header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor digitale druk zal naar verwachting 47,15 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 7,1 tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Jul 12, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor digitaal drukken naar verwachting een CAGR van ~7,1 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 47,15 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor digitaal drukwerk verwijst naar de industrie die de productie en distributie van drukwerk met behulp van digitale technologieën omvat. Digitaal printen omvat het direct overbrengen van digitale bestanden op verschillende ondergronden, zoals papier, stof, plastic en keramiek, met behulp van gespecialiseerde printers en inkten.

Factoren die de groei van de wereldwijde markt voor digitaal printen stimuleren, zijn onder andere technologische vooruitgang in printapparatuur en software, toenemende vraag naar kleine oplagen en gepersonaliseerd printen, kosteneffectieve productiemethoden en de toenemende toepassing van digitaal printen in verschillende toepassingen. De markt wordt ook beïnvloed door factoren zoals toenemende e-commerceactiviteiten, de vraag naar duurzame printoplossingen en de veranderende voorkeur van consumenten voor op maat gemaakte en unieke gedrukte producten.

In het beginstadium van de pandemie werden veel industrieën geconfronteerd met verstoringen door afsluitingsmaatregelen, verstoringen in de toeleveringsketen en een verminderde consumentenvraag. Dit leidde tot een daling van de printvolumes en uitstel van projecten, wat van invloed was op de markt voor digitaal printen.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10622

De belangrijkste spelers opde markt voor digitaal drukken

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • HP Inc.
  • Canon Inc.
  • Seiko Epson Corporation
  • Ricoh Company Ltd.
  • MIMAKI Engineering Co. Ltd.
  • Roland DG Corporation
  • Xerox Corporation
  • DIC Corporation
  • Toyo Ink SC Holdings Co.Ltd
  • Sakata INX Corporation
  • Westrock Company
  • Amcor PLC

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10622

Regionale analyse vande markt voor digitale druk

Noord-Amerika was de grootste regio in de wereldwijde markt voor digitaal printen. Noord-Amerika heeft een gevestigde drukindustrie, een geavanceerde technologische infrastructuur en een hoge mate van digitale adoptie, wat bijdroeg aan de dominante positie op de markt.

Vooral de Verenigde Staten zijn sterk vertegenwoordigd op de wereldwijde markt voor digitaal printen, met een groot aantal fabrikanten van printapparatuur, softwareleveranciers en dienstverleners. Het land heeft een robuuste markt voor digitaal printen in verschillende sectoren, waaronder commercieel printen, verpakkingsprinten, printen van labels en etiketten en grootformaatprinten.

Segmentatie vande markt voor digitaal printen

De wereldwijde markt voor digitaal printen is onderverdeeld in producten en toepassingen.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in inkjet en laser.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in tekst, commercieel drukwerk en verpakking.

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-10622

Gerelateerde rapporten:

Virtuele Desktop Infrastructuur (VDI) Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

System on Module-marktonderzoeksrapport Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor halfgeleiders wereldwijd voorspeld tot 2028

Human Machine Interface (HMI) Marktonderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Digital Printing Market,Digital Printing Market Analysis,Digital Printing Market Growth,Digital Printing Market Scope