header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hardloopkleding wordt geschat op USD 62,3 miljard, met een CAGR van ~ 15,40 tussen 2022 en 2030 | Toenemende deelname aan hardloop- en fitnessactiviteiten

Jul 12, 2023 1:18 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor loopkleding naar verwachting een CAGR van ~ 15,40 van 2022 tot 2030 laten zien en tegen 2030 een waarde van meer dan 62,3 miljard USD vertegenwoordigen. De wereldwijde markt voor hardloopkleding verwijst naar de industrie die de productie, distributie en verkoop van verschillende producten en accessoires voor hardlopen en andere atletische activiteiten omvat. Hardloopkleding omvat een breed scala aan producten zoals hardloopschoenen, kleding, accessoires, fitnesstrackers, hydratatiepakketten en nog veel meer. De markt voor hardloopkleding heeft in de loop der jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door factoren zoals een toenemende deelname aan hardloop- en fitnessactiviteiten, een groeiend bewustzijn over gezondheid en welzijn, en de populariteit van hardlopen als recreatieve sport. De markt is gestaag gegroeid, met zowel gevestigde merken als nieuwkomers die innovatieve producten introduceren om aan de veranderende behoeften van de consument te voldoen.

Belangrijkste spelers op de markt voor hardloopkleding

  • Apple Inc. (VS)
  • Samsung Electronics Co Ltd. Ltd. (Zuid-Korea)
  • Suunto (Finland)
  • Altra Running (VS)
  • Adidas (Duitsland)
  • Garmin International (V.S.)
  • Seiko Epson Corporation (Japan)
  • Stryd (V.S.)
  • Xiaomi Inc. (China)
  • Lumo Bodytech (V.S.)
  • Fitbit (VS)
  • Sensoria Inc. (VS)

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4346

Reikwijdte van het verslag:

Rapportkenmerk/Maatstaf

Details

Marktomvang 2030

62,3 miljard dollar

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

15.40% (2022-2030)

Voorspellingsperiode

2022-2030

Voorspelde Eenheden

Waarde (miljard USD)

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Bestreken regio’s

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld

Belangrijkste marktkansen

Groeiende invloed van sociale media

Belangrijkste marktdynamiek

De groei van de hardloopsector wordt ondersteund door een toename van campagnes tegen sweatshops De hardloopsector groeit als gevolg van de mogelijkheid om hardloopschoenen en -kleding aan te passen en te personaliseren

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (94 pagina’s) over de markt voor hardloopkleding:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/running-gears-market-4346

Segmentatie van de markt voor hardloopkleding

De wereldwijde markt voor hardloopkleding is onderverdeeld in sensortype, producten en markttype.

Type: Sensoren met bio-impedantietechnologie, 3-assige versnellingsmeters, hoogtemeters,

Sensoren voor temperatuurmeting, Sensoren voor hoeksnelheid

Producten: Slimme fitnesstracker & Versnellingen, Nieuwste technologieën & Software, Sportschoeisel & Uitrusting

Markt Type: Grote detailhandelsorganisaties, gespecialiseerde merkwinkels, online platforms

Regionale analyse

Noord-Amerika is van oudsher een lucratieve markt voor hardloopkleding vanwege de sterke sport- en fitnesscultuur. Met name de Verenigde Staten heeft een grote populatie fitnessenthousiastelingen en professionele atleten. De markt in deze regio wordt gekenmerkt door een grote vraag naar hoogwaardige en technologisch geavanceerde hardloopkleding.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4346

Europa is een andere prominente markt voor hardloopkleding, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voorop. De regio heeft een gevestigde hardloopgemeenschap en er is een groeiende trend van georganiseerde hardloopevenementen. De markt in Europa wordt gedreven door een combinatie van prestatiegerichte uitrusting en stijlvolle vrijetijdsproducten.

De Aziatisch-Pacifische regio heeft een snelle groei van de markt voor hardloopkleding gekend, aangewakkerd door een stijgende middenklasse, verstedelijking en een toenemend gezondheidsbewustzijn. Landen als China, Japan en India zijn belangrijke markten geworden, waar steeds meer mensen hardlopen als onderdeel van hun fitnessroutines beschouwen. Fabrikanten richten zich op deze regio met een assortiment betaalbare en functionele hardloopkleding.

Gerelateerde rapporten:

Blader door meer onderzoeksrapporten overhalfgeleiders en elektronica .

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Running Gears Market,Running Gears Market Size,Running Gears Market Trends,Running Gears Market Growth,Running Gears Industry,Running Gears Market Analysis,Running Gears Market Insights,Running Gears Market Outlook,Running Gears Trends