header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg zal tegen 2032 naar verwachting USD 5,92 miljard bereiken, met een CAGR van 12,20 tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Jul 12, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 12,20 tot 2032 laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 5,92 miljard vertegenwoordigen. De markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg verwijst naar de bewaking en het beheer van temperatuurgevoelige geneesmiddelen, vaccins en andere medische producten in de hele toeleveringsketen om hun integriteit en doeltreffendheid te behouden. Koude ketenbewaking zorgt ervoor dat deze producten onder gecontroleerde temperatuursomstandigheden worden opgeslagen, vervoerd en gedistribueerd om temperatuurafwijkingen te voorkomen die de kwaliteit en effectiviteit in gevaar kunnen brengen. In de farmaceutische industrie neemt de vraag naar biologische producten, vaccins en andere temperatuurgevoelige geneesmiddelen toe. Deze producten vereisen een strikte temperatuurcontrole doorheen de toeleveringsketen, wat leidt tot een grotere behoefte aan oplossingen voor cold chain monitoring.

Belangrijkste spelers op de markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg

  • Carrier(VS)
  • Monnit Corporation(VS)
  • Berlinger & Co. AG(Zwitserland)
  • Emerson Electric Co.
  • Testo SE & Co. KGAA(Duitsland)

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10713

Regionale analyse van de markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg

De Noord-Amerikaanse markt, bestaande uit de Verenigde Staten en Canada, is een belangrijke regio voor de bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg. De regio heeft een goed uitgebouwde gezondheidszorginfrastructuur en strenge regelgevende normen voor de opslag en het transport van farmaceutische producten. De aanwezigheid van grote farmaceutische bedrijven en een grote vraag naar temperatuurgevoelige geneesmiddelen stimuleren de groei van de markt in deze regio. Technologische vooruitgang en de toepassing van IoT (Internet of Things) en blockchain-gebaseerde oplossingen dragen verder bij aan de groei van de markt.

Europa, inclusief landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, is een andere prominente markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg. De regio heeft een sterke farmaceutische industrie en een grote focus op patiëntveiligheid en productkwaliteit. Strenge regelgeving, zoals richtlijnen voor goede distributiepraktijken (GDP), stimuleren de vraag naar oplossingen voor bewaking van de koudeketen. Toenemende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur, samen met de groeiende vraag naar biofarmaceutica en vaccins, ondersteunen de groei van de markt.

De regio Azië-Pacific, waaronder landen als China, Japan en India, kent een snelle marktgroei als gevolg van verschillende factoren. De toenemende bevolking, de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de groeiende farmaceutische productiesector dragen bij aan de groei van de markt in deze regio. Initiatieven van regeringen om de infrastructuur van de gezondheidszorg te verbeteren, vooral in opkomende economieën, stimuleren de vraag naar oplossingen voor bewaking van de koudeketen. In de regio komen ook veel ziekten voor die door vaccins kunnen worden voorkomen, waardoor een robuuste bewaking van de koudeketen voor de distributie van vaccins noodzakelijk is.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10713

Segmentatie van de markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg

De markt voor bewaking van de koudeketen in de gezondheidszorg is onderverdeeld in componenten, software, temperatuurtype, product en eindgebruiker.

Per component: Hardware (Sensoren, Data Loggers, Real-Time Monitoring Devices, RFID Devices, Weerstandstemperatuur Detectoren)

Per Software : Cloud gebaseerd en lokaal

Per Temperatuurtype : Bevroren en Gekoeld

Op productniveau: Vaccins, Biofarmaceutica, Klinisch onderzoeksmateriaal

Eindgebruiker: Biofarmaceutische bedrijven , Klinieken voor ziekenhuisgeneeskunde , Onderzoeksinstellingen

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-10713

Gerelateerde rapporten:

SerDes marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2027

RF Filters marktonderzoek rapport Global Forecast tot 2027

Power Halfductor Marktonderzoeksrapport- Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Healthcare Cold Chain Monitoring Market,Healthcare Cold Chain Monitoring Market Analysis,Healthcare Cold Chain Monitoring Market Growth,Healthcare Cold Chain Monitoring Market Trends