header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van tweedehandse voertuigen wordt gedreven door de toegenomen vraag naar voertuigen die niet geleased worden, met een gezonde CAGR van ~8,32 tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Jul 12, 2023 4:41 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen naar verwachting een CAGR van ~8,32 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1355,95 miljard in 2030.

Een tweedehandsauto is een voertuig dat eerder in bezit was en dat kan worden doorverkocht. Franchise- en onafhankelijke autodealers, autoverhuurbedrijven, veilingen, particuliere verkopen en leasekantoren zijn slechts enkele van de verkooppunten van gebruikte auto’s.

Gratis voorbeeldrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7616

De hoge kosten van nieuwe auto’s, zorgen over betaalbaarheid en de stijgende vraag naar off-lease voertuigen & abonnementsdiensten door onder andere franchise, leasemaatschappijen en autodealers dragen allemaal bij aan de expansie van de markt voor gebruikte auto’s.

Daarnaast wordt voorspeld dat de opkomst van e-commerce en online technologieën, een gestage stijging van de georganiseerde/semi-georganiseerde verkoop in opkomende landen, een stijging van de wereldwijde markt voor elektrische voertuigen en de vraag naar autodeeldiensten lucratieve mogelijkheden zullen bieden voor de uitbreiding van de markt voor tweedehands auto’s.

Belangrijkste spelers

  • Asbury Automotive Group Inc.
  • TrueCar, Inc.
  • AutoNation, Inc.
  • Mahindra First Choice Wheels Ltd.
  • Big boy Toyz Ltd.
  • Group1 Automotive Inc.
  • Lithia Motors, Inc.
  • CarMax zakelijke diensten, LLC
  • Hendrick automobielgroep
  • vehicle24 services private limited, onder andere

Koop nu het beste onderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7616

Regionale analyse

Niet-georganiseerde bedrijven hebben lange tijd de tweedehands auto-industrie gedomineerd in landen als Mexico, India, China en Brazilië. In tegenstelling tot deze ongeorganiseerde spelers in ontwikkelingslanden, bieden georganiseerde spelers gratis service en gratis slepen bij de dealer als aanvulling op de groei van de gebruikte auto-industrie in deze landen. Door het gebruik van deze diensten kunnen dealers klanten aantrekken en een vertrouwensrelatie opbouwen tussen kopers en verkopers.

TrueCar Military werd bijvoorbeeld geïntroduceerd door TrueCar, Inc. Voor leden van de Amerikaanse strijdkrachten in actieve dienst, veteranen, gepensioneerden van de strijdkrachten en hun gezinnen biedt TrueCar Military speciale prikkels en voordelen. Daarnaast stijgt de vraag naar elektrische auto’s als gevolg van de invoering van strenge emissieregels en de eis voor systemen voor verontreinigingsbeheersing.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Markt voor gebruikte voertuigen -.
https://www.marketresearchfuture.com/reports/used-vehicle-market-7616

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen is onderverdeeld in voertuigtype, brandstoftype en distributiekanaal.

Op basis van het voertuigtype is de markt onderverdeeld in hatchbacks, sedans en SUV’s.

Op basis van het brandstoftype is de markt onderverdeeld in benzine, diesel en andere.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in gefranchiseerde dealers, onafhankelijke dealers en andere.

Gerelateerd rapport:

Autodiefstal marktgrootte, per product, per technologie, per voertuigtype – voorspelling voor 2030

Automotive Steering System Market Research Report Informatie per stuursysteem, per onderdeel, per verkoopkanaal, per voertuigtype en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Contactgegevens: Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact Information: Contact Information: Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Used Vehicle,Used car,Used Vehicle Market,Used Vehicle Market Share,Used Vehicle Market Research Report,Used Vehicle Market Size,Used Vehicle Market Trends,Used car market