header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor herbruikbare waterflessen zal groeien met een CAGR van 4,60rom en tegen 2032 bijna USD 12,7 miljard bereiken

Jul 12, 2023 5:00 PM ET

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, maakt de markt voor herbruikbare waterflessen een aanzienlijke groei door. Omdat mensen op zoek zijn naar milieuvriendelijke alternatieven voor plastic flessen voor eenmalig gebruik, hebben herbruikbare waterflessen zich ontpopt als een praktische en duurzame oplossing voor dagelijkse hydratatiebehoeften. De wereldwijde markt voor herbruikbare waterflessen is getuige van een opmerkelijke groei, gedreven door groeiende bezorgdheid over het milieu, gezondheidsbewustzijn en een verschuiving naar duurzame consumentenkeuzes.

Volgens recent marktonderzoek in de toekomst zal de wereldwijde markt voor herbruikbare waterflessen tijdens de prognoseperiode een CAGR van 4,60 registreren en naar schatting USD 12,7 miljard bereiken in 2032. Deze snelle groei kan worden toegeschreven aan verschillende factoren. Ten eerste heeft de alarmerende milieu-impact van plastic afval op stortplaatsen en oceanen geleid tot een verhoogd bewustzijn onder consumenten over de noodzaak om het plasticverbruik te verminderen. Herbruikbare waterflessen zijn een uitstekend alternatief, minimaliseren plastic afval en verminderen de ecologische voetafdruk.

Bovendien heeft het gezondheidsbewustzijn onder individuen een cruciale rol gespeeld in de populariteit van herbruikbare waterflessen. Met de toenemende bezorgdheid over de kwaliteit van kraanwater en de schadelijke effecten van plastic flessen voor eenmalig gebruik, wenden consumenten zich tot herbruikbare opties. Deze flessen bieden een veilige en betrouwbare manier om water mee te nemen, zodat je onderweg kunt hydrateren zonder dat er schadelijke chemicaliën in de drank terechtkomen.

De markt voor herbruikbare waterflessen is ook sterk gegroeid door de nadruk op duurzame consumentenkeuzes. Veel mensen zijn nu actief op zoek naar producten die aansluiten bij hun milieuwaarden. Herbruikbare waterflessen

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11856

Segmentanalyse

De wereldwijde markt van herbruikbare waterflessen is gesegmenteerd op basis van materiaaltype en distributiekanaal.

Op basis van het type materiaal is de markt onderverdeeld in glas, roestvrij staal, kunststof, silicium en andere materialen. Het plastic segment domineerde de wereldwijde markt in 2022. Producenten schrijven dit toe aan de lage productiekosten. Door de langere levensduur van plastic flessen is de interesse van consumenten in het gebruik van herbruikbare waterflessen toegenomen, wat bijdraagt aan de expansie van deze markt.

Op basis van het distributiekanaal is de wereldwijde markt voor herbruikbare waterflessen onderverdeeld in speciaalzaken, buurtwinkels, supermarkten & hypermarkten en online. Het segment supermarkten & hypermarkten domineerde de wereldwijde markt voor herbruikbare waterflessen in 2022. Consumenten raken steeds meer gewend aan deze manier van winkelen vanwege de grote verscheidenheid aan goederen onder één dak en de aantrekkelijke lay-out van de winkels.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11856

Belangrijkste spelers

Tupperware Brands Corporation, SIGG Switzerland AG, GmbH, CamelBak Products, LLC, Klean Kanteen, Contigo, Aquasana Inc, Hydaway, Nalgene en S’well.

Regionale analyse

Per regio biedt het onderzoek inzicht in de markt van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Vergelijkbaar rapport

Demarkt voor vormvullende sealmachines zal tegen 2030 naar verwachting USD 31,57 miljard bedragen en een CAGR van 7,45% optekenen tijdens de voorspellingsperiode van 2030.

De omvang van de markt voor verpakkingsmachines zal tegen 2030 naar verwachting ongeveer 72.624,7 miljoen USD bedragen, met een CAGR van 5,9 van 2022-2030.

Hetmarktvooruitzicht van de PET-verpakkingsmarkt toont aan dat de marktwaarde 55,52 miljard USD bedroeg in 2020 en dat verwacht wordt dat deze 121,2 miljard USD zal bereiken tegen 2030, met een CAGR van 4,90%.

Demarkt voor petfoodverpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 12,40 miljard in 2023 tot USD 17,01 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,76%.

De groei vande markt voor slimme etiketten zal naar verwachting een CAGR van 18,41% bereiken, met een marktwaarde van 22827 miljoen dollar tegen het jaar 2028.

De markt voor zelfklevende etiketten zal tegen 2027 naar verwachting 76,42 miljard dollar bedragen ten opzichte van een geschatte 46,31 miljard dollar in 2020, met een CAGR van 6,7 van 2021 tot 2027.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Reusable Water Bottle,Reusable Water Bottle Market,Reusable Water Bottle Market Size