header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde Enterprise Governance, Risk en Compliance markt zal naar verwachting 67,80 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 14,72 tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Jul 12, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Enterprise Governance, Risk en Compliance naar verwachting een CAGR van 14,72rom 2022 tot 2030 registreren en een waarde van meer dan USD 67,80 miljard vertegenwoordigen in 2030.

De wereldwijde Enterprise Governance, Risk en Compliance (GRC)-markt verwijst naar de markt voor softwareoplossingen en diensten die organisaties helpen risico’s te beheren en te beperken, naleving van regelgeving te garanderen en effectieve bestuursstructuren op te zetten. GRC omvat een reeks geïntegreerde mogelijkheden en processen die organisaties in staat stellen om risico’s te identificeren, beoordelen, prioriteren en beheren, evenals de naleving van verschillende industriële voorschriften en interne beleidsregels te waarborgen.

De wereldwijde Enterprise Governance, Risk en Compliance markt wordt gedreven door factoren zoals toenemende complexiteit van regelgeving, groeiende cyberveiligheidsbedreigingen, de behoefte aan effectief risicomanagement en de wens om de operationele efficiëntie te verbeteren.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde GRC-markt (Enterprise Governance, Risk and Compliance). De pandemie heeft het cruciale belang van effectief risicomanagement voor organisaties onderstreept. Bedrijven in alle sectoren zijn zich bewust geworden van de noodzaak om risico’s in verband met verstoringen in toeleveringsketens, beschikbaarheid van arbeidskrachten, cyberbeveiligingsbedreigingen en compliance-uitdagingen als gevolg van snel veranderende regelgeving te identificeren en te beperken. Deze toegenomen aandacht voor risicomanagement heeft de vraag naar GRC oplossingen en diensten gestimuleerd.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2786

De belangrijkste spelers opde Enterprise Governance, Risk en Compliance markt

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Microsoft
  • SAP
  • Oracle
  • Alyne
  • ProcessGene
  • Wolters Kluwer
  • SAS Instituut
  • IBM
  • Software AG
  • MetricStream
  • LogicManager

Regionale analyse van demarkt voor Enterprise Governance, Risico en Compliance

Noord-Amerika is de grootste regio in de wereldwijde Enterprise Governance, Risk en Compliance (GRC) markt. Noord-Amerika, bestaande uit de Verenigde Staten en Canada, heeft een goed gevestigd bedrijfslandschap met strenge regelgevende kaders in verschillende industrieën. De regio heeft een hoge adoptiegraad van GRC oplossingen en diensten, gedreven door de noodzaak om te voldoen aan regelgeving zoals Sarbanes-Oxley Act (SOX), Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), en verschillende industrie-specifieke regelgeving.

Noord-Amerika is de thuisbasis van verschillende belangrijke leveranciers van GRC-oplossingen en -diensten, wat bijdraagt aan de groei en volwassenheid van de markt in de regio. De aanwezigheid van grote financiële instellingen, gezondheidszorgorganisaties en technologiebedrijven in Noord-Amerika stimuleert de vraag naar GRC-oplossingen.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2786

Segmentatie van demarkt voor Enterprise Governance, Risico en Compliance

De wereldwijde Enterprise Governance, Risk en Compliance markt is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in Compliance Management, Policy Management, Risk Management en Audit Management.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in BFSI, transport en logistiek, energie en nutsvoorzieningen, it en telecom, bouw en techniek en detailhandel en consumentengoederen.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-2786

Gerelateerde rapporten:

SCADA-marktonderzoeksrapport – Voorspelling tot 2030

Smart City marktonderzoeksrapport – Prognose 2030

Home Automation System Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]