header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor maritieme navigatiesystemen wordt gedreven door de toenemende wereldwijde overzeese handel met een gezonde CAGR van ~4,45 jaar van 2022 tot 2030.

Jul 12, 2023 7:00 PM ET

Marine Navigatie Systeem Marktonderzoek Future Insights

De omvang vande markt voor maritieme navigatiesystemen werd in 2022 geschat op USD 12,5 miljard. De markt voor navigatiesystemen voor de scheepvaart zal naar verwachting groeien van USD 13,05 miljard in 2023 tot USD 18,49 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,45 gedurende de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor navigatiesystemen voor de scheepvaart verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, de distributie en het gebruik van navigatiesystemen die specifiek ontworpen zijn voor maritieme toepassingen. Deze systemen worden gebruikt op verschillende soorten schepen, waaronder schepen, boten en offshore-platforms, om een veilige en efficiënte navigatie op waterwegen en open zee te garanderen. Navigatiesystemen voor de scheepvaart omvatten een reeks technologieën en apparatuur die helpen bij de positiebepaling van schepen, routeplanning, het vermijden van botsingen en algemeen omgevingsbewustzijn.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4890

Belangrijkste spelers

Wartsila (Finland) , Raytheon Anschutz GmbH (Duitsland) , Northrop Grumman Sperry Marine B.V. (V.K.)

Markt segmentatie

De markt voor maritieme navigatiesystemen is onderverdeeld in type, toepassing en eindgebruiker.

Naar type : Kaartplotter , Elektronische Navigatiekaart

Op Toepassing : Schip , Op Afstand Bediend Onderwatervaartuig , Autonoom Onderwatervaartuig & Boot

Op eindgebruiker: Defensie Commercieel

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk marktaandeel in de markt voor maritieme navigatiesystemen door de aanwezigheid van belangrijke spelers, technologische vooruitgang en een grote maritieme industrie. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de marktgroei in deze regio. Factoren die de markt stimuleren zijn onder andere de behoefte aan geavanceerde navigatiesystemen voor de commerciële scheepvaart, meer aandacht voor maritieme veiligheid en de aanwezigheid van grote havens en scheepvaartroutes.

Europa is een andere prominente regio in de markt voor navigatiesystemen voor de scheepvaart. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Noorwegen hebben een sterke maritieme industrie, wat bijdraagt aan de groei van de markt. De regio wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van toonaangevende maritieme technologiebedrijven en onderzoeksinstituten, die innovatie en technologische vooruitgang in navigatiesystemen stimuleren.

De regio Azië-Pacific is getuige van een aanzienlijke groei in de markt voor navigatiesystemen voor de scheepvaart. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en Singapore dragen in belangrijke mate bij aan de groei van de markt vanwege hun grote scheepvaartsector, de ontwikkeling van haveninfrastructuur en toenemende investeringen in maritieme beveiliging. De toename van de maritieme handel, de groeiende vraag naar commerciële schepen en de behoefte aan efficiënte navigatiesystemen stimuleren de markt in deze regio.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door de gedetailleerde informatie door te bladeren.

Gerelateerd rapport :

Military Simulation and Virtual Training Market Research Report Information by Platform (Airborne [Jet Flight Simulation and Training, Rotary Flight Simulation and Training en UAV Flight Simulation and Training], Ground [Battlefield Simulation and Training, Combat Simulation and Training, Ground Vehicle Simulation and Training en anderen] en Naval [Ship Bridge Simulation and Training, Submarine Simulation and Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructive and Gaming Simulation) en Regio

Tactische Headset Marktonderzoeksrapport: Informatie per type (persoonlijke hoofdtelefoons en mobiliteitsplatforms en voertuigen), per technologie (bekabeld en draadloos), per communicatiemodus (enkelvoudig en tweevoudig), per toepassing (militair, wetshandhaving, redding/rampenbestrijding en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.comFollow Ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Follow Us: LinkedIn | Twitter