header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor koelers zal naar verwachting USD 3,6 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 6 rom 2022 tot 2030

Jul 12, 2023 7:00 PM ET

Inzicht in de markt voor koelers:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor koelers naar verwachting een CAGR van ~6 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3,6 miljard in 2021.

De markt voor koelers verwijst naar de markt voor koelsystemen die worden gebruikt in koeltoepassingen, waaronder commerciële koelkasten, koelopslagfaciliteiten en industriële koelprocessen. Koelers zijn verantwoordelijk voor het handhaven van lage temperaturen en het behoud van de versheid en kwaliteit van bederfelijke goederen. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor koelers. Met de stijging van de vraag naar essentiële goederen, waaronder voedsel en geneesmiddelen, nam de behoefte aan betrouwbare koelsystemen toe. De pandemie benadrukte het belang van efficiënte logistiek en opslag in de koudeketen voor het bewaren van bederfelijke goederen, wat de vraag naar koelers stimuleerde. De pandemie bracht echter ook uitdagingen voor de markt met zich mee. Verstoringen in de toeleveringsketen, waaronder vertragingen in de productie en logistieke beperkingen, beïnvloedden de beschikbaarheid en levering van koelboxen. De economische onzekerheid veroorzaakt door de pandemie kan invloed hebben gehad op investeringsbeslissingen en infrastructuurprojecten hebben vertraagd, wat de groei van de markt heeft beïnvloed.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10917

Belangrijkste spelers:

  • Lennox International (VS)
  • Rivacold (Italië)
  • Lu-Ve (Italië)
  • Kelvion (Duitsland)
  • Johnson Controls (Ierland),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van koelkoelers.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/refrigeration-coolers-market-10917

Regionale analyse van de markt voor koelers:

Noord-Amerika heeft een belangrijk aandeel in de markt vanwege de ontwikkelde voedsel- en drankenindustrie en de strenge regelgeving op het gebied van voedselveiligheid en -opslag. Europa speelt ook een prominente rol, gedreven door de aanwezigheid van geavanceerde koelketenlogistiek en een focus op energie-efficiënte koeloplossingen. De regio Azië-Pacific, met name China en India, is getuige van een snelle groei van de markt, aangewakkerd door de bevolkingsgroei, verstedelijking en stijgende besteedbare inkomens. Daarnaast hebben het Midden-Oosten en Afrika potentieel voor marktexpansie, gedreven door de groeiende vraag naar koelopslagfaciliteiten en toenemende investeringen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische sector. Latijns-Amerika biedt ook mogelijkheden voor marktgroei, gedreven door de groeiende detailhandel en de behoefte aan betrouwbare koeloplossingen.

Segmentatie van de markt voor koelmachines:

De wereldwijde markt voor koelers is onderverdeeld in Component Type, Type Koelmiddel en Toepassing

Naar type component: Verdampers & Luchtkoelers en Condensors

Op type koelmiddel: HFK/HFO, NH3, CO2, Glycol en anderen

Op toepassing: Commercieel en industrieel

Koop Koelkoelers Marktonderzoeksrapport@ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10917

Lees meer artikel-

OnderzoeksrapportConnected Car Market – Voorspelling 2030

Intelligent Virtual Assistant (IVA) marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Fiber Optic Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Power Semiconductor Market Research Report – Wereldwijde voorspellingen tot 2030

Flexibele printplaten marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Refrigeration Coolers Market,Refrigeration Coolers Market Size,Refrigeration Coolers Market Share,Refrigeration Coolers Market Trends,Refrigeration Coolers Market Growth