header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De staalmarkt zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 3,47 tot 2030 – Toekomstige vraag, regionale segmenten, groeikansen, investeringsbeslissingen | zakelijke ontwikkelingen tegen 2030

Jul 12, 2023 8:00 PM ET

Inzichten uit toekomstig marktonderzoek:

De wereldwijde staalmarkt zal naar verwachting zijn gegroeid tot meer dan USD 1718,26 miljard, terwijl hij zal groeien met een CAGR van 3,47 y 2030

Staal is een legering gemaakt van ijzer dat vaak een paar tienden van een procent koolstof bevat om de breukweerstand en sterkte te verhogen ten opzichte van andere ijzersoorten. Andere componenten kunnen worden toegevoegd of bestaan al.

De wereldwijde staalindustrie groeit weer, maar aanzienlijk langzamer dan voor de epidemie. De normale gang van zaken is hervat na de wijdverspreide toediening van de COVID-19 vaccinatie en boosterdosis. Dit geldt vooral voor de woning- en utiliteitsbouw wereldwijd. Daarnaast beginnen veel andere eindgebruikerssectoren, zoals de auto-industrie, elektrische apparaten en andere sectoren, over de hele linie vaker staal te gebruiken.

Over de hele wereld worden de skeletten van zowel residentiële als commerciële constructies gemaakt van constructiestaal. Daarnaast wordt het vaak gebruikt als steunbalken in magazijnen en bruggen. Zoals eerder gemeld, neemt de wereldwijde bouwactiviteit toe. De Amerikaanse bouwmarkt heeft de grens van $1353,28 miljard USD al overschreden. In 2020 zal de markt naar verwachting 1718,26 miljard dollar waard zijn.

Download het voorbeeldrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5465

Segmentatie:

De wereldwijde staalmarkt is gesegmenteerd op basis van type en toepassing.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in lang staal en plat staal. Het segment platstaal is het grootste segment en zal naar verwachting zijn dominante positie tijdens de prognoseperiode behouden.

Per toepassing is de markt gesegmenteerd in bouw &, automotive, mechanische apparatuur, metaalproducten, overig transport, elektrische apparaten en huishoudelijke apparaten.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5465

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika zijn de belangrijkste markten voor staal. Azië-Pacific is goed voor meer dan 66% van het wereldwijde marktaandeel en zal zijn dominante positie tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk behouden. De stijging in de bouw genereert een grote vraag naar staal van hoge kwaliteit. Daarnaast zal de groei van eindgebruikerssectoren zoals elektrische apparaten en metaalproducten de groei van de markt tijdens de prognoseperiode verder bevorderen.

De Europese markt voor staal zal naar verwachting in een aanzienlijk tempo groeien, waarbij Duitsland, Rusland en Italië de belangrijkste bijdragen aan de markt leveren. De torenhoge vraag vanuit de automobielsector, de bouwsector en de sector elektrische apparaten stimuleert de markt in Europa.

De ontwikkelde regio’s Noord-Amerika en Latijns-Amerika zullen naar verwachting een gestage groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van de stijgende productie van zware en lichte bedrijfsvoertuigen in deze regio’s. Ook de hoge adoptiegraad van elektrische apparaten is een belangrijke factor in de groei van de markt. Ook de hoge adoptiegraad van elektrische en huishoudelijke apparaten leidt tot een grote vraag naar staal.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=site_user-USD & report_id=5465

Belangrijkste spelers:

ArcelorMittal (Luxemburg), POSCO (Zuid-Korea), Shangang Group (Spanje), NSSMC Group (Japan), China Baowu Group (China), HBIS Group (China), Tata Steel Group (India), Nucor Corporation (VS), Hyundai Steel Company (Zuid-Korea) en China Steel Company (Taiwan).

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Aluminiumfolie markt

Geleidende lijm markt

Vliegasmarkt

Markt voor geëxpandeerd polystyreen

Brandwerende Isolatiemarkt

Dimethylether (DME) markt

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Steel,Steel Market,Steel Market Share