header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor doorvoerverpakkingen wordt aangedreven door een CAGR van 13,50% in de prognoseperiode 2023-2032

Jul 12, 2023 6:00 PM ET

De wereldwijde markt voor transportverpakkingen is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren, gedreven door toenemende industrialisatie en globalisatie, groeiende e-commerce activiteiten en de behoefte aan veilige en efficiënte verpakkingsoplossingen. Transitverpakking verwijst naar de verpakkingsmaterialen en producten die worden gebruikt om goederen van de ene plaats naar de andere te transporteren, zodat ze worden beschermd en veilig worden afgeleverd. De markt biedt een breed scala aan verpakkingsopties zoals kratten, pallets, containers, wikkels en andere, ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende industrieën.

De omvang van de markt voor transportverpakkingen werd in 2022 geschat op USD 69,1 miljard. De markt voor transportverpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 78,4 miljard in 2023 tot USD 216,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,50%.

Een van de belangrijkste drijfveren achter de groei van de markt voor transportverpakkingen is de bloeiende e-commerce-industrie. De opkomst van online winkelen heeft geleid tot een stijging van het aantal pakketzendingen, waardoor de vraag naar veilige en beschermende verpakkingsoplossingen toeneemt. Transportverpakkingen bieden cruciale bescherming tegen potentiële schade en breuk tijdens het transport, waardoor het risico op retourzendingen en ontevredenheid van klanten wordt verminderd. Aangezien e-commerce zich wereldwijd blijft uitbreiden, wordt verwacht dat de markt voor transportverpakkingen aanzienlijk zal groeien.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11864

Belangrijkste markttrends:

  1. E-commerce Boom: De snelle expansie van de e-commerce sector heeft aanzienlijk bijgedragen aan de vraag naar transportverpakkingsoplossingen. Met het toenemende aantal online aankopen en thuisleveringen wordt een betrouwbare en stevige verpakking cruciaal om schade tijdens het transport te voorkomen. Transportverpakkingen spelen een cruciale rol in de veilige levering van producten aan eindgebruikers.
  2. Toenemende industrialisatie: De voortschrijdende industrialisatie in opkomende economieën, in combinatie met de toenemende productieactiviteiten in verschillende sectoren, heeft de vraag naar transportverpakkingen gestimuleerd. Industrieën zoals de auto-industrie, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie en de elektronicasector vertrouwen in grote mate op efficiënte verpakkingsoplossingen om hun producten doorheen de toeleveringsketen te beschermen.
  3. Duurzame verpakking: De bezorgdheid om het milieu heeft geleid tot een verschuiving naar duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Op de markt voor doorvoerverpakkingen is de vraag naar recyclebare en biologisch afbreekbare verpakkingsoplossingen sterk gestegen. Bedrijven kiezen steeds vaker voor duurzame verpakkingspraktijken om aan de verwachtingen van de consument te voldoen en om aan de milieuregelgeving te voldoen.
  4. Technologische vooruitgang: De integratie van geavanceerde technologieën in transportverpakkingen heeft een revolutie teweeggebracht in de sector. RFID (Radio Frequency Identification), IoT (Internet of Things) en automatisering hebben real-time tracking en monitoring van verpakkingen mogelijk gemaakt, waardoor de efficiëntie van de toeleveringsketen is verbeterd en verliezen tijdens het transport tot een minimum zijn beperkt. Deze innovaties hebben aanzienlijk bijgedragen aan de groei van de markt voor transportverpakkingen.
  5. Naleving van regelgeving: Regeringen over de hele wereld hebben strenge regels ingevoerd met betrekking tot verpakkingsmaterialen en afvalbeheer. Fabrikanten moeten zich houden aan verschillende normen en richtlijnen om de veiligheid en duurzaamheid van verpakkingsoplossingen te garanderen. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe verpakkingsmaterialen en -ontwerpen in de markt voor transportverpakkingen.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11864

Regionale vooruitzichten: Noord-Amerika en Europa domineren momenteel de markt voor transportverpakkingen vanwege de aanwezigheid van gevestigde industrieën en robuuste logistieke netwerken. Er wordt echter verwacht dat Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode aanzienlijk zal groeien. De snelle industrialisatie in de regio, de groeiende detailhandel en de sterke toename van e-commerce activiteiten stimuleren de vraag naar transportverpakkingsoplossingen.

Belangrijkste spelers: Prominente spelers op de wereldwijde markt voor transportverpakkingen zijn onder andere WestRock Company, Smurfit Kappa, International Paper, Inteplast Group, UNITED BAGS, INC, Ronpak, El Dorado Packaging, PackagingPro, CPS Paper Products, Flexoplas Packaging Ltd, Pakaflex Pty Ltd, Multifab Packaging, Pak-Line Limited, Polymax, Inc, Flex-Pak corporation, Boise Cascade, Celulosa Arauco Y Constitucion, Huber Wooden packagings LLC, Kahrs, Louisiana-Pacific Corporation, West Fraser, Patrick, Futamura en Celanese Corporation. Deze bedrijven richten zich op productinnovatie, strategische partnerschappen en fusies en overnames om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden en tegemoet te komen aan de veranderende eisen van de klant.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11864

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Markt voor luxe verpakkingen

Markt voor Airless Verpakkingen

Markt voor vrachtwagenkranen

Markt voor internetverpakkingen

Markt voor functionele folies

Verpakkingsmarkt op basis van zetmeel

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Transit Packaging,Transit Packaging Market,Transit Packaging Market Size