header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hergebruik van IT-activa zal naar verwachting USD 11.397,5 miljoen bereiken en groeien met een CAGR van 14,7 tussen 2022 en 2030.

Jul 12, 2023 8:00 PM ET

Inzichten in de markt voor hergebruik van IT-activa:

Volgens de analyse van MRFR zal de IT Asset Reuse Market naar verwachting een CAGR van 14,70rom 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 11,3 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor hergebruik van IT-middelen verwijst naar het kopen, verkopen en hergebruiken van gebruikte of tweedehands IT-middelen, zoals computers, laptops, servers, netwerkapparatuur en andere hardware- en softwarecomponenten. In plaats van deze bedrijfsmiddelen weg te gooien, kunnen organisaties en individuen ervoor kiezen om ze door te verkopen of te hergebruiken voor verder gebruik.

De markt voor hergebruik van IT-activa biedt een scala aan mogelijkheden voor bedrijven, waaronder kostenbesparingen, milieuduurzaamheid en verhoogde efficiëntie. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om hun gebruikte IT-middelen te verkopen om een deel van hun initiële investering terug te verdienen of om te upgraden naar nieuwere technologie. Aan de andere kant kunnen kopers functionele IT-apparatuur aanschaffen tegen lagere kosten in vergelijking met de aanschaf van nieuwe items.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de markt voor hergebruik van IT-middelen. Toen organisaties over de hele wereld overschakelden op werk op afstand, was er een toename in de vraag naar IT-apparatuur zoals laptops, webcams, monitoren en andere randapparatuur. Deze toegenomen vraag creëerde een kans voor de IT Asset Reuse Market om betaalbare en gemakkelijk verkrijgbare refurbished apparatuur te leveren die voldoet aan de behoeften van particulieren en bedrijven.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10935

Belangrijkste spelers:

  • CDW (VS)
  • TBS Industries Inc (VS)
  • Ingram Micro (VS)
  • ERI (VS)
  • SIMS Lifecycle Services (VS),

zijn de belangrijkste leveranciers in de IT Asset Reuse markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-asset-reuse-market-10935

Regionale analyse van de markt voor hergebruik van IT-middelen:

Noord-Amerika is een van de grootste regio’s in termen van de markt voor hergebruik van IT-middelen. Noord-Amerika heeft een goed ontwikkelde IT-industrie en een robuuste markt voor gebruikte IT-middelen. De regio is de thuisbasis van veel technologiebedrijven, grote ondernemingen en IT-serviceproviders, die een aanzienlijk aanbod van gebruikte IT-apparatuur genereren.

Europa is een andere prominente regio in de markt voor hergebruik van IT-middelen. Verschillende Europese landen hebben strenge regels ingevoerd met betrekking tot de verwijdering van elektronisch afval en hebben het hergebruik en de recycling van IT-activa actief gestimuleerd. Dit heeft geleid tot een bloeiende markt voor gerenoveerde IT-apparatuur in landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Segmentatie van de markt voor hergebruik van IT-middelen:

De markt voor hergebruik van IT-middelen is onderverdeeld in producten en toepassingen.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in computers/laptops/notebooks, printers, mobiele apparaten, randapparatuur en opslag.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in BFSI, Telecom en IT, Gezondheidszorg, Lucht- en ruimtevaart, Energie en nutsbedrijven en Overheid.

Koop het onderzoeksrapport over de hergebruikmarkt voor IT-activa@ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10935

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overindustriële besturingssystemen (ICS) – Voorspelling 2030

Onderzoeksrapport over de markt voormechanisch toetsenbord – Wereldwijde prognose tot 2030

Bring Your Own Device (BYOD) marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Near Field Communication (NFC) markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Sensor Fusion marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  IT Asset Reuse Market,IT Asset Reuse Market Size,IT Asset Reuse Market Share,IT Asset Reuse Market Trends,IT Asset Reuse Market Growth