header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markttrends, reikwijdte, vraag en omvang van medische esthetica zal groeien met een CAGR van 11,10 tot 2032

Jul 12, 2023 1:00 PM ET

Onderzoeksrapport Medische Esthetica Markt: Informatie per product (gezichtsverzorging, lichaamscontouren, cosmetische implantaten, ontharing, huidverdoving en tatoeageverwijdering), technologie (invasief, niet-invasief en minimaal invasief), eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en dermatologische cosmetische centra) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor medische esthetica van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~11,10 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan 43,32 miljard USD vertegenwoordigen.

De markt voor medische esthetica verwijst naar de industrie en de marktsector die de verschillende medische procedures, behandelingen en producten omvat die gericht zijn op het verbeteren van het fysieke uiterlijk van individuen. Het combineert medische wetenschap met cosmetische procedures om esthetische problemen aan te pakken en te verbeteren, zoals huidverjonging, lichaamscontouren, haarherstel, littekenrevisie en andere cosmetische verbeteringen.

De markt voor medische esthetica heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door factoren zoals de toenemende vraag van consumenten naar cosmetische behandelingen, de vooruitgang in technologie, het groeiende bewustzijn en de acceptatie van esthetische procedures en het verlangen naar een jeugdig uiterlijk.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6807

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor medische esthetica. Veel esthetische klinieken en kuuroorden moesten tijdelijk sluiten of hun diensten beperken als gevolg van sluitingen en sociale distantiëringsmaatregelen die werden uitgevoerd om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit leidde tot een aanzienlijke daling van de vraag naar niet-essentiële procedures, omdat mensen tijdens de pandemie prioriteit gaven aan hun gezondheid en veiligheid.

Segmentatie

De markt voor medische esthetica is onderverdeeld in type, technologie en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in gezichts-esthetica, lichaamscontouringapparaten, cosmetische implantaten, ontharingsapparaten en huid-esthetische apparaten.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in invasief, niet-invasief en minimaal invasief.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen, & klinieken en dermatologische & cosmetische centra.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Allergan
  • Johnson & Johnson
  • Galderma
  • Lumenis
  • Cynosure
  • YOLO Medisch
  • Tri Tandheelkundig Implantaat
  • Tecno Gamma
  • Merz Pharmaceuticals GmbH (Duitsland)
  • Bausch Gezondheid

Regionale analyse

Noord-Amerika wordt beschouwd als de grootste regio in de markt voor medische esthetica. Het omvat de Verenigde Staten en Canada, die een belangrijke bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de industrie. Verschillende factoren dragen bij aan de dominantie van Noord-Amerika op de markt voor medische esthetica:

Noord-Amerika staat bekend om zijn geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en technologische innovaties. De regio loopt voorop bij de ontwikkeling en toepassing van nieuwe medisch-esthetische procedures en apparaten, wat leidt tot een breed scala aan behandelingsopties voor patiënten.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (210 pagina’s) over medische esthetica:https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-aesthetics-market-6807

De Verenigde Staten en Canada hebben goed ontwikkelde gezondheidszorgsystemen die de levering van medisch-esthetische diensten vergemakkelijken. Er is een sterk netwerk van klinieken, ziekenhuizen en gespecialiseerde esthetische centra, waardoor patiënten die op zoek zijn naar esthetische behandelingen gemakkelijk toegang hebben.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Aesthetics Market Research Report Information By Procedure (invasieve procedures {borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie en andere} en niet-invasieve procedures {botoxinjecties, zachte-weefselvullers, chemische peeling, laserontharing, microdermabrasie en andere), per geslacht (man en vrouw), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen en kuuroorden, schoonheidscentra en thuiszorg) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2032

Cosmetische implantaten marktonderzoek informatie per materiaal (metalen, keramiek, polymeren, biomaterialen, en anderen), per toepassing (tandheelkundige implantaten, wortelimplantaten, plaatimplantaten, gezichtsimplantaten, borstimplantaten, met zoutoplossing gevuld, met siliconengel gevuld, en anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen, cosmetische klinieken, en anderen), en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2030

Minimaal Invasieve Cosmetische Procedures Market Research Report Information per producten (ontharingslasers, botulinumtoxines, microdermabrasieproducten), procedures (botulinumtoxines, weke delenvullers, chemische peeling, laserontharing, microdermabrasie), toepassing (acne, traumalittekens, hyperpigmentatie, regeneratie van vetweefsel), eindgebruiker (ziekenhuizen, dermatologische klinieken) – voorspelling voor 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Aesthetics Market,Medical Aesthetics Market Size,Medical Aesthetics Market Share,Medical Aesthetics Market Trends,Medical Aesthetics Market Growth