header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg zal naar verwachting een CAGR van 51,90% registreren tijdens de evaluatieperiode, 20232032

Jul 12, 2023 11:00 AM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport over kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg: Informatie per component (hardware, software en diensten), per toepassing (robotondersteunde chirurgie, virtuele verpleegassistent, reductie van doseringsfouten, klinisch onderzoek, voorlopige diagnose en geautomatiseerde beelddiagnose), per technologie (machinaal leren, querymethode en verwerking van natuurlijke taal), per eindgebruiker (farmaceutische en biotechnologische bedrijven, ziekenhuizen, diagnostische centra en academische onderzoekslaboratoria) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific,

Volgens de analyse van MRFR zal de Global Artificial Intelligence in Healthcare Market naar verwachting een CAGR van ~ 51,90 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde hebben van meer dan USD 21,52 miljard in 2032.

De wereldwijde markt voor kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg verwijst naar de collectieve markt die het gebruik en de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI)-technologieën en -oplossingen in de wereldwijde gezondheidszorg omvat.

De wereldwijde AI-markt in de gezondheidszorg is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid als gevolg van verschillende factoren, zoals de toenemende behoefte aan efficiënte gezondheidszorgsystemen, de stijgende vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde, de groeiende beschikbaarheid van grote datasets over de gezondheidszorg, de vooruitgang in AI-technologieën en het potentieel voor het verbeteren van de resultaten voor patiënten en het verlagen van de kosten voor de gezondheidszorg.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5681

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg. De pandemie heeft de noodzaak van geavanceerde technologieën in de gezondheidszorg benadrukt, wat heeft geleid tot een versnelde invoering van AI in de sector. De vraag naar AI-oplossingen in de gezondheidszorg is toegenomen omdat organisaties manieren zoeken om de efficiëntie te verbeteren, de resultaten voor patiënten te verbeteren en de gevolgen van toekomstige crises in de gezondheidszorg te beperken.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg is onderverdeeld in technologie, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in machine learning, querymethode en natuurlijke taalverwerking.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in robotgeassisteerde chirurgie, virtuele verpleegassistent, reductie van doseringsfouten, klinisch onderzoek en voorlopige diagnose.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in ziekenhuizen & diagnostische centra en academische & onderzoekslaboratoria.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Google
  • Medtronic
  • Amazon Web Services
  • Johnson & Johnson
  • General Electric Company
  • Algemene visie
  • CloudmedX
  • Oncora Medisch
  • Enlitic
  • Lunit
  • Cota
  • FDNA Inc.
  • Recursion Farmaceutica

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste regio in de wereldwijde markt voor kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg. De regio heeft voorop gelopen bij het invoeren en implementeren van AI-technologieën in de gezondheidszorg. De aanwezigheid van grote technologiebedrijven, een gevestigde infrastructuur in de gezondheidszorg en een ondersteunende regelgeving hebben bijgedragen aan de dominantie van Noord-Amerika in deze markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-artificial-intelligence-market-5681

Vooral de Verenigde Staten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de markt voor AI in de gezondheidszorg. Het land heeft een robuust ecosysteem van AI-startups, onderzoeksinstellingen en zorgverleners die actief gebruikmaken van AI-technologieën om de resultaten voor patiënten te verbeteren, de klinische besluitvorming te verbeteren en de activiteiten in de gezondheidszorg te stroomlijnen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Stem Cell Banking Market Research Report Information By Cell Type (Umbilical Cord Stem Cells, Adult Stem Cells, Embryonic Stem Cells), By Bank Type (Private Banks, Public Banks, Hybrid Banks) and By Application (Thalassemia, Cerebral Palsy, Diabetes, Leukemia, Autism), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Onderzoeksrapport overde markt voor luchtwegbeheer: Informatie per producttype (supraglottische, infraglottische, laryngoscopen en andere), per toepassing (anesthesie, spoedeisende geneeskunde en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Schildkliertest marktonderzoek informatie per type (TSH-tests, T4-tests, T3-tests, andere) en per eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische laboratoria, onderzoekslaboratoria en instellingen) – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Artificial Intelligence in Healthcare Market,Artificial Intelligence in Healthcare Market Size,Artificial Intelligence in Healthcare Market Share,Artificial Intelligence in Healthcare Market Growth