header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor essentiële olie van agarhout zal tegen 2032 USD 0,4350 miljard bedragen, volgens Market Research Future (MRFR)

Jul 12, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor etherische olie van agarhout naar verwachting een CAGR van 6,35 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 0,4350 miljard in 2032.

De markt voor agarhout etherische olie verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop van etherische olie uit agarhout, ook bekend als oud of aloeshout. Agarhout is een harsachtig kernhout dat zich vormt in de Aquilaria boomsoort wanneer het geïnfecteerd raakt met een specifiek type schimmel. Essentiële olie van agarhout wordt zeer gewaardeerd om zijn rijke, complexe geur en wordt vaak gebruikt in parfums, aromatherapie en traditionele geneeskunde. De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor agarhout etherische olie. Aanvankelijk werd de markt verstoord door sluitingen, reisbeperkingen en onderbrekingen in de toeleveringsketen. De sluiting van winkels, waaronder parfumerieën en cosmeticawinkels, had ook een negatief effect op de markt.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2555

Agarwood Essential Oil Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Agro Products, ASSAM AROMAS, Grandawood, Biolandes, Deve Herbes, Essential Oil Wizardry, Katyani Exports, Jiâ an Zhongxiang Natural Plants Co, Ltd., Biofinest USA, Nusaroma, Dauper SA, Hoang Giang Agarwood Ltd., HYSSES Pte Ltd., Living Libations, Agarwood Oil Inc., Gritman Essential Oils, Pachara Innovation CO., LTD, The Imperial Oud Co, Edens Garden, Essential Oils Company.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor essentiële olie van agarhout is onderverdeeld in type, grondstof, toepassing en verkoopkanaal.

Op Type: Samengestelde essentiële olie en Pure essentiële olie

Op grondstof: Hout, Bloemen, Schors en Hars

Op Toepassing: Voedingsmiddelen- en drankenindustrie, Cosmetica en persoonlijke verzorgingsindustrie en Farmaceutische industrie

Op verkoopkanaal: Gespecialiseerde drogisterijen, supermarkten of hypermarkten, e-commerce en buurtwinkels

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/agarwood-essential-oil-market-2555

Regionale analyse

Zuidoost-Azië, met name landen als Vietnam, Cambodja en Indonesië, is een belangrijke producent van agarhout en een belangrijke speler op de markt voor etherische olie van agarhout. Het tropische klimaat van de regio biedt geschikte omstandigheden voor de groei van Aquilaria bomen en de productie van agarhout. Deze landen hebben een lange geschiedenis van het gebruik van agarhout in traditionele medicijnen en religieuze rituelen, wat bijdraagt aan de vraag naar essentiële olie van agarhout. De regio van het Midden-Oosten, vooral landen zoals Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Oman, heeft een rijk cultureel erfgoed dat geassocieerd wordt met agarhout. Agarhout en zijn essentiële olie worden zeer gewaardeerd in de parfum- en wierooktradities van het Midden-Oosten. Noord-Amerika, met inbegrip van de Verenigde Staten en Canada, vertegenwoordigt een groeiende markt voor essentiële olie van agarhout. In deze regio neemt de belangstelling voor natuurlijke en nichegeuren toe, waardoor de vraag naar unieke en exotische geuren zoals agarhout stijgt. Andere regio’s, zoals Europa en Azië-Pacific, dragen ook bij aan de markt voor agarhout etherische olie, met een groeiend consumentenbewustzijn van de therapeutische eigenschappen en luxe uitstraling van op oudhout gebaseerde producten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Cardamom Oil Market Research Report Information- per type (Elettaria Cardamom Oil en Amomum (Subulatum/ Costatum) Cardamom Oil), per toepassing (voeding en dranken, farmaceutische producten, persoonlijke verzorgingsproducten, huishoudelijke verzorgingsproducten en andere) en regio voorspelling tot 2027

Canola Oil Market Research Report: Informatie per categorie (biologisch en conventioneel), verpakkingstype (flessen, blikjes en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Agarwood Essential Oil,Agarwood Essential Oil Market,Agarwood Essential Oil Market Size,Agarwood Essential Oil Market Share,Agarwood Essential Oil Market Trends,Agarwood Essential Oil Market Growth,Agarwood Essential Oil Industry,Agarwood Essential Oil Market Research Report,Agarwood Essential Oil Market Analysis