar mensen van alle leeftijden wereldwijd van genieten. Het wordt meestal gemaakt van melk of room, suiker en smaakstoffen en is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals hoorntjes, bekers, repen en kuipjes, met een breed scala aan smaken en toppings. De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de ijsmarkt. Tijdens de eerste stadia van de pandemie hadden lockdown-maatregelen, sociale afstandsrichtlijnen en de sluiting van horecagelegenheden een negatieve impact op de sector. De sluiting van restaurants, cafés en ijssalons leidde tot een daling van de totale vraag naar ijs.

Gratis voorbeeldrapport Alle gerelateerde grafieken & Grafieken @: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/26914Ice Cream Market

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Nestlé S.A. (Zwitserland), Unilever (VK), General Mills Inc. (VS), Mars Incorporated (VS), Gujarat Cooperative Milk Marketing Federation Ltd (India), Lotte Confectionery Co., Ltd (Zuid-Korea), Amy’s Ice Cream (VS), Jude’s Ice Cream (VK), Wells Enterprises, Inc. (VS) en Blue Bell Creameries (VS).

Segmentatie van de markt:

De wereldwijde ijsmarkt is onderverdeeld in Producttype, Smaaktype, Categorie en Distributiekanaal

Op basis van producttype: Sticks/repen, hoorntjes & bekers, kuipjes & bakjes en andere

Gebaseerd op Smaaktype: Chocolade, Vanille, Tutti Frutti, Mengsels en Andere

Op basis van categorie: Op basis van zuivel en niet-zuivel

Op basis van distributiekanaal: Winkelbasis en niet-winkelbasis

Koop dit onderzoek @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2691

Regionale analyse:

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor ijs, met de Verenigde Staten als grootste consument. De regio staat bekend om zijn diverse smaken en eersteklas aanbod. Consumenten in Noord-Amerika vragen om een grote verscheidenheid aan ijsproducten, waaronder vetarme, lactosevrije en biologische opties. Europa heeft een sterke ijsmarkt, met landen als Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk als grote consumenten. Europese consumenten geven vaak de voorkeur aan ingrediënten van hoge kwaliteit en traditionele smaken. Gelato, een populaire Italiaanse ijssoort, heeft een aanzienlijk marktaandeel in de regio. Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor ijs, gedreven door stijgende besteedbare inkomens en veranderende consumentenvoorkeuren. In landen als China, Japan en India groeit de vraag naar ijs aanzienlijk. Latijns-Amerika heeft een robuuste ijsmarkt, met landen als Brazilië en Mexico als grote consumenten. De ijsmarkt in het Midden-Oosten en Afrika groeit, gedreven door verstedelijking, bevolkingsgroei en stijgende besteedbare inkomens.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Functional Ice Cream Market Research Report Information By Flavor Type (Chocolate, Vanilla, Blends, and Others), By Claim (Lactose-Free, Low-Fat, Low-Calorie, and Others), By Distribution Channel (Store-Based {Supermarkets & Hypermarkets, online detailhandel en andere), per claim (lactosevrij, suikervrij, veganistisch, meerdere claims en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Chocolade ijs markt onderzoeksrapport informatie per product type (Sticks / bars, hoorntjes, en cups, kuipjes & bakstenen), distributiekanaal (supermarkten & hypermarkten, Convenience Stores, en speciaalzaken), en de regio – Forecast tot 2030

Artisanaal ijs – onderzoeksrapport informatie per type (conventioneel en lactosevrij), per distributiekanaal (supermarkten, speciaalzaken en online) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Ice Cream Market,Ice Cream Market Size,Ice Cream Market Share,Ice Cream Market Trends,Ice Cream Market Overview,Ice Cream Market Insights,Ice Cream Market Analysis