header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor glijlagers zal naar verwachting groeien met 5,50 AGR tijdens de prognoseperiode tot 2032

Jul 12, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde glijlagermarkt kent een aanzienlijke groei, gedreven door de toegenomen vraag in verschillende industrieën. Uit een recente studie van Market Research Future blijkt dat de markt naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens de prognoseperiode. Glijlagers, ook bekend als glijlagers of bussen, spelen een essentiële rol in het verminderen van wrijving en het ondersteunen van roterende of glijdende bewegingen in machines. De positieve vooruitzichten van de markt kunnen worden toegeschreven aan factoren zoals technologische vooruitgang, toenemende industrialisatie en toenemende nadruk op energie-efficiëntie.

De omvang van de glijlagermarkt werd in 2022 geschat op USD 10,5 miljard. De wereldwijde markt voor glijlagers zal naar verwachting groeien van USD 11,1 miljard in 2023 tot USD 17,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,50 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De groeiende industriële sector, met name in ontwikkelingsregio’s, is een belangrijke factor die bijdraagt aan de groei van de glijlagermarkt. De snelle industrialisatie in landen als China, India en Brazilië heeft geleid tot een grotere vraag naar machines en apparatuur, waardoor de behoefte aan glijlagers is toegenomen. Bovendien heeft de stijgende trend van automatisering en robotica in industrieën zoals de auto-industrie, luchtvaart en productie de groei van de markt verder gestimuleerd. Glijlagers zijn cruciale onderdelen in deze sectoren, omdat ze betrouwbare ondersteuning bieden en een soepele werking mogelijk maken.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11847

Technologische vooruitgang heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de markt. Fabrikanten investeren veel in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve glijlageroplossingen te introduceren. De introductie van zelfsmerende glijlagers heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Deze lagers bieden een verbeterde duurzaamheid, lagere onderhoudskosten en een verbeterde operationele efficiëntie, waardoor ze op grote schaal worden toegepast in verschillende industrieën. Bovendien heeft de groeiende vraag naar glijlagers met een superieur draagvermogen en een verhoogde slijtvastheid fabrikanten ertoe aangezet om zich te concentreren op de ontwikkeling van hoogwaardige materialen.

De nadruk op energie-efficiëntie en duurzaamheid heeft ook bijgedragen aan de groei van de markt. Glijlagers helpen het energieverbruik te verminderen door wrijving te minimaliseren en de algehele machine-efficiëntie te verbeteren. Het gebruik van glijlagers in windturbines is bijvoorbeeld sterk toegenomen omdat ze bestand zijn tegen zware omgevingsomstandigheden en energieverliezen beperken. Naarmate hernieuwbare energiebronnen aan belang winnen, zal de vraag naar glijlagers in toepassingen zoals zonne-energiecentrales en hydro-elektrische generatoren naar verwachting ook stijgen.

Geografisch gezien heeft de regio Azië-Pacific een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde glijlagermarkt. De bloeiende industriële sector in de regio, in combinatie met de stijgende infrastructuurontwikkelingsactiviteiten, heeft de vraag naar glijlagers gestimuleerd. Bovendien hebben de aanwezigheid van grote productiecentra en toenemende investeringen in technologische vooruitgang de marktgroei in de regio verder gestimuleerd. Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting ook aanzienlijk bijdragen aan de markt als gevolg van de aanwezigheid van belangrijke marktspelers en de voortdurende toepassing van geavanceerde productietechnologieën.

Bekijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11847

Prominente spelers in de wereldwijde glijlagermarkt zijn onder andere Altra Industrial Motion Corp, GGB, igus, Minebea Intec GmbH, NSK Ltd, NTN Corporation, PBC Linear, RBC Bearings Incorporated, SGL Group, SKF, Schaeffler AG, THK CO., LTD, Thomson Industries, Inc, Kashima Bearings, Inc, THE TIMKEN COMPANY en ZOLLERN GmbH & Co. KG. Deze bedrijven zijn actief betrokken bij strategische initiatieven zoals fusies, overnames en samenwerkingsverbanden om hun marktpositie te versterken. Daarnaast richten ze zich op productontwikkeling en innovaties om aan de veranderende eisen van de klant te voldoen en een concurrentievoordeel te behalen.

Concluderend kan worden gesteld dat de wereldwijde glijlagermarkt een gestage groei vertoont, die wordt gestimuleerd door de toenemende vraag vanuit diverse industrieën. Technologische vooruitgang, snelle industrialisatie en de nadruk op energie-efficiëntie zijn belangrijke factoren die de expansie van de markt stimuleren. Met de introductie van innovatieve oplossingen en materialen, in combinatie met de toenemende toepassing van automatisering en robotica, ziet de toekomst van de glijlagermarkt er veelbelovend uit.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11847

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Cross-Linked-Polyethyleen Markt per Type Waarde USD 10,86 miljard in 2030

Wateroplosbare polymeermarkt per type ter waarde van 55,10 miljard dollar in 2030

Hout Coating Markt zal 3,98 AGR bereiken tijdens voorspellingsperiode 2023-2030

Met 7,8 AGR zal de markt voor keramische coatings exploderen in 2030

Demarkt van de kleefstoffen voor etiketten zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,20% om bijna 52 miljard USD te bereiken tegen het einde van 2030

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Plain Bearing,Plain Bearing Market,Plain Bearing Market Size