header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor epsomzout zal tegen 2032 6,879 miljard US$ bereiken met een AGR van 5,63

Jul 12, 2023 4:43 PM ET

Overzicht van de markt voorepsomzout :

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor epsomzout naar verwachting een CAGR van ~5,36 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 6,879 miljard in 2032.

De wereldwijde markt voor epsomzout verwijst naar de wereldwijde markt voor epsomzout, ook bekend als magnesiumsulfaat. Epsomzout is een natuurlijk mineraal dat bestaat uit magnesium, zwavel en zuurstof. Het wordt veel gebruikt in verschillende industrieën en toepassingen, waaronder landbouw, persoonlijke verzorging en cosmetica, farmaceutica en chemische productie.

Epsomzout wordt gebruikt als meststof en bodemverbeteraar om de groei van planten te bevorderen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren. Het is vooral goed voor bodems en gewassen met een magnesiumtekort.

Tijdens de pandemie was er een grote vraag naar producten voor persoonlijke verzorging en welzijn, waaronder badzout en badbommen gemaakt van Epsom zout. Doordat mensen meer tijd thuis doorbrachten en op zoek waren naar ontspanning en zelfzorg, kreeg de verkoop van dergelijke producten een boost.

Voor meer inzicht in de markt, vraag een monster van dit rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2979

Epsom Salt Market

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Giles Chemical (VS)
  • STANDERS (Letland)
  • L’Occitane International SA (Zwitserland)
  • Shiseido Company Limited (Japan)
  • Unilever PLC (VK)
  • Kao Corporation (Japan)
  • Bataclan Corporation (Japan)
  • Parfums De Coeur, Ltd (VS)
  • CVS Pharmacy (VS)
  • San Francisco Salt Company (VS)
  • SaltWorks, Inc. (VS)
  • Baymag Inc (Canada)

Markt Segmentatie:

De wereldwijde markt voor epsomzout is onderverdeeld in verkoopkanaal en eindgebruik.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt onderverdeeld in opgeslagen en niet-opgeslagen producten.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in defensie, commerciële lucht- en ruimtevaart.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2979

Regionale analyse:

De grootste regio in de wereldwijde markt voor Epsom zout is Noord-Amerika en Europa. Noord-Amerika, vooral de Verenigde Staten, heeft een gevestigde markt voor Epsom zout. De regio heeft een aanzienlijke vraag naar Epsom zout in verschillende industrieën, waaronder de landbouw, persoonlijke verzorging en de farmaceutische industrie. De Verenigde Staten is een belangrijke producent en consument van Epsom zout en heeft een robuust distributienetwerk en marktinfrastructuur.

Europa is een andere belangrijke regio in de wereldwijde markt voor Epsom zout. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben een aanzienlijke consumptie- en productiecapaciteit. De regio heeft een sterke aanwezigheid van de persoonlijke verzorgings- en cosmetica-industrie, die bijdragen aan de vraag naar Epsom zout.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Bath Salt Market Research Report Information By Type (Atlantic Salt, Crystal Salt, Dead-sea Salt, Epsom Salt, and Others), By Form (Granular, Powder, Coarse, and Others), By Distribution Channel (Store-based and Non-store Based), and By Region (North America, Latin America, Europe, Japan, APEJ, MEA) -Market Forecast Till 2032.

Onderzoeksrapportanorganische zouten per type (natriumzouten, magnesiumzouten, calciumzouten, kaliumzouten, ammoniumzouten en andere), per toepassing (landbouw, farmaceutica, cement, rubberverwerking, voeding en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Gourmet Salt Market Research Report Information per producttype (Himalayazout, Fleur de Sel, Sel Gris, gerookt & geroosterd zout, gearomatiseerd zout, en anderen), per categorie (geraffineerd en niet-geraffineerd), per claim (biologisch, natriumvrij/natriumarm, en conventioneel), per toepassing (bakkerijproducten & snoepgoed, vlees gevogelte & zeevruchten, soepen sauzen & hartig en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Epsom Salt Market,Epsom Salt Market Size,Epsom Salt Market Share,Epsom Salt Market Overview,Epsom Salt Market Analysis,Epsom Salt Market Trends,Epsom Salt Market Insights,Epsom Salt Market Growth,Epsom Salt Market Report