header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omzet van de BIM-softwaremarkt zal tegen 2032 de 25,61 miljard dollar overtreffen: Een overzicht van de industrie

Jul 12, 2023 7:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), BIM Software Market By Software Model, Application, End User Forecast Till 2030, zal de markt voor BIM-software de komende jaren naar verwachting een enorme groei doormaken.

De wereldwijde toename van digitalisering en automatisering in de bouwsector zal de marktgroei stimuleren. Volgens een toonaangevend onderzoeksbureau, Market Research Future (MRFR), zal de wereldwijde markt voor BIM-software tegen 2032 naar verwachting USD 25,61 miljard genereren, met een groei van 14,9 AGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Grote spelers op de markt voor building information modeling software:

 • Autodesk Inc.
 • Trimble Inc.
 • PKPM (Beijing Jianli Technology Co., Ltd.)
 • Glodon Company Limited
 • Integrated Environmental Solutions Limited (IES Ltd.)
 • Shanghai Luban Software Co.
 • Innovaya, LLC.
 • Beijing Hongye Tongxing Technology Co, Ltd.
 • Beck Technology Ltd.
 • Aveva Group Plc.
 • Cadsoft Corporation
 • Rib Software SE
 • Nemetschek SE
 • Siemens AG
 • Bentley Systems
 • Oracle
 • Dassault Systems SA

Gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8764

BIM-software helpt aannemers en ingenieurs bij het verbeteren van hun ontwerpefficiëntie en het terugdringen van de kosten & die nodig zijn om de fouten tijdens bouwprojecten te beperken. BIM-software vergroot de nadruk op taken met toegevoegde waarde, verbetert de veiligheid op de bouwplaats en vermindert verspilling van grondstoffen, waardoor een beter begrip ontstaat van bouwontwerpconcepten. BIM-software wordt steeds meer gebruikt door architecten, ingenieurs en aannemers.

Factoren zoals de enorme groei in het gebruik van bouwsoftware en industrie 4.0 zullen de groei van de BIM softwaremarkt ondersteunen tijdens de beoordelingsperiode. Ook het stijgende aantal moderne bouwprojecten en pre-factored bouwprojecten en de toenemende vraag naar groene gebouwen zouden de markt voor BIM-software sterk doen groeien.

Daarnaast zal het toenemende gebruik van BIM-software om de kwaliteit en productiviteit te verbeteren en tegelijkertijd de benodigde bouwtijd en -kosten te minimaliseren de marktgroei naar verwachting stimuleren. De alsmaar groeiende bevolking en de snelle industrialisatie & verstedelijking wereldwijd zullen naar schatting van invloed zijn op het marktaandeel van BIM. Bovendien zou de groeiende bouwsector wereldwijd de vraag op de markt doen escaleren.

Het gebrek aan kennis over de voordelen van BIM-software beperkt de marktgroei. De BIM-software-industrie wordt geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen, zoals het gebrek aan kennis over de voordelen van BIM-software, wat de groei van de markt sterk belemmert. Het gebruik van BIM is nog steeds niet verplicht voor kleinschalige projecten in verschillende landen. Dit kan de marktgroei afremmen en de verkoop en adoptie van de software in de komende jaren vertragen.

Wereldwijde BIM softwaremarkt – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in softwaremodellen, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het segment softwaremodellen is verder onderverdeeld in 3D, 4D, 5D en overige. Op basis van de toepassingen is de BIM softwaremarkt onderverdeeld in gebouwen, openbare infrastructuur, industrie en overige. Het segment eindgebruikers is onderverdeeld in architecten & ingenieurs, aannemers en anderen. Per regio is de markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor BIM-software – Regionale analyse

Noord-Amerika heeft de BIM softwaremarkt altijd aangevoerd en zou dit gedurende de beoordelingsperiode kunnen blijven doen. Factoren zoals de aanwezigheid van grote spelers zoals Autodesk en Bentley systems en toenemende investeringen in de ontwikkeling van geavanceerde infrastructurele voorzieningen in de regio stimuleren de BIM software markt.

De groeiende bouwsector en de grote vraag naar deze softwareoplossingen door aannemers, architecten en gebouweigenaren in de regio bevorderen de groei van de markt. De VS en Canada hebben een groot aandeel in de regionale markt. Bovendien beïnvloedt de toenemende vraag naar groene bouwstructuren de omvang van de BIM softwaremarkt.

Wereldwijde markt voor BIM-software – Concurrentielandschap

De wereldwijde markt voor BIM-software lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers in de sector. Wereldwijde leveranciers hebben in toenemende mate te maken met hevige concurrentie van elkaar en lokale bedrijven, die zich steeds meer bewust worden van de regelgeving en leveranciers in de sector. Daarom zoeken vooraanstaande spelers naar mogelijkheden om diep te integreren in de uitgebreide waardeketen, terwijl ze zich richten op het uitbreiden van productiefaciliteiten, R & D-investeringen en M & D-activiteiten om impulsen te krijgen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (177 pagina’s) over Building Information Modeling (BIM) Software Markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/bim-software-market-8764

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

17 jan 2023 — Vectorworks, Inc., een toonaangevende leverancier van ontwerp- en BIM-software, heeft verschillende updates aangekondigd voor hun Vectorworks 2023-productlijn. De stap volgt de huidige trends in de ontwerpfasen van de AEC-industrie en richt zich op het vereenvoudigen van het samenwerkingsproces. Gezien de toename van werken op afstand heeft het bedrijf zijn software geüpgraded door gebruik te maken van nieuwe technologie om het proces van het creëren van 3D-modellen toegankelijker te maken.

Bekijk ook het Trendrapport van MRFR:

Connected Workplace Markt zal 56,74 miljard USD bereiken, met een AGR van 10,36 in 2030

VSAT-markt voor ondernemingen zal naar verwachting USD 14,39 miljard bereiken met een AGR van 9,24 tegen 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  BIM Software,BIM Software Market,BIM Software Industry,BIM Software Market Size,BIM Software Market Share,BIM Software Market Trends,BIM Software Market Analysis,BIM Software Market Demand,BIM Software Market Uses,Global BIM Software