header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor strategieconsultancy zal naar verwachting USD 67,6 miljard bereiken met een AGR van 5,70 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jul 12, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor strategieconsulting naar verwachting een CAGR van ~ 5,70 procent registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 67,6 miljard in 2030. De markt voor strategieconsultancy is een dynamische en zeer competitieve sector die strategisch advies en oplossingen biedt aan organisaties in verschillende sectoren. Strategieconsultants werken nauw samen met klanten om hen te helpen hun bedrijfsprestaties te verbeteren, weloverwogen beslissingen te nemen en hun langetermijndoelen te bereiken.

Gratis voorbeeld PDF brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6980

Strategieadviesbureaus leveren een breed scala aan diensten aan hun klanten. Dit omvat onder andere strategische planning, markttoegangs- en expansiestrategieën, fusies en overnames, organisatieontwerp en -herstructurering, kostenoptimalisatie, digitale transformatie, innovatiestrategieën en risicobeheer. Consultants werken nauw samen met senior executives en managementteams om uitvoerbare strategieën te ontwikkelen en organisatorische veranderingen te stimuleren.

Strategie Consulting marktspelers

  • Kearney Inc.
  • Bain Company
  • Accenture PLC
  • Delloite
  • De Boston Adviesgroep
  • Booz Allen Hamilton Inc.
  • Ernst & Young Ltd.
  • CGI Group Inc.

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de grootste markten voor strategie consulting diensten, gedreven door de aanwezigheid van grote economieën zoals de Verenigde Staten en Canada. De regio heeft een robuuste en volwassen consulting industrie, met een grote vraag naar strategische begeleiding van zowel gevestigde bedrijven als opkomende startups. Belangrijke sectoren die de vraag naar strategisch advies in Noord-Amerika stimuleren zijn technologie, gezondheidszorg, financiële dienstverlening en consumentengoederen. Belangrijke adviescentra in de regio zijn New York, San Francisco en Boston.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Europa heeft een goed ontwikkelde markt voor strategieconsulting, met een aanzienlijke vraag naar adviesdiensten in verschillende sectoren. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland hebben een sterke consulting industrie en dienen als belangrijke hubs voor strategie consulting bedrijven. Europese bedrijven zoeken vaak advies voor strategieën om de markt te betreden, digitale transformatie en naleving van regelgeving. De financiële dienstverlening, auto-industrie, productie en energiesector zijn prominente aandachtsgebieden voor strategie consulting in Europa.

De Azië-Pacific regio heeft een snelle groei doorgemaakt in de strategie consulting markt, aangewakkerd door de economische expansie van landen als China, India, Japan en Zuid-Korea. De vraag naar consulting in Azië-Pacific wordt voornamelijk gedreven door de behoefte aan strategieën om de markt te betreden, operationele verbetering en digitale transformatie. De technologie-, e-commerce-, productie- en gezondheidszorgsectoren bieden aanzienlijke mogelijkheden voor consulting in de regio. Adviesbureaus vestigen zich vaak in grote Aziatische steden zoals Tokio, Sjanghai, Mumbai en Singapore.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (122 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over Strategie Consulting Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/strategy-consulting-market-6980

Markt Segmentatie

De markt voor Strategie Consulting is onderverdeeld in Diensten, Omvang, Verticaal.

  • Diensten: Fusies & Overnames, Bedrijfsstrategie, Business Model Transformatie, Economisch Beleid, Organisatiestrategie
  • Omvang: Grote Onderneming, Kleine & Middelgrote Onderneming
  • Verticaal: IT & telecommunicatie, Gezondheidszorg, BFSI, Detailhandel, Productie

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

5G-dienstenmarkt – 5G-dienstenmarkt zal tegen 2032 USD 248,1 miljard bereiken, met een AGR van 29,40:

Markt voor mobiele games – De markt voor mobiele games zal tegen 2030 247,07 miljard dollar waard zijn, met een AGR van 13,60

Body Worn Camera Market – Body Worn Camera Market zal 368,95 miljard dollar bereiken met een bewonderenswaardige CAGR van 72,3 in 2030:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Strategy Consulting Market,Strategy Consulting Market Size,Strategy Consulting Market Share,Strategy Consulting Market Trends,Strategy Consulting Market Growth