header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor herbiciden wordt gedreven door de toenemende vraag naar voedselproductie en landbouwproductiviteit met een gezonde CAGR van ~ 6,00 y 2022 tot 2032.

Jul 12, 2023 7:00 PM ET

Onderzoek naar de toekomst van de herbicidenmarkt

Volgens de analyse van MRFR zal de herbicidenmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 6,00 registreren van 2022 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 53,21 miljard in 2032.

De wereldwijde herbicidenmarkt verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van herbiciden. Dit zijn chemische stoffen die worden gebruikt om ongewenste planten (onkruid) te bestrijden of te elimineren in agrarische en niet-agrarische omgevingen. De meeste herbiciden worden in de landbouw gebruikt om onkruid in gewassen te bestrijden. Ze helpen boeren hun productiviteit te verbeteren door onkruidconcurrentie te minimaliseren, de kwaliteit van gewassen te beschermen en de behoefte aan handmatig werk te verminderen. Herbiciden worden gebruikt in verschillende gewassen zoals granen, fruit, groenten en oliezaden.

Gratis proefexemplaar – Krijg toegang tot een gratis exemplaar van ons rapport om de inhoud en inzichten te verkennen.

Belangrijkste spelers

Element Solutions Inc (VS), Kenvos Bio (China), Bayer AG (Duitsland) en FMC Corporation (VS).

Segmentatie van de markt

De markt voor universele herbiciden is onderverdeeld in werkzame stoffen, categorieën, werkingsmechanismen en gewassoorten.

Ingrediënt : Glyfosaat , 2, 4-D , Atrazine , Diquat

Categorie : Synthetische herbiciden , Bioherbiciden

Werkingsmechanisme : Selectief, Niet-Selectief

Gewastype : Peulvruchten & Oliezaden , Granen & Granen , Fruit & Groenten

Regionale analyse

De herbicidenmarkt in Noord-Amerika is aanzienlijk en wordt voornamelijk aangedreven door de grootschalige landbouwpraktijken in de Verenigde Staten en Canada. Deze landen hebben sterk gemechaniseerde landbouwsystemen en geavanceerde landbouwtechnologieën, wat leidt tot een verhoogd gebruik van herbiciden. De toepassing van genetisch gemodificeerde gewassen, zoals herbicide-tolerante variëteiten, heeft de vraag naar herbiciden in deze regio verder aangewakkerd.

Europa is een andere belangrijke regio voor de herbicidenmarkt. Landen als Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk hebben uitgebreide landbouwactiviteiten en herbiciden worden op grote schaal gebruikt om onkruid te bestrijden en de opbrengst van gewassen te maximaliseren. Consumenten en regelgevende instanties maken zich echter steeds meer zorgen over de milieueffecten van herbiciden, wat leidt tot strengere regelgeving en een verschuiving naar duurzamere landbouwpraktijken.

De regio Azië-Pacific heeft een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde herbicidenmarkt. Landen als China en India hebben een grote bevolking en een uitgebreide landbouwsector, wat de vraag naar herbiciden stimuleert. In de afgelopen jaren heeft er in deze regio een verschuiving plaatsgevonden in de richting van mechanisatie en modernisering van de landbouw, waardoor het gebruik van herbiciden verder is toegenomen. Er is echter ook een toenemend bewustzijn van de noodzaak van duurzame landbouwpraktijken, wat leidt tot een groeiende interesse in organische en biogebaseerde alternatieven voor chemische herbiciden.

Blader door het rapport – Verken de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

Gerelateerd rapport :

Satellite Propulsion System Market Research Report: Informatie per type voortstuwing (Koud Gas Voortstuwing, Gepulste Plasma Voortstuwing, Groene Vloeistof Voortstuwing, Water Geëlektrolyseerd, Hydrazine Micro Electrospray Voortstuwing, Jodium Hal Voortstuwing, Zonnezeil Voortstuwing, en Ambipolaire Voortstuwing), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportmaritieme navigatiesystemen Marktinformatie per type (kaartplotter, elektronische navigatiekaart en andere), toepassing (schip, op afstand bedienbaar onderwatervoertuig, autonoom onderwatervoertuig en boot), eindgebruik (defensie en commercieel) en B

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Follow Us: LinkedIn | Twitter
Keywords:  Herbicides Market,Herbicides Market Size,Herbicides Market Share,Herbicides Market Trend,Herbicides Market Analysis,Herbicides Market Growth,Herbicides Market Outlook,Herbicides Market Insights