header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor aardobservatiesatellieten wordt gedreven door monitoringtechnologieën met een gezonde CAGR van ~ 6,90 y 2022 tot 2030.

Jul 12, 2023 7:00 PM ET

Aardobservatiesatelliet Marktonderzoek Toekomstige inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor aardobservatiesatellieten naar verwachting 0,5 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 6,90 in de periode 2022-2030.

De markt voor aardobservatiesatellieten verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en exploitatie van satellieten die worden gebruikt voor het observeren en verzamelen van gegevens over de aarde vanuit de ruimte. Aardobservatiesatellieten zijn ontworpen om toezicht te houden op verschillende aspecten van het aardoppervlak, de atmosfeer en de oceanen, en leveren waardevolle informatie voor een breed scala aan toepassingen.

De markt voor aardobservatiesatellieten is de afgelopen jaren snel gegroeid door de vooruitgang in satelliettechnologie, de toenemende vraag naar geospatiale gegevens en de opkomst van nieuwe toepassingen.

Gratis proefexemplaar – Krijg toegang tot een gratis exemplaar van ons rapport om de inhoud en inzichten te verkennen.

Belangrijkste spelers

Airbus Defence and Space (V.S.) , OHB SE (Duitsland) , Boeing Defense Space & Security (V.S.) , JSC Information Satellite Systems (Rusland) , Lockheed Martin (V.S.) , Orbital ATK (V.S.) , Space Systems/Loral (V.S.) , Thales Alenia Space (Frankrijk) , Space Exploration Technologies Corp (V.S.)

Markt segmentatie

De markt voor aardobservatiesatellieten is onderverdeeld in toepassingen.

Naar toepassing: Infrastructuur, Milieumonitoring, Energie, Monitoring natuurlijke hulpbronnen, Maritiem, Rampenbeheer

Regionale analyse

Noord-Amerika is een toonaangevende regio in de markt voor aardobservatiesatellieten. Vooral de Verenigde Staten zijn sterk vertegenwoordigd in deze markt met verschillende overheidsinstellingen, zoals NASA en NOAA, die aardobservatiesatellieten exploiteren. Daarnaast hebben particuliere bedrijven zoals DigitalGlobe (nu Maxar Technologies) en Planet Labs aanzienlijke bijdragen geleverd aan de markt. De regio profiteert van een geavanceerde technologische infrastructuur en een gevestigde ruimtevaartindustrie.

Europa is een andere prominente regio in de markt voor aardobservatiesatellieten. Het Europees Ruimteagentschap (ESA) speelt een cruciale rol in de ontwikkeling en exploitatie van satellieten. Het Copernicus-programma van ESA, dat zich richt op aardobservatie, heeft een belangrijke rol gespeeld in het stimuleren van de markt. Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk hebben ook bijgedragen aan de markt met hun satellietprogramma’s en samenwerkingen met particuliere bedrijven.

De regio Azië-Pacific heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei laten zien in de markt voor aardobservatiesatellieten. Landen als China, India en Japan hebben aanzienlijk geïnvesteerd in hun ruimteprogramma’s en hebben talrijke aardobservatiesatellieten gelanceerd. China’s BeiDou navigatiesatellietsysteem en India’s Indiase teledetectiesatellieten zijn hiervan opmerkelijke voorbeelden. De groeiende economieën in de regio en de toenemende aandacht voor de ontwikkeling van infrastructuur en rampenbeheer dragen bij aan de groei van de markt.

-lichaam en andere), per type beveiliging (Asset-Backed Security (ABS) en niet-ABS) – Prognose tot 2030

Download de PDF-brochure – Krijg toegang tot een downloadbare PDF-brochure met een overzicht van de belangrijkste hoogtepunten en voordelen van het rapport.

Gerelateerd rapport :

Civil Helicopter Market Research Report Information Per Motortype (Eenmotorig en Tweemotorig), Per Gewicht (Lichte Helikopters, Middelzware Helikopters, Middelzware Helikopters, en Grote & Zware Helikopters), Per Eigendom (Eigendom en Verhuur), Per Eindgebruik (Wetshandhaving, Onshore & Offshore Transport, Bosbouw & Natuurbehoud, Helikopter Medische Nooddienst, Opsporing & Redding, Opleidingsdiensten, en Anderen), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Aircraft Leasing Market Research Report Information Per Leasing Type (Wet Leasing (Vliegtuig, Bemanning, Onderhoud en Verzekering) en Dry Leasing) Per Type Vliegtuig (Smalromp, Breedromp en andere), Per Type Zekerheid (Asset-Backed Security (ABS) en Non-ABS) – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Earth Observation Satellite Market,Earth Observation Satellite Market Size,Earth Observation Satellite Market Share,Earth Observation Satellite Market Growth,Earth Observation Satellite Market Trend,Earth Observation Satellite Market Analysis