header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Analytics-as-a-Service zal tegen 2032 naar verwachting 40,1 miljard USD bereiken met een AGR van 27,82

Jul 12, 2023 7:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Global Analytics as a Service Market Research Report: by Organization Size, Analytics Type, Component, Deployment, Region, and End-User – Forecast till 2032″, zal de wereldwijde Analytics as a Service-markt naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de evaluatieperiode van 2023 tot 2032 met een gezond groeipercentage van ongeveer 27,82% om een omvang van ongeveer USD 40,1 miljard te verwerven tegen het einde van 2030.

Overzicht van de wereldwijde markt voor Analytics-as-a-Service:

De analytics as a service-industrie werkt in de cloud. Het stelt mensen in staat om verschillende zakelijke analytische tools te gebruiken die nodig zijn om gegevens en informatie uit gegevens te extrapoleren. Maar de analytics as a service-industrie maakt de opslag van deze gegevens mogelijk. Ze kunnen de gegevens later herstellen voor toekomstige analyse en extrapolatie. Gegevensanalyse is meestal nodig om belangrijke en geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen. Het werkt ook volledig op basis van kunstmatige intelligentie (AI). Het maakt gebruik van ‘slimme’ algoritmen die gegevens opslaan en extraheren op basis van bepaalde patronen en algoritmen. In die zin ‘leert’ AI dus welke informatie in de toekomst cruciaal zal zijn voor de gebruiker en gedraagt zich daarnaar. Het punt is dat het internet groeit en wordt gebruikt voor een reeks activiteiten en diensten, wat de ontwikkeling van de analytics as a service-industrie katalyseert. Verschillende organisaties zien de behoefte aan en het nut van analytics als dienst, vooral in de buurt van sociale media. Dat is het centrale aspect dat verantwoordelijk is voor de zware investeringen in onderzoek & ontwikkelingsactiviteiten.

Analytics as a Service-markt Concurrentieanalyse:

De catalogus van de toonaangevende deelnemers in de wereldwijde markt voor analytics as a service omvat spelers als

  • SAS instituten – VS
  • Accenture – VS
  • Hitachi Solutions – Japan
  • Atos SE – VS
  • IBM – VS
  • Google Inc – Verenigde Staten
  • Microsoft – Verenigde Staten
  • Hewlett Packard Enterprise Development Lp – Verenigde Staten
  • Oracle – Verenigde Staten

Gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1206

Analytics as a Service-markt USP bestreken

De markt voor Analytics as a Service-drivers

De wereldwijde markt voor analytics as a service heeft de laatste tijd een enorme groei laten zien als gevolg van aspecten zoals de overname van het internet van de dingen, de lancering van nieuwe apparaten en technologieën en de toegenomen behoefte van bedrijven om het steeds veranderende consumentengedrag te begrijpen.

Analytics as a Service-markt Beperkingen

Aan de andere kant kan de noodzaak om alle gegevensbronnen te synchroniseren de prestaties van de markt beperken.

COVID-19 Impact

Analytics as a Service heeft onlangs een aanzienlijke positieve groei doorgemaakt tijdens de pandemie. De snelle expansie in de IT-sector zal de groei van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk ook katalyseren.

Analyse van de marktsegmenten voor Analytics-as-a-Service

Van alle bedrijfsgroottes zal het segment van grote ondernemingen naar verwachting de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor analyses als een service tijdens de evaluatieperiode. De enorme hoeveelheid gegevens die in deze organisaties wordt gegenereerd, heeft geleid tot een groeiende vraag naar oplossingen zoals voorspellende analyses en big data analytics, wat wordt beschouwd als de belangrijkste parameter die de groei van het segment ondersteunt. Bovendien maken grote ondernemingen in de energie- en nutssector gebruik van analytische oplossingen om beschermende maatregelen te treffen voor het onderhoud van apparatuur, het beheer van buitendiensten en real-time facturering aan klanten.

De lagere kosten van AaaS in vergelijking met software hebben kleine en middelgrote ondernemingen in staat gesteld om deze diensten te implementeren, wat de vraag verder heeft gestimuleerd. Bovendien is er recent een enorme expansie geweest van kleine en middelgrote ondernemingen in opkomende economieën.

Van alle typen zal het segment voor voorspellende analyses naar verwachting de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor analysemethoden als oplossing in de beoordelingsperiode. Verschillende organisaties in de detailhandel maken gebruik van deze oplossingen voor het voorspellen van de vraag, om hen te helpen de juiste beslissingen te nemen en hun winstgevendheid te verhogen, waardoor ze bijdragen aan de groei van het segment.

Bovendien ontwikkelen organisaties over de hele wereld ADAS-technologie (Automated Driver Assistance System) en autonome voertuigen maken voortdurend gebruik van predictive analytics om sensorgegevens van aangesloten auto’s te onderzoeken en algoritmen voor bestuurdersassistentie te ontwikkelen. Aan de andere kant wordt verwacht dat het segment van prescriptive analytics de komende jaren de grootste groei zal vertonen.

Van alle eindgebruikers zal het BFSI-segment naar verwachting de komende jaren de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor analyses als een service.

Regionale analyse van de markt voor Analytics-as-a-Service

De wereldwijde markt voor analyses als een service wordt geanalyseerd voor vijf belangrijke geografische gebieden: Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de toppositie innemen in de wereldwijde markt voor analyses als een service gedurende de onderzoeksperiode. De belangrijkste factor die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de sterke concentratie van leveranciers van oplossingen die het type complexe gegevens en gegevensmodellen nodig hebben dat Analytics as a Service kan produceren.

Bovendien moedigen sommige verenigingen en bedrijven in de regio, zoals de National Cloud Technologists Association en de Cloud Native Computing Foundation, het gebruik van cloud computing aan voor de inzet van verschillende hightechoplossingen, zoals voorspellende analyses, big data analyses en geavanceerde analyses. Bovendien werken verschillende bedrijven in de gezondheidszorg en overheidsorganisaties in de regio samen aan de ontwikkeling van analytische oplossingen voor de gezondheidszorg, wat een goed voorteken is voor de groei van de regionale markt in de nabije toekomst.

De regionale markt voor analytics as a service in Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage laten zien in de onderzoeksperiode. De landen die de regionale markt leiden zijn Japan, Zuid-Korea, China en India. De snelle economische groei in fuserende landen zoals China en India wordt beschouwd als het centrale aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt. Bovendien investeert de toename van het aantal analysebedrijven, zoals TA Associates, IDG Ventures Partners en EXL, in de ontwikkeling van analysebedrijven in de regio.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de markt voor analyses als een service:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/analytics-as-a-service-market-1206

Bovendien stimuleren verschillende handelsbedrijven in de regio, zoals Asia Analytics Alliance en Asia Cloud Computing Association (ACCA), de implementatie van AaaS-oplossingen die de groei van de regionale markt katalyseren.

Gerelateerde rapporten:

Connected Workplace Markt zal 56,74 miljard USD bereiken, met een AGR van 10,36 in 2030

VSAT-markt voor ondernemingen zal naar verwachtingUSD 14,39 miljard bereiken met een AGR van 9,24 tegen 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Analytics as a Service Market,Global Analytics as a Service Market,Analytics as a Service Market Industry,Analytics as a Service Market Size,Analytics as a Service Market Share,Analytics as a Service Market Research,Analytics as a Service Market Trends,data analytics as a service,analytics as a service providers,cloud analytics as a service,business analytics as a service