header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor alternatieve brandstofvoertuigen zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 26,80 gedurende 2023-2032

Jul 12, 2023 4:07 PM ET

Markt voor Alternatieve Brandstofvoertuigen: De markt voor alternatieve brandstofvoertuigen wordtgedreven door een snel toenemende behoefte aan milieuvriendelijke en duurzame transportoplossingen met een gezonde CAGR van ~ 26,80 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Marktoverzicht:

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor alternatieve brandstofvoertuigen van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~ 26,9 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 2558,2 miljard vertegenwoordigen. De markt voor alternatieve brandstofvoertuigen (AFV) verwijst naar het segment van de auto-industrie dat voertuigen omvat die worden aangedreven door andere brandstoffen dan de traditionele benzine of diesel. AFV’s zijn ontworpen om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen, schadelijke emissies te verminderen en milieuduurzaamheid te bevorderen.

De markt voor voertuigen op alternatieve brandstoffen is snel gegroeid als reactie op de toenemende bezorgdheid over klimaatverandering, luchtvervuiling en uitputting van fossiele brandstoffen. Stimuleringsmaatregelen van de overheid, strengere emissieregelgeving, vooruitgang in accutechnologie en een toenemend bewustzijn van de consument over milieukwesties hebben allemaal bijgedragen aan de expansie van deze markt.

Download een proefexemplaar van het rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11589

Segmentatie van de markt

De markt voor alternatieve brandstofvoertuigen is onderverdeeld in type en klasse.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen en zware bedrijfsvoertuigen.

Op basis van de klasse is de markt onderverdeeld in zuinige voertuigen, middeldure voertuigen en luxe voertuigen.

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • BMW Group
  • Ford Motor Company
  • Honda Motor Co, Ltd
  • Mercedes-Benz Groep AG
  • Mitsubishi Motors Corporation
  • Nissan, Ltd
  • Tesla, Inc.
  • Toyota
  • Volkswagen AG
  • BYD Bedrijf Ltd


Regionale analyse

De grootste regio in de markt voor Alternatieve Brandstofvoertuigen (AFV) was Azië-Pacific (APAC). Vooral China heeft zich ontpopt tot ‘s werelds grootste markt voor elektrische voertuigen (EV’s). De Chinese overheid heeft een ambitieus beleid en stimuleringsmaatregelen geïmplementeerd om het gebruik van EV te bevorderen, waaronder subsidies, belastingvrijstellingen en investeringen in oplaadinfrastructuur. Deze initiatieven hebben geleid tot een aanzienlijke groei van de EV-verkoop in het land.

Andere landen in de APAC-regio, waaronder Zuid-Korea en India, zijn steeds meer AFV’s gaan gebruiken. Zuid-Korea heeft geïnvesteerd in waterstof-brandstofceltechnologie, terwijl India ambitieuze doelen heeft gesteld voor het gebruik van elektrische voertuigen om vervuiling en olieafhankelijkheid te verminderen.

INHOUDSOPGAVE

1. SAMENVATTING

2. MARKTINTRODUCTIE

2.1. Definitie

2.2. Reikwijdte van de studie

2.2.1. Doelstelling van het onderzoek

2.2.2. Veronderstellingen

2.2.3. 2.2.4. Beperkingen

3. ONDERZOEKSMETHODE

3.1. Overzicht

3.2. Datamining

3.3. Secundair onderzoek

3.4. Primair onderzoek

3.4.1. Primaire interviews en informatieverzamelingsproces

3.4.2. Uitsplitsing van primaire respondenten

3.5. 3.5. Prognosemodel

3.6. Schatting van de marktomvang

3.6.1. Bottom-up benadering

3.6.2. Top-down benadering

3.7. Gegevensdriehoeksmeting

3.8. 3.9. Validatie

4. MARKTDYNAMIEK

4.1. Overzicht

4.2. Drijfveren

4.3. 4.4. Beperkingen

4.4. Kansen ……


Diepgaand Onderzoeksrapport over de Markt voor Alternatieve Brandstofvoertuigen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/alternative-fuel-vehicles-market-11589

Vergelijkbaar rapport:

Child Presence Detection System Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/child-presence-detection-system-market-10618

Schokbrekermarkt voor auto’s@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-shock-absorber-market-4891

Micro Mobiliteitsmarkt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/micro-mobility-market-8315

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Alternative Fuel Vehicles Market,Alternative Fuel Vehicles Market size,Alternative Fuel Vehicles Market share,Alternative Fuel Vehicles Market growth,Alternative Fuel Vehicles Market trend,Alternative Fuel Vehicles Market report,Alternative Fuel Vehicles Market insights,Alternative Fuel Vehicles Market outlook